Home - Články - Láskohled 27. května - 2. června

Láskohled 27. května - 2. června

vloženo 24. 5. 2019
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 27. května - 2. června

Měsíc lásky se blíží ke konci, ale i červen nabídne mnohým z vás příjemná milostná dobrodružství. Zejména Vodnáři se mohou těšit velkou lásku i flirt. A to jak zadaní, tak i nezadaní. Přečtěte si týdenní horoskop lásky a zjistěte, co vás čeká!
sdílet článek na facebooku

Beran
Společně strávený víkend vám nejen zvedne náladu, ale utuží i váš vztah. Bude to výborná vzpruha a vy díky ní vkročíte do dalšího týdne pravou nohou. Tak si to pořádně užívejte.

Býk
Na společenské události, párty, či rodinném setkání se budete za svůj protějšek pěkně stydět. Jeho nevhodné a nesmyslné chování ale nepobouří jenom vás. Slízne to také od ostatních.

Blíženci
Přemýšlíte nad svým vztahem stále častěji. Neumíte si říct, jestli to má ještě cenu a zejména si neumíte představit společnou budoucnost. Poraďte se s nějakým dobrým přítelem.

Rak
Zaběhnutý stereotyp vás ve vztahu začíná pořádně nudit. Hledáte proto nějaké povyražení a moc se nedíváte kolem sebe a hlavně zapomínáte na to, co všechno vlastně můžete způsobí.

Jistě se vám již podařilo potkat člověka, kterého jste nikdy neviděli, ale který přesto vám byl podvědomě znám. Právě takoví lidé mohou být vaší spřízněnou duší, která vás ovlivní a povede životem. Tarot spřízněných duší nám přitom pomáhá najít odpovědi v těch důležitých oblastech lidského života, kterými jsou vztahy a komunikace.

Lev
Hádka je u vás na spadnutí. Nemáte příliš dobrou náladu a váš protějšek je na tom podobně. Chybí vám elán a chuť plánovat cokoliv nového a nečekaného a to je právě kámen úrazu.

Panna
Láska je pro vás důležitá a vy se ji jen tak lehce neumíte vzdát. Umíte za ni bojovat jako lev a to se vám tento týden vyplatí. Vy víte, že vedle sebe máte toho pravého člověka.

Váhy
Vaše pozitivní smýšlení se projeví i v milostném životě. Umíte se radovat z maličkostí a to je na vás tolik imponující. Opačné pohlaví je z vás na větvi a snaží se vás zaujmout.

Štír
Miláček má pro vás nachystané milé překvapení, které vám doslova vžene slzy do očí. Víte, že už se delší dobu něco chystalo, ale tak velkou věc jste opravdu nečekali. Máte radost.


ZÁVIDÍTE SVÝM PŘÁTELŮM ŠŤASTNÝ VZTAH? Nebuďte pozadu a zavolejte mi! Karty mi ukážou, kde potkáte lásku! Volejte mi na telef. číslo 906 701 701! Paní Květa


Střelec
Emočně jste tento týden trochu nestabilní, což se negativně projeví na vašem vztahu. Protějšek však brzy pochopí, že nejste ve své kůži a nechá vás na pokojí. Ví, že bude líp.

Kozoroh
Udělejte si konečně radost a vyrazte na krátkou dovolenou, nebo třeba jen na prodloužený víkend. Nejen, že si skvěle užijete, ale také máte obrovskou šanci potkat lásku svých snů.

Vodnář
Hvězdy jsou vám v tomto týdnu příznivě nakloněny. Vše bude probíhat hladce a vy si budete užívat života i obdivných pohledů opačného pohlaví. Flirt u vás bude na denním pořádku.

Ryby
Váš miláček dělá, co vám na očích vidí. Vy toho ale trošku začínáte využívat a mnohdy ho až příliš zaměstnáváte úplně zbytečnými úkony, které však mohou zabít romantiku mezi vámi.

|<< < 502 | 503 | 504 | 505 | 506

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.