Home - Články - Láskohled 28. září - 4. října

Láskohled 28. září - 4. října

vloženo 25. 9. 2020
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 28. září - 4. října

Začal kalendářní podzim a září se brzy přehoupne v říjen. Někteří z vás prožijí klidný týden. Jiným hrozí, že bude někdo zneužívat jejich píle a pracovitosti. Čekají na vás nějaké nepříjemnosti, nebo naopak chvíle plné radosti a štěstí? Na otázky vám odpoví nový týdenní horoskop.

sdílet článek na facebooku

Beran
Vaše nová láska se tento týden překonává. Snaží se na vás udělat dojem za každou cenu a je vidět, že o vás stojí a chce vás stále něčím překvapovat. Je to moc milé vyznání lásky.

Býk
Netlačte příliš na pilu. Vaše nová známost je poměrně křehká až skoro éterická bytost, která potřebuje k životu trochu prostoru a hlavně více času k poznání někoho zbrusu nového.

Blíženci
S nadšením se vrhnete do nového vztahu a užíváte si, že jste si konečně někoho našli. Velice záhy ale zjistíte, že to pro vás není vhodná partie a příště budete zase opatrnější.

Rak
Máte vedle sebe pijavici, která nejen, že vás vysává materiálně, ale zejména po fyzické a psychické stránce. Máte tak akorát dost tohoto nenásilného teroru a ukážete svou sílu.


Lev
Nová známost se vám občas zdá být trochu odtažitá a chladná, ale není to úplná pravda. Jen se možná daný jedinec nehezky spálil a teď si dává pozor, aby mu nebylo ublíženo znovu.

Panna
Potkáte někoho ze své milostné minulosti. I když daný člověk na sítích prezentuje jak má dokonalý život a skvěle vypadá, tak budete překvapeni realitou. Vůbec ho zpočátku nepoznáte.

Váhy
Nemáte moc příležitostí na lásku. Máte toho momentálně s protějškem hodně okolo. Buď se věnujete vylepšování bydlení, či dětem, nebo nové práci a společné chvíle jsou vzácností.

Štír
V manželských svazcích čekejte harmonickou atmosféru plnou lásky a vzájemného porozumění. Jste na skvělé cestě ukázat svým ratolestem tu správnou cestu, jakou by měli v lásce jít.


Střelec
Někdo z vašich přátel se projeví pěkně zlomyslně. Závidí vám váš krásný vztah a nemůže uvěřit, že vy jste tak spokojení. Možná i díky tomu dá do pohybu jisté nekalé záležitosti.

Kozoroh
Někdo z okolí vás strašlivě naštve svým arogantním a nepřizpůsobivým chováním. Máte za to, že si potřebujete urovnat své názory na osobní vztahy a potřebujete být momentálně sami.

Vodnář
Přitahuje vás někdo, kdo je pro vás naprosto zakázaným ovocem. Na daného člověka byste snad ani neměli pohlédnout. Nejhorší je, že zájem cítíte i z té druhé strany.

Ryby
Poslední dobou se seznamujete skutečně jen se samými tragédy. Máte pocit, že divné individua doslova přitahujete, jinak to už není možné. Váš nejnovější úlovek to jenom završil.

|<< < 671 | 672 | 673 | 674 | 675

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.