Home - Články - Láskohled 26. září - 2. října

Láskohled 26. září - 2. října

vloženo 23. 9. 2022
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 26. září - 2. října

Láska! Tak pomíjivá, přesto k životu stejně důležitá jako vzduch. Zjistěte, co vás v následujícím týdnu čeká v oblasti lásky a čtěte nový LÁSKOHLED!

sdílet článek na facebooku

Beran
Jisté osobě se bojíte vyjádřit své city. Nejste si jistí, jestli to protistrana má stejně a máte strach z odmítnutí. Pokud to ale nezkusíte, tak pravdu nikdy nemáte šanci to odhalit.

Býk
O svém protějšku se dozvíte velmi nemilou věc, která vámi značně otřese. Mysleli jste si, že v některých ohledech si můžete být naprosto jistí svou důvěrou, ale zjistíte pravý opak.

Blíženci
Konečně se ve svém životě dobře bavíte. Je o vás zájem, užíváte si života a váš život najednou nabírá úplně jiné obrátky. Není v tom nějaká nová osoba, která vás dost inspiruje?

Rak
Motá se kolem vás dost podezřelá osoba a moc nevíte, co si o tom myslet. Jednu chvíli vám nadbíhá, pak vám zase přijde, že se k vám chová jako ke vzduchu. Jste opravdu hodně zmatení.


Lev
Někteří známí se vás snaží utvrdit v názoru, že váš nový idol si vyhledává jen známosti na jednu noc. Věřte, že ale tento váš známý má úplně jiné úmysly a zejména zájem o váš objev.

Panna
Potkali jste se s dávným známým, který vám vyznal své city. Celkem vás to šokovalo, protože jste o jeho citech neměli tušení. Vy je ale neopětujete, ale zároveň jej nechcete ranit.

Váhy
Po dlouhé době jste single. Předtím jste si moc neuměli představit, že byste byli nezadaní a celkem se učíte dělat věci samostatně. Musíte si přiznat, že jste i tak spokojení.

Štír
Velice vás tento týden překvapí pozvánka na rande od poměrně zakřiknutého jedince. Ze začátku jste moc nechtěli jít, ale pak se rozmyslíte, protože oceňujete odvahu s jakou přišel.


Střelec
Rádi byste jistému jedinci alespoň naznačili své vřelé city a sympatie. Nejste si samozřejmě jistí, jak na tom daný člověk je, ale říkáte si, že vlastně vůbec nemáte na co čekat.

Kozoroh
Máte velkou šanci potkat tento týden lásku svého života. Hvězdy jsou vám v tomto ohledu výrazně nakloněny, a tak vám nic nebrání v tom, začít si nový vztah založený na vzájemné úctě.

Vodnář
Máte před sebou velice hezké období plné lásky a romantiky. Užíváte si přítomnost toho druhého a vaše štěstí se odráží i v jiných sférách života. Každý si vaší zamilovanosti všiml.

Ryby
Váš nový idol je hodně nevyzrálý jedinec. Ze začátku vám jeho lehkomyslný přístup k životu připadal sexy. Nyní ho spíš považujete za obyčejného floutka, který se v životě jen baví.

|<< < 949 | 950 | 951 | 952 | 953

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.