Home - Články - Láskohled 2. - 8. prosince

Láskohled 2. - 8. prosince

vloženo 29. 11. 2019
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 2. - 8. prosince

Dejte si předsevzetí, že se tento týden nebudete stresovat kvůli záležitostem lásky. Čím více budete brát věci s nadhledem, tím lépe se vám bude dařit. A skutečně! Mnohým nezadaným hvězdy předpovídají velké šance na seznámení. Pokud jste zadaní, zvolněte ve svých požadavcích. Dávejte lásku, aniž byste chtěli něco zpět. Dříve nebo později se vám za to život odmění.
sdílet článek na facebooku

Beran
Milí Berani, tento týden pro vás může být v oblasti lásky velkým zklamáním. Setkáte se totiž s odmítnutím od svého idolu. Odejdete však s hlavou vztyčenou a poučeni na příště.

Býk
Na rande vás pozve velmi sympatická osoba, která vás umí rozesmát. Navíc si nejde všimnout jejich upřených a obdivných pohledů. Milá pozornost jenom utvrdí váš první dojem z ní.

Blíženci
Rande, které vypadalo tak slibně nakonec dopadlo naprosto katastrofálně. Pokazilo se snad úplně všechno. Ani jeden to však nechcete vzdát. Ukáže se ale, že snažení je zbytečné.

Rak
S kolegou v práci si začínáte skvěle rozumět a nemáte daleko k flirtu. Máte podobné zájmy a stejný smysl pro humor. Mějte se ale na pozoru, začínáte se pohybovat na tenkém ledu.



Lev
Ve vašem okolí se objeví tajemný jedinec, který hned přitáhne pozornost všech a samozřejmě i tu vaší. Nevíte ani proč, ale zaujmete ho právě vy, ale nevíte co si o něm myslet.

Panna
Na váš protějšek je skutečně spolehnutí. Máte vedle sebe poklad a toho si vážíte. Ne každý má takové štěstí, že by partner vedle něj stál za každé situace. Jste šťastný jedinec.

Váhy
Pouto mezi vámi a vaší novou láskou je skutečně silné. Jak moc se nakonec přesvědčíte tento týden. Ten pro vás nebude moc lehký, ale své problémy máte s kým řešit a to je dobře.

Štír
Máte v sobě úžasné fluidum, které k sobě přitahuje osoby opačného pohlaví, kterým připadáte neskutečně přitažliví. Hřejete se na výsluní pozornosti a jste sami se sebou spokojení.



Střelec
Na nedostatek zájmu si tento týden opravdu nemůžete stěžovat. Nabídky na schůzky se jen pohrnou a nebudou chybět ani tajemné dárky a psaníčka. Jste velmi mile překvapeni a dojati.

Kozoroh
Dojem na vás udělá neznámý jedinec, který se zastane slabšího. Vyvolá to ve vás vlnu emocí a uděláte to, co již dlouho nebo nikdy ne. Oslovíte neznámého a pozvete ho na rande.

Vodnář
Koncem týdne se u vás doma strhne opravdu velká hádka. Protějšek se celý týden chová náladově a vás to přestane bavit. Jednoduše už bouchnete a dáte najevo své rozbouřené emoce.

Ryby
Mrzet vás bude chování vašeho idolu. Váš vztah je teprve v začátcích a vy už máte pocit, že se setkáváte s nedostatkem důvěry, ale i úcty. Takto si pěkný vztah teda nepředstavujete.

|<< < 564 | 565 | 566 | 567 | 568

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.