Home - Články - Láskohled 3. - 9. června

Láskohled 3. - 9. června

vloženo 31. 5. 2019
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 3. - 9. června

"Všichni potřebujete lásku", řekl britský umělec John Lennon. Pokud jste ji už našli, bude váš vztah spokojený? Nebo právě teď kolem vás krouží někdo, komu byste měli věnovat zvýšenou pozornost? Přečtěte si týdenní horoskop lásky a zjistěte více!

sdílet článek na facebooku

Beran
Máte ve svém partnerovi úžasnou oporu a podporu. Nemusíte se tedy v životě ničeho obávat, protože máte někoho, kdo neustále stojí pevně za vámi a je ochoten podat pomocnou ruku.

Býk
Na romantickou lásku na první pohled jste nikdy moc nevěřili. Tento týden vás ale postřelí Amorův šíp jako blesk z čistého nebe. Objekt vašeho zájmu na tom bude naprosto stejně.

Blíženci
S novým protějškem si skvěle rozumíte a nic nenasvědčuje větším rozporům. Opak je ale pravdou a na konci týdne nebudete věřit vlastním očím, co všechno si nakonec vzájemně vyčtete.

Rak
Zájem opačného pohlaví o vaši osobu je až neuvěřitelný. Nestíháte ani odpovídat na všechny pozvánky na rande. Příznivý vliv Marsu na vaše znamení vás neopustí do konce tohoto týdne.



Lev
Seznámit se pro vás tento týden nebude žádný problém, protože máte obzvláště komunikativní náladu a s přehledem zvládáte konverzace na jakékoliv úrovni a umíte tím pořádně oslnit.

Panna
Máte jedinečnou šanci potkat nějakého úžasného jedince někde ve sportovním zařízení. Vyrazte proto někam za aktivitou, třeba na jógu, nebo naopak vyzkoušejte něco adrenalinovějšího.

Váhy
Menší dusno v domácnosti, které bylo poslední dobou na denním pořádku, vystřídá pohodová atmosféra, kterou si budete užívat plnými doušky. Budete oba nadšení novým vývojem událostí.

Štír
Máte kolem sebe člověka, který dokonale rozumí vašim pocitům a díky tomu u vás doma stále vládne veselá atmosféra plná smíchu a pohody. Známí se u vás cítí vždycky naprosto báječně.



Střelec
Nenechte se ukolébat planými sliby a pochlebováním. Pokud se vám v milostném životě něco nelíbí, dejte to svému protějšku jasně najevo, vyhnete se tím dlouhodobějším problémům.

Kozoroh
Udělejte tento týden něco pro svoji lásku. Připravte pro svého miláčka třeba nějaké překvapení a užijte si společně strávené chvíle. Víkend pak bude plný romantických překvapení.

Vodnář
Udělejte si tento týden čas jen na sebe a ponechte milostné záležitosti stranou. Zjistíte, že když zůstanete sami se svými myšlenkami, tak toho mnohé zjistíte i ohledně lásky.

Ryby
Určitě si tento týden trochu odpočiňte a udělejte si se svým protějškem volný víkend. Vyrazte někam na hory, nebo na wellness a relaxujte. Prospěje to vám oběma i vašemu vztahu.

|<< < 505 | 506 | 507 | 508 | 509

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.