Home - Články - Láskohled 20. - 26. května

Láskohled 20. - 26. května

vloženo 17. 5. 2019
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 20. - 26. května

Bude vás stávající vztah rozkvétat jako příroda v okolí, nebo konečně potkáte svou životní lásku? Otázky, které jsou pro mnohé z nás nejdůležitější na světe! V týdenním horoskopu lásky zjistěte, co vás čeká a na co se máte zaměřit!

sdílet článek na facebooku

Beran
Ne každý den je u vás sluníčkový, tak tomu bude i tento týden. Důležité je, že se máte opravdu rádi a veškeré problémy umíte společně vyřešit. Dejte si ale pozor na vaše urážení se.

Býk
Společné výlety nedokážou zachránit už dost skomírající vztah. Snažíte se ze všech sil, ale výsledek není podle vašich představ. Zkuste vyhledat odbornou pomoc, výsledek se dostaví.

Blíženci
S jedním z kolegů z práce si začínáte skvěle rozumět a přeskočila i vzájemná jiskra. Vašeho vzájemného pošťuchování si začíná okolí všímat. Dejte pozor, aby to nevadilo vedení.

Rak
V lásce vás čekají krásné a vzrušující události. Budete si připadat jako v pohádce. Hvězdy jsou vám nyní velice příznivě nakloněny a vy budete skutečně šťastní a ve vztahu spokojení.



Lev
Kolem vás se pohybuje velice dotěrný jedinec, který doslova škemrá o vaši pozornost. Je však ve svém jednání dost hrubý a neotesaný, což mu nakonec dáte i velice rázně najevo.

Panna
Tento týden bude jako vystřižený z nějakého romantického filmu. Pocítíte skutečné štěstí a budete se vznášet na vlnách romantické a hlavně zamilované euforie. Užívejte si toho.

Váhy
Pokud se cítíte ve vztahu nešťastní, měli byste raději vztah okamžitě ukončit. Zkrátíte tak trápení pro vás oba. Konečné rozhodnutí je pouze na vás. Protějšek se k němu neodhodlá.

Štír
Bráníte svou lásku na každém kroku. Možná by bylo lepší se zamyslet, jestli nakonec někteří nemají v některých ohledech pravdu. Proč lásku tak vehementně kryjete před svou rodinou?



Střelec
Máte před sebou v oblasti lásky velice šťastné a pozitivní období, které v vás jednou zanechá nádherné vzpomínky. Užívejte si to plnými doušky a v žádném případě se neostýchejte.

Kozoroh
Tento týden si budete se svým miláčkem užívat. V práci skončíte dříve a zajdete si na společný oběd. Večer zase vyrazíte za zábavou. Společný víkend bude jen třešnička na dortu.

Vodnář
Není nad pohodu a klid v partnerském vztahu. Konečně ji momentálně zažíváte a nic ani nenasvědčuje tomu, že by se v tomto ohledu mělo něco změnit. Můžete být skutečně spokojení.

Ryby
Stále se vám dvoří jeden z vašich kolegů a vy stále odmítáte. Tento týden vám však jeho zájem začne vrtat hlavou a možná, že na jedno jeho pozvání kývnete a určitě nebudete litovat.

|<< < 500 | 501 | 502 | 503 | 504

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.