Home - Články - Láskohled 7. - 13. ledna

Láskohled 7. - 13. ledna

vloženo 4. 1. 2019
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 7. - 13. ledna

Leden je zimní měsíc, a tak zůstávají i lidská srdce často chladná. Spolehlivě je ale rozmrazí vlídné slovo a vřelý úsměv! Milé chování navíc vůbec nic nestojí. Slibte si pro tento týden, že budete šířit dobrou náladu a nebudete čekat nic nazpět. Uvidíte, že s čím větší lehkostí budete záležitosti lásky brát, tím více se vám osud odmění!
sdílet článek na facebooku

Beran
Zamilovanost vás nyní provází na každém kroku a posílá na vás svá matoucí kouzla. Procházíte životem jako ve snách a nejraději byste se ani neprobudili. Jaký bude ale dopad na zem?

Býk
Milí Býčci, pokud toužíte po seznámení, neseďte doma a vyrazte do víru velkoměsta. Hledejte zábavu, podnikněte něco nečekaného a nového a hlavně se seznamujte, oplatí se vám to.

Blíženci
Dlouhodobé vztahy zažívají své druhé líbánky a nemůžou se nabažit svého protějšku. Ani nezadaní nepřijdou zkrátka, mají jedinečnou možnost seznámit se s někým opravdu výjimečným.

Rak
Raky čeká tento týden úžasné milostné dobrodružství, které jim značně pomasíruje ego. Ono není na škodu zvednout si občas své sebevědomí, ale mějte na paměti, že všeho moc škodí.



Lev
Pokud to poslední dobou v milostném životě neklape tak, jak by mělo, berte to z té lepší stránky. Máte konečně čas na rozvíjení sebe sama, pracovní záležitosti, zájmy a koníčky.

Panna

Občas jste trochu zahledění do sebe, že nevnímáte potřeby těch druhých. Těžce to nese zejména osoba, která vás velmi miluje. Pokuste se nyní o trochu empatie a udělejte ji radost.

Váhy
Přichází to, co jste již čekali. Sen o šťastném vztahu se vám rozpadá a vy upadáte v temné myšlenky. Nepoddávejte se těmto sžíravým stavům a vzhlížejte s nadějí k novým začátkům.

Štír
Pohybujete se mezi lidmi, kteří si neustále stěžují na vztahy a milostný život. Vy jejich přístup k životu nechápete. Hlavně se ale nenechte nakazit negativním přístupem k lásce.



Střelec

Milí Střelci, poslední dobou máte tak trochu zaječí úmysly. Zamyslete se nad tím, proč tomu tak je a pokuste se tomu přijít na kloub. Mohlo by to být pro vás do budoucna stěžejní.

Kozoroh
Tento týden neočekávejte žádné velké změny a nečekané výkyvy. Vše bude probíhat po staru a vy tak plujete na klidných a harmonických vodách. Je to opravdu to, co jste si přáli?

Vodnář

Zlomový okamžik nastane v půlce týdne, kdy se přesvědčíte, že nic ve vašem dosavadním milostném vztahu nebylo tak úplně pravdou. Je jen na vás, jak se s touto informací poperete.

Ryby
Čas neúprosně běží jako o závod a nezadaným Rybkám se do srdce začnou vkrádat myšlenky o usazení a založení rodiny. Pokud máte ve svém životě někoho, kdo za to stojí, neváhejte.

|<< < 456 | 457 | 458 | 459 | 460

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.