Home - Články - Láskohled 9.-15.10.2017

Láskohled 9.-15.10.2017

vloženo 8. 10. 2017
čas čtení: 4 minuty

Láskohled 9.-15.10.2017

Flirtování a milostné dovádění! Užijete si ho ve druhém říjnovém týdnu? Nebo snad budete řešit partnerskou krizi a neshody? Neváhejte a přečtěte si, co říkají hvězdy na to, jak se vám povede v lásce. Pamatujte totiž, že štěstí přeje připraveným!
sdílet článek na facebooku

Beran
V manželských vztazích se v tomto týdnu častěji vyskytnou různá nedorozumění a konflikty. Nezadaní se v tomto období musí obrnit notnou dávkou trpělivosti, nic nepůjde hladce.

Býk
Někdo vám opravdu pěkně zamotá hlavu! Nebudete ho moci vypustit z myšlenek a častěji budete cestovat v říši fantazie. U zadaných se přižene nějaká menší bouřka, zachovejte klid!

Blíženci

Pokud budete ovládat tu správnou strategii, můžete v tomto týdnu prožít pořádně žhavé chvíle. Týká se to jak zadaných, tak i těch, kteří jsou svobodní a chtějí si užívat života.

Rak
V milostné sféře budete tento týden hledat porozumění, kompromisy i nové vztahy mnohem intenzivněji a snáz, než jindy. Navzdory tomu vás zřejmě budete mít potíže se sebevědomím.



Lev

Svým kouzlem dostáváte okolí do kolen a způsob vaší komunikace k vám přitahuje ještě více pozornosti. Zadané i nezadané může naprosto nečekaně překvapit láska na první pohled.

Panna
Týden bude bohatý na svádění a opravdové milostné jiskření. Zároveň se budete zajímat o hledání cesty k partnerovi a přemýšlet o tom, zda je váš současný vztah opravdu ten pravý.

Váhy
Flirtování vám půjde snadno. Nebudete se však jenom bavit, ale i hledat nové vážné vztahy. Zadaní budou řešit se svými partnery mnohdy důležité věci a možná se nevyhnou hádkám.

Štír
V tomto týdnu budete řešit větší i menší problémy, ale také vás čeká opravdová romantika i pořádně žhavé chvíle. A může vás nečekaně zaskočit láska tam, kde byste ji nečekali.



Střelec

Milostné záležitosti vám v tomto týdnu moc radosti nepřinesou. Spíše se budete zaměřovat na problémy a přemýšlet, jak vyřešit jisté třecí plochy jednou pro vždy. Hlavně s klidem!

Kozoroh

V milostných záležitostech neočekávejte příliš velké úspěchy. Popravdě, na růžích ustláno mít vůbec nebudete. Ale ani vaši partneři, stálí i potencionální. Schází vám ohleduplnost.

Vodnář

V centru vaší pozornosti je budování všeho vztahu a snaha zpevnit pouta mezi vámi a partnerem. To je dobře, vztah bez péče je odsouzen k záhubě! Nezadaní, vy nečekejte nic nového!

Ryby

Milostná sféra bude tento týden jako houpačka. Nezadaní mohou zažít milostné jiskření i trapasy. Zadaní budou řešit hlubší témata i problémy, ale také hledat cestu k partnerovi.

Autor článku

|<< < 311 | 312 | 313 | 314 | 315

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.