Home - Články - Láskohled 5. - 11. dubna

Láskohled 5. - 11. dubna

vloženo 2. 4. 2021
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 5. - 11. dubna

Co vám tento týden hvězdy v lásce přisoudily? Potkáte prince na bílém koni, nebo zjistíte, že vás váš milovaný zklame. Čekají vás harmonické dny po boku člověka, který vám bude více než sympatický nebo budete muset ustát četné hádky? Přečtěte si, co vás v oblasti lásky tento týden čeká.

sdílet článek na facebooku

Beran
Nová známost se vám jeví jako úžasná a nevadí vám drobné nedokonalosti, které se můžou objevit, protože jste tak odlišní. Dokonce vás překvapí, jak dobře tuto osobu přijme i rodina.

Býk
V dlouhodobých svazcích očekávejte problémy. Krizí procházíte již delší dobu a vlastně se vaše hádky stále točí v jednom a tom samém duchu. Dokonce často přemýšlíte nad rozchodem.

Blíženci
Někdo z blízkého okolí k vám chová vřelé city, které bohužel neopětujete, a tak jsou vám projevy náklonnosti od této osoby velice nepříjemné. Nechcete ale ranit city tohoto jedince.

Rak
Máte před sebou v oblasti lásky ještě kus cesty, který musíte ujít. Snažíte se, aby vše dopadlo podle vašich představ, ale zatím se vám to moc nedaří a spíš narážíte na odlišnosti.


Lev
Z nového objevu jste naprosto nadšení, bohužel okolí vaše nadšení moc nesdílí. Váš idol se totiž vaší rodině a známým nepředvedl v moc dobrém světle a první dojem je velmi důležitý.

Panna
I když to tak možná někdy nevypadá, tak jste ve svém vztahu skutečně šťastní. Nemáte si nač stěžovat! Stále častěji ale propadáte melancholickým náladám a pochybnostem o vaší lásce.

Váhy
Manželstvím jaro moc neprospívá. Najednou si každý jdete po svých koníčcích a na sebe máte méně času. Častěji vnímáte nedokonalosti a chyby toho druhého a jste i méně tolerantní.

Štír
Váš nový objev se vám poslední dobou vyhýbá. Ze začátku to byla láska jako trám plná žhavého dobrodružství a romantiky. Nyní nechápete, co se vlastně stalo, ale vše je zase jinak.


Střelec
Mějte oči na šťopkách, milí Střelci! Tento týden jsou vám hvězdy osudu obzvlášť příjemně nakloněny a mohou vám do života přivést osobu více než zajímavou, která vás nadobro oslní.

Kozoroh
Tento týden si uvědomíte, jaké máte vlastně štěstí v lásce. Vašemu vztahu každý předpovídal brzký konec kvůli obrovským rozdílnostem. Nakonec jste ale spolu dlouho a moc šťastní.

Vodnář
Nečekané zvraty v lásce vás na nějakou dobu doslova ochromí. Vy pak ale jako fénix povstanete z popela s ještě větší silou a s nepřízní osudu se poperete obdivuhodným způsobem.

Ryby
Když vám osud do klína přivane nečekanou a skvělou pracovní příležitost, tak si můžete být jisti, že to pro vás bude druhá šance. Poznáte nové lidi a třeba se i konečně zamilujete.


 

|<< < 741 | 742 | 743 | 744 | 745

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.