Home - Články - Láskohled 18. - 24. listopadu

Láskohled 18. - 24. listopadu

vloženo 15. 11. 2019
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 18. - 24. listopadu

Zrozenci některých znamení čeká zásadní rozhodování, jak dál. Svatba, nebo rozchod? I takové věci se rozlousknou v příštím týdnu. Nezadaní jistě netrpělivě čekají, kdy se objeví nová láska. Bude to brzy? Nebo si ještě počkáte? Čtěte nový Láskohled, ať najdete odpověď!
sdílet článek na facebooku
Beran
Jisté starosti zapříčiní, že do jindy idylických dlouhodobých svazků vstoupí nesvár a hádky. Není však vůbec vyloučeno, že hned na konci týdne dojde k sladkému usmíření a harmonii.

Býk
Nepouštějte se do velkých sporů s vaším protějškem. Ve slovní přestřelce byste mohli hravě prohrát, což by vás nenechalo chladnými. Zbytečné hádky teď opravdu nepotřebujete!

Blíženci
Kolem vás krouží jedinec se zvláštní povahou. Nevíte, co si o něm myslet. Občas vám přijde, že je dost vlezlý, pak ale udělá něco tak nesobeckého a hezkého, že vám vleze pod kůži.

Rak
Na přetřes se dostane stará záležitost, která však nedává spát vám oběma. Téma je nepříjemné, ale vy se k němu nestále vracíte. Je možná zapotřebí za vším udělat tlustou čáru.



Lev
Váš protějšek nemá pochopení pro váš nový koníček. Nelíbí se mu, že v něm trávíte spoustu času , což vám přijde poměrně sobecké. Nejedna hádka se nyní bude týkat tohoto tématu.

Panna
Zapojte se tento týden do aktivit svého protějšku. Ocení to a bude velice potěšen. Poslední dobou totiž trávíte čas často odděleně, což neprospívá vašemu vzájemnému souznění.

Váhy
Poslední dobou často trávíte svůj čas o samotě, přitom toužíte po přítomnosti druhého člověka. Nesmíte však stát v koutě! Vyrazte tento týden se svými přáteli někam za zábavou.

Štír
Na smutek jsou nejlepší kamarádi. Veselá společnost vás pohladí po duši a dovolí zapomenout na splíny. Dokonce potkáte někoho, kdo vám padne do oka, i když nemáte na flirt náladu.



Střelec
Dotazy vašeho protějšku vás mohou tento týden poněkud zmást. Máte pocit, že z otázek čiší žárlivost a nějaká nevyřčená záležitost. Nemáte však ani to nejmenší tušení, o co jde.

Kozoroh
V lásce pocítíte tento týden zklamání. Váš protějšek se vám nevěnuje tolik, kolik byste chtěli. Občas se dokonce cítíte být nemilovaní. Možná byste si měli důkladně promluvit.

Vodnář
Jste neskutečně zamilovaní a se svou polovičkou chcete trávit každou volnou chvilku. V lásce tak nebude tento týden chybět vášeň, touha, ale ani láskyplné objetí. Jen tak dál!

Ryby
Vaše rodinné zázemí vám přináší jen samou radost. Jste se svou láskou na stejné vlně a vedete harmonický život plný porozumění. Občas se objeví mráčky, tak jako v každém vztahu.
|<< < 559 | 560 | 561 | 562 | 563

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.