Home - Články - Láskohled 4.-10.12.2017

Láskohled 4.-10.12.2017

vloženo 3. 12. 2017
čas čtení: 4 minuty

Láskohled 4.-10.12.2017

Dejte si předsevzetí, že se tento týden nebudete stresovat kvůli záležitostem lásky. Čím více budete brát věci s nadhledem, tím lépe se vám bude dařit. A skutečně! Mnohým nezadaným hvězdy předpovídají velké šance na seznámení. Pokud jste zadaní, zvolněte ve svých požadavcích. Dávejte lásku, aniž byste chtěli něco zpět. Dříve nebo později se vám za to život odmění.

sdílet článek na facebooku

Beran
Týden bude zajímavý hlavně pro nezadané. Dostanou nejspíš možnost volit hned ze dvou potencionálních partnerů. Zadaní prožijí vcelku klidné období bez větších emočních výkyvů.

Býk
U některých párů může v tomto týdnu dojít k pocitu odcizení. Lékem na to je tolerance a vstřícný postoj obou z vás. A nezadaní? Tak ti mohou být překvapeni nečekaným seznámením!

Blíženci
Zadaní i nezadaní na tom budou zhruba stejně. U zadaných je zvýšené riziko hádek, nedorozumění a konfliktů. Svobodní zase přestanou mít chuť k seznamování a poznávání jiných lidí.

Rak
Pokud se budete upřímně snažit vyvarovat chyb, pak vás čeká příjemný týden. Pokud vám vaše chování na srdci moc neleží, očekávejte problémy. Nezadaní se mohou těšit na úspěchy.



Lev
Ve vztahu to tento týden bude o důvěře a budování stability. Podaří se vám úspěšně vyřešit i méně příjemná témata. Nezadaní se musí vyvarovat intrik a přílišného tlačení na pilu.

Panna
Snažte se být na partnera milejší a neřešit hlouposti, je to nyní důležité. Buďte tím, kdo vnáší do vztahu pohodu a harmonii. Nezadaní, neseďte doma. Novou lásku tam nenajdete.

Váhy
Pokusíte se do vašeho vztahu vrátit romantiku, i když se občas nevyhnete menším výměnám názorů. Pro svobodné mají hvězdy varování. Nebuďte příliš důvěřiví při navazování vztahů!

Štír
Uvědomíte si, jak je pro vás váš vztah důležitý a co pro vás znamená. Týden bude většinou klidný, občas se však může vetřít žárlivost. Nezadaní by mohli potkat tu správnou osobu.



Střelec

Pro nezadané se rýsuje možnost nových, vzrušujících a mnohdy nečekaných kontaktů. Manželské a dlouhodobé partnerské páry, zaměřte se na vzájemné pochopení a prohloubení porozumění.

Kozoroh
Zvolněte a ve vztahu zkroťte své velitelské manýry. Naštěstí máte trpělivého partnera, tak se málokdy pohádáte nějak dramaticky. Svobodní mohou dokonce najít zajímavé kontakty!

Vodnář

Ve vztahu budete řešit závažná témata i méně důležité, ale emotivní záležitosti. Do života vám vstupují noví lidé. Nezadaným tak vzrůstá šance na to, aby našli partnera svých snů!

Ryby

Napětí tohoto týdne pocítíte i ve vztahu s partnerem či v manželství. Můžete se projevovat jako konfliktní osoba. Dařit se bude svobodným. Ti mají šanci na nečekané zamilování!

Autor článku

|<< < 330 | 331 | 332 | 333 | 334

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.