Home - Články - Láskohled 18. - 24. května

Láskohled 18. - 24. května

vloženo 15. 5. 2020
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 18. - 24. května

Na lásku není nikdy pozdě! Měsíc lásky navíc zdaleka nekončí, takže toho můžete využít. Záleží ovšem na tom, co o vaší situaci říkají hvězdy, protože zbrklé jednání se většinou nevyplácí. Je třeba jednat, nebo musíte ještě týden počkat? Všechno zjistíte v novém láskohledu!

sdílet článek na facebooku

Beran
Své přednosti umíte využít ve svůj vlastní prospěch. Když se vám někdo líbí, vytasíte všechny své zbraně a bojujete do posledního dechu. Však také téměř okamžitě slavíte úspěch.

Býk
Veškerý volný čas momentálně věnujete svému protějšku a snažíte se udržet váš vztah žhavý a žádoucí. Poslední dobou jste totiž měli pocit, že vaše láska se dostává do stereotypu.

Blíženci
Když se to vezme kolem a kolem, tak musíte uznat, že ve vztahu nejste vyloženě nespokojení. Přesto vám chybí nějaká žhavost či osudovost. Stále váháte, jestli je tohle pravá láska.

Rak
Nový objev vám začíná vytvářet vrásky na čele. Ukazuje se, že váš idol je zřejmě velmi nestálý a přelétavý. Najdete mu dokonce i nějaké žhavé konverzace, které vlastně ani neskrývá.


Lev
Stereotyp je pro vás sprosté slovo a děláte vše pro to, abyste se do něj nedostali. Poslední dobou vám ale přijde, že se vám toto vaše snažení moc nedaří. Budete bojovat o to víc.

Panna
I když jste ve vztahu udělali chybu, tak věříte tomu, že k sobě prostě patříte a nechcete se své lásky jen tak lehce vzdát. Možná nějaký dáreček a romantická večeře vše napraví.

Váhy
Dlouhodobé svazky čeká velice náročné období plné neshod a nejrůznějších konfliktů. Možná se jedná o dlouhodobou záležitost a vy jste si stále nechtěli připustit nějaké problémy.

Štír
Jste v lásce poměrně trpěliví a někdo by možná i řekl, že jste splachovací jedinec. Nyní vám ale vaše pověstná trpělivost došla. Se záletným protějškem se už dál nechcete vídat.


Střelec
Očekávejte tento týden výbuch emocí, které vás rozhodí na dlouhou dobu. Dokonce i s vaším vztahem to pořádně zamává a to jste si mysleli, že stavíte na velice pevných základech.

Kozoroh
Sršíte tento týden přátelskou a veselou atmosférou a opačné pohlaví na vás může oči nechat. Jste skvělými baviči a vaše pozitivní energie a úsměv na tváři jsou skutečně velmi sexy.

Vodnář
Nebaví vás poslouchat řeči vašeho nového protějšku. Jeho historky vám už přijdou trapné a hlavně stokrát omílané. Čekáte jen na vhodnou příležitost, kdy mu to konečně oznámíte.

Ryby
I když nejste typ, který rád udělá první krok, obzvlášť když jde o lásku, tak nyní uděláte výjimku. Váš nový objev za to rozhodně stojí a vy nechcete, aby vám ho někdo vyfoukl.

|<< < 625 | 626 | 627 | 628 | 629

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.