Home - Články - Láskohled 8. - 14.1.2018

Láskohled 8. - 14.1.2018

vloženo 7. 1. 2018
čas čtení: 4 minuty

Láskohled 8. - 14.1.2018

Leden je zimní měsíc, a tak zůstávají i lidská srdce často chladná. Spolehlivě je ale rozmrazí vlídné slovo a vřelý úsměv! Milé chování navíc vůbec nic nestojí. Slibte si pro tento týden, že budete šířit dobrou náladu a nebudete čekat nic nazpět. Uvidíte, že s čím větší lehkostí budete záležitosti lásky brát, tím více se vám osud odmění!
sdílet článek na facebooku

Beran
S partnerem vám to bude docela klapat. Co by však mohlo působit problémy je vaše pracovní vytíženost. Buďte na to opatrní! U nezadaných je velká šance na seznámení s novou láskou.

Býk
Budete si s partnerem rozumět a hádek bude celkem poskrovnu, nicméně je třeba ovládat své velitelské choutky. U nezadaných jejich úspěch záleží na tom, jakou budou vyvíjet snahu.

Blíženci

Řešení otázek, souvisejících s prací, společným majetkem a budoucími plány je to, co vás bude dost zaměstnávat. Svobodní mohou využít osobního kouzla, které jim planety propůjčují.

Rak

Ve vztazích se snažte stůj co stůj najít společnou řeč. Nebojte si říct si o projevy něhy a náklonnosti. U nezadaných se mohou objevit sklony k ukvapenému jednání a mylnému úsudku.



Lev
Zadaní budou při troše dobré vůle prožívat pohodové okamžiky ve shodě s partnerem. Nezadaní by měli využít dobrého období a zkusit si najít partnera. Planety vás v úsilí podpoří.

Panna

Nezadaní budou dost přemýšlet o tom, jak změnit svůj status. Nestačí ale jen myslet, musíte i konat. Tak se do toho pusťte! Zadaní se mohou těšit na celkem klidný a pohodový týden.

Váhy

Planety vám příliš nepřejí ani co se týká dění na milostném poli. U zadaných vzniká napětí pro nic za nic a na svém partnerovi vidíte většinou chyby. Nezadaní zatím zůstanou sami.

Štír

Ve vztazích čekejte trošku více rozmrzelosti, než by se vám líbilo. Nepůjde o hádky, vše bude spíše vycházet z vašeho vnitřního rozpoložení. Budou s tím muset bojovat i svobodní.



Střelec

Váš vztah bude procházet klidnějším obdobím a můžete se proto pustit i do řešení méně příjemných záležitostí. Zvládnete to tentokrát s partnerem bez hádek a docela konstruktivně.

Kozoroh

Při hledání nové lásky se budete zaměřovat na kvality svého partnera. Nehledáte totiž flirt ani aféru. U zadaných se rozhostí pohodová atmosféra a budete si vychutnávat harmonii.

Vodnář
Ve vašem partnerském vztahu to bude v tomto týdnu spíše o odtažité komunikaci. Na vině jste vy. Nezadaní budou řešit, zda vůbec s někým chtějí být. Budete odmítat některé nabídky.

Ryby

S partnerem si budete v tomto týdnu rozumět. Jediné, na co byste si měli dát pozor, je vaše časová vytíženost. Nezadaní by měli být obezřetní při seznamování s novým protějškem.

Autor článku

|<< < 343 | 344 | 345 | 346 | 347

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.