Home - Články - Láskohled 24. února - 1. března

Láskohled 24. února - 1. března

vloženo 21. 2. 2020
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 24. února - 1. března

Láska! Tak pomíjivá, přesto k životu stejně důležitá jako vzduch. Zjistěte, co vás v následujícím týdnu čeká v oblasti lásky! S pomaly nastupujícím jarem mnoho z vás prolomí ledy i vysněným partnerem! Čtěte více HNED TEĎ!
sdílet článek na facebooku

Beran
Milí zrozenci Berana, tento týden máte v lásce zelenou. Odvažte se trochu a pozvěte svůj idol na rande. Ten bude překvapen vaší odvahou, ale i sebevědomým a milým vystupováním.

Býk
Lásce se bráníte jako čert kříži, ale ta vám ťuká na vrátka. Pusťte si ji k sobě, daná osoba pro vás bude dokonalým a velice spřízněným protějškem, který vás nenechá na holičkách.

Blíženci
Roztomilé vyznání od vaší lásky je pro vás balzámem na duši. Nemáte poslední dobou moc dobrou náladu a všechno se na vás sype, ale váš protějšek vám umí skvěle zvednout náladu.

Rak
Neodmítejte tento týden netradiční pozvání na ještě netradičnější rande. I když se to na první pohled nezdá, tak se nakonec budete báječně bavit. Daná osoba vás umí skvěle pobavit.



Lev
Večeře při svíčkách, či jiná romantika je pro vás velkým lákadlem. Vy jste však skálopevně přesvědčení, že jen tak nepodlehnete, protože jste stále na svůj protějšek moc naštvaní.

Panna
Galantní kolega vás nenechá chladnými. Stále ale přemýšlíte, zda se takhle chová i k jiným v kanceláři, nebo je takhle pozorný jen k vám. Tato pozornost je vám více než příjemná.

Váhy
Pozitivní přístup vám pomůže v tomto týdnu při seznamování. Máte stále úsměv na tváři a nebojíte se začít konverzaci. Opačné pohlaví na vás může oči nechat a stojí o vaši pozornost.

Štír
Váš protějšek vám nyní může pomoct při nalézání správného rozhodnutí v jisté záležitosti. Stojí vždy při vás a má na danou věc nezkreslený názor. Jste rádi, že ho vedle sebe máte.



Střelec
Do nového týdne vstupujete zamilovaní a s hlavou v oblacích. Váš nový objev je naprosto úžasný a pozorný jedinec. Však si taky lásku zasloužíte a budete si společné chvíle užívat.

Kozoroh
Po předchozích neshodách se najednou vše obrátí k dobrému. Do nového týdne nyní vstoupíte v harmonickém a pohodovém duchu a za svými dosavadními problémy uděláte tlustou čáru.

Vodnář
Komunikace je ve vztahu velmi důležitá. To vy moc dobře víte a snažíte se na svém vztahu opravdu důkladně pracovat. Na komunikaci ale musíte být dva a druhá strana nespolupracuje.

Ryby
Schází vám energie, se kterou byste mohli o svůj dosavadní vztah bojovat a už rezignujete. V té chvíli se ale začne snažit váš protějšek a pokouší se vše vrátit do starých kolejí.

|<< < 593 | 594 | 595 | 596 | 597

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.