Home - Články - Láskohled 5. - 11. října

Láskohled 5. - 11. října

vloženo 2. 10. 2020
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 5. - 11. října

Zataženou oblohou ještě tu a tam prosvitne slunce. Někdy se brodíme blátem, jindy záplavou nádherně zbarvených listů. Potkáte někoho nového, nebo se snad rozejdete s někým, koho už dlouho znáte? Labyrintem lásky a flirtu vás provede nový láskohled!
sdílet článek na facebooku

Beran
Manželská krize do vás uhodila jako blesk z čistého nebe. Jedna malá poznámka spustila lavinu výčitek a zadržovaných zlostí z období několika let. Jste však ochotni za vše bojovat.

Býk
Čeká vás dobrodružná jízda plná emocí, vášně a touhy. Nečekali jste, že v milostném životě postoupíte tak rychle dopředu. Všechno to ale přišlo tak bleskově, že rozum nemá šanci.

Blíženci
Jste na sebe opatrní a po minulé zkušenosti nechcete jen tak někomu sednout na lep jen za milá slovíčka a láskyplné sliby. Nikdo vám teď není dobrý a vy vybíráte opravdu pečlivě.

Rak
Jste tento týden na koni. Opačné pohlaví z vás nemůže spustit oči a vy si užíváte tohoto nebývalého zájmu s opravdu velkým požitkem. Máte tendence při seznamování trochu přehánět.


Lev
Náhlý rozpad vztahu vás nutí přemýšlet nad dosavadním životem a máte jasno. Chcete teď čas jen pro sebe a své zájmy. Srdce si však nevybírá a vy znovu zahoříte obrovskou láskou.

Panna
Když vy milujete, tak opravdu pořádně a se vším všudy. Máte v sobě tolik emocí, které musí jít ven a vy jim to s klidem dovolíte. Kde jinde by měl člověk být plný citu než v lásce.

Váhy
Narazíte na někoho, kdo k vám dokonale ladí. Má stejné názory na život, pohybuje se v podobném prostředí a má stejné koníčky. Nakonec však zjistíte, že je to naprosto hrozný člověk.

Štír
Jste vášniví jedinci plni emocí a to jak těch pozitivních, tak těch negativních. Neumíte si představit lásku bez špetky dramatu a vášnivě probdělých nocí. Takhle vy prostě milujete.


Střelec
V dlouhodobých vztazích jste vy tím, kdo se snaží udržet doma dobrou náladu a při každé hádce se pak snaží o udobření. Nyní jste si řekli dost. Musí se snažit i ta druhá strana.

Kozoroh
Toužíte konečně poznat někoho nového a neokoukaného. Máte pocit, že se pohybujete v kruhu, máte kolem sebe pořád ty samé lidi a nemáte z čeho vybírat. Chcete něco vzrušujícího.

Vodnář
Tento týden jste naprosto neodolatelní. Jen těžko vám opačné pohlaví řekne ne. Spíše naopak, budete možná až příliš obletování a sebevědomí vám doslova stoupne do nebeských výšin.

Ryby
Poslední dobou vyhledáváte spíše flirt, než nějaký vztah. Zkuste se doopravdy zamyslet, co za tím ve skutečnosti stojí. Proč nestojíte o nějakou vážnou známost a jen si hrajete.

|<< < 674 | 675 | 676 | 677 | 678

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.