Home - Články - Láskohled 30. prosince - 5. ledna

Láskohled 30. prosince - 5. ledna

vloženo 27. 12. 2019
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 30. prosince - 5. ledna

Skočte do nového roku rovnýma nohama! Čekají na vás nové a nekonečné možnosti na seznámení a nalezení lásky nebo na hledání nových dimenzí ve stávajícím vztahu. Zapomeňte na to, co bylo minulý rok, teď začínáte s čistým štítem a bude to stát za to! Vaším tahákem v lásce bude i v roce 2020 Láskohled!

sdílet článek na facebooku

Beran
Silvestr si hodláte užít na plné pecky a jste pevně odhodlaní najít si zde nějakou známost. Máte jasnou představu, jak by měla vypadat a tak se budete hned po někom poohlížet.

Býk
Vaše šťastná hvězda nad vámi v těchto dnech bdí a v oblasti lásky máte zelenou. Chcete už konečně potkat toho pravého jedince. V hledání nové lásky vám nyní vůbec nic nebrání.

Blíženci
Okouzlí vás nyní osůbka s velice jemnou dušičkou. Již dlouho jste se nesetkali s jedincem, který by vás tak moc zaujal. Máte jen strach z toho, že může přijít nehezké rozčarování.

Rak
V Novém roce s největší pravděpodobností potkáte svou novou lásku. Přijde to jako blesk z čistého nebe a čekat to nebude ani jeden z vás. Rozhodně to však bude pro oba příjemné.



Lev
Vaši přátelé vás seznámí s osobou, o které jsou přesvědčení, že je pro vás stvořena. Vy jejich nadšení nesdílíte, ale jako i mnohdy jindy se ukáže, že vás vaši kamarádi dobře znají.

Panna
Nová láska je na spadnutí. Vy však nechcete nic předbíhat a tak zatím své city před okolím tajíte. Je to pro vás ještě moc nové a křehké. Však vám nic neuteče a má to své kouzlo.

Váhy
S končícím rokem je váš sexappeal na vrcholu. Umíte se skvěle bavit a svými pohotovými a vtipnými reakcemi bavíte i své okolí. Není divu, že na vás spočine nejedno obdivné oko.

Štír
Máte před sebou období přímo nabité láskou a romantikou. Však si to zasloužíte. Jste to právě vy, kdo se snaží udržet ve vztahu napětí a vášeň za každé situace. Sklízíte teď ovoce.



Střelec
S jedním z vašich známých vás pojí stejný koníček, o čemž jste neměli vůbec tušení. Docela vás to sblíží a překvapí vás jak moc vás to vlastně k sobě táhne. Jak to jen dopadne?

Kozoroh
Nacházíte se pro vás v úplně novém životním období. Občas jste z něj zmatení, ale rovněž vás naplňuje neskutečným štěstím. Jste moc rádi, že kolem máte lidi, kteří vám pomáhají.

Vodnář
Kouzlo své osobnosti necháte v Novém roce zazářit naplno. Jste ve svém životě spokojení a na vašem zevnějšku je to vidět. Jedinci opačného pohlaví na vás nyní mohou oči nechat.

Ryby
Změna image vám jenom prospěla. Ukázalo se, že nový sestřih vám neskutečně sluší a hned se cítíte sebevědoměji. Rovněž v novém šatníku sklízíte jen samou chválu ze svého okolí.

|<< < 574 | 575 | 576 | 577 | 578

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.