Home - Články - Láskohled 29. března - 4. dubna

Láskohled 29. března - 4. dubna

vloženo 26. 3. 2021
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 29. března - 4. dubna

Březen se láme v duben. Nastane zlom i ve vašem milostném životě? Hvězdy to vědí a v novém Láskohledu zjistíte, jakým směrem ukazuje střelka vašeho osudového kompasu.

sdílet článek na facebooku

Beran
S někým z vašich známých vás pojí stejné zájmy. Nikdy jste si nemysleli, že si s tímto člověkem budete rozumět, ale skutečnost vás velice mile překvapí. Kdo ví, jak se to vyvine.

Býk
První jarní Úplněk je v mnohých ohledech velmi zvláštní a mystický, ale bohužel příliš nepřeje dlouhodobým vztahům. Spíše jsou ve hře náhlá, a hlavně pěkně žhavá, noční dobrodružství.

Blíženci
Nemáte tento týden moc dobrou náladu a máte sklony k smutku. Máte totiž pocit, že se vám jistá blízká osoba přestává dostatečně věnovat. Přijde vám, že vše bere na lehkou váhu.

Rak
I když tento týden nejste příliš výřeční, ani moc společenští, a návrhům přátel na nějakou akci se vyhýbáte, tak i přesto potkáte někoho, s kým vám to skvěle ladí. Bude to nečekané.


Lev
V dlouhodobých svazcích se mohou objevit konflikty. Každý máte jiný názor na to, jak by to mělo v domácnosti vypadat. Hádáte se sice o maličkosti, ale postupem času se to nasbírá.

Panna
Máte před sebou naprosto úžasný týden plný zábavy. Se svými přáteli máte naplánovaný skvělý víkend, kde nebude nouze o nové kontakty. Možná právě zde potkáte někoho, kdo vás zaujme.

Váhy
Nový idol se ukáže jako někdo velmi přelétavý a nejste si u něj ničím jistí. Často propadáte melancholii a po večerech se trápíte tím, že se vám neozývá a nevíte, kde tráví večer.

Štír
Dělá vám velkou radost, že se jakž takž můžete scházet s lidmi okolo vás. Nikdy jste si nemysleli, že vám bude společenský kontakt tolik chybět. Třeba i potkáte někoho sympatického.


Střelec
Venuše je v nezvykle příznivém trigonu s vaším znamením a to znamená, že se vám bude dařit v osobních a milostných vztazích. Je velká pravděpodobnost, že potkáte někoho skvělého.

Kozoroh
V dlouhodobých svazcích je to tento týden jako na houpačce. Částečně za to může Úplněk, který manželským vztahům moc nepřeje. Hádky jsou na denním pořádku a vám to kazí náladu.

Vodnář
S největší pravděpodobností se už teď kolem vás pohybuje osoba, která je vám souzena. Už při prvním kontaktu zjistíte, že si skvěle rozumíte a přijde vám, že už se znáte sto let.

Ryby
Váš nový objev na vás mnohdy působí dost nedostižně a dokonce chladně. Přesto vám tato osoba naprosto imponuje a i přes očividný nezájem se mu chcete zalíbit a hodně se snažíte.

|<< < 739 | 740 | 741 | 742 | 743

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.