Home - Články - Láskohled 7. - 13. září

Láskohled 7. - 13. září

vloženo 4. 9. 2020
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 7. - 13. září

Tento týden většina znamení pocítí touhu po prohloubení svých vztahů! S láskou je to ale jako na houpačce, tak se podívejte na váš týdenní horoskop lásky!

sdílet článek na facebooku

Beran
V milostném životě nemáte o láskyplná dobrodružství nouzi. Máte z čeho vybírat a o zábavu budete mít postaráno celý týden. Jen na alkohol si dávejte pozor, ať to moc nepřeženete!

Býk
Vaše nová láska má ve vás obrovský vzor a velice ji inspirujete. Máte totiž takové charisma, že se každému, s kým se setkáte, poměrně výrazně vryjete pod kůži a váš protějšek to ví.

Blíženci
Vaší velkou předností je váš neobyčejný smysl pro humor. Téměř vždy jste v centru dění a tudíž jste i pro opačné pohlaví lépe zapamatovatelný. Seznámení pro vás není žádný problém.

Rak
Váš idol se vám již dlouho neozývá. Čekáte stále na nějakou SMS, či třeba nečekanou návštěvu, ale pomalu a jistě začínáte tušit, že krátký románek asi nebude mít další pokračování.


Lev
Stále navazujete nové a nové známosti, které se o vás velice detailně zajímají a nejde jen o plytká pobavení. Výběr máte opravdu velký a je jen na vás, koho pustíte do dalšího kola.

Panna
Zájem opačného pohlaví vám konečně zvedne sebevědomí. Poslední dobou jste ho měli nízké hlavně díky hloupým poznámkách ex. Zapomeňte na to, vypadáte skvěle a moc vám to sluší.

Váhy
Nečekaně vás osloví nesmělá osoba, která se k tomuto musela odhodlávat dlouho. Ze začátku jste si mysleli, že nemáte nic společného. Ale tato romantická duše vám začne imponovat.

Štír
Děláte si plané naděje ohledně romantického vztahu s někým, kdo o to evidentně nestojí. Flirtík byl pro danou osobu jen dalším zářezem do pažby a dál už o vás nejeví žádný zájem.


Střelec
Nová známost se ukáže jako pěkná hloupost. Začínáte si o daném člověku myslet své a vaše chození spěje k velice rychlému konci. Daná osoba se však na konci zachová pěkně falešně.

Kozoroh
Máte náladu se pořádně vyfiknout. Nový účes a nějaký sexy kousek na sebe udělají doslova divy. Vyražte ukázat své vylepšenější JÁ někde do společnosti. Všichni z vás budou na větvi.

Vodnář
Chcete konečně začít odznovu, a hlavně se chcete zaměřit na úplně jiné typy protějšků. Máte za to, že právě to je důvodem vašeho fatalního neúspěchu v milostném životě. Máte recht.

Ryby
Ohledně hledání nového vztahu tlačíte moc na pilu. Opačné pohlaví to podvědomě cítí a mají se na pozoru. Když přestanete hledat tu pravou osobu pro vás, tak se nakonec sama najde.

|<< < 664 | 665 | 666 | 667 | 668

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.