Home - Články - Láskohled 17. - 23. června

Láskohled 17. - 23. června

vloženo 14. 6. 2019
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 17. - 23. června

„Bude to jízda,“ může si s úsměvem říct většina znamení zvěrokruhu. Čeká je týden, kdy dokážete i nemožné! Přečtěte si svůj týdenní horoskop a připravte se!

sdílet článek na facebooku

Beran
Vzrušení vás v týdnu provází na každém kroku. Máte před sebou dny plné zábavy a flirtu. Nebojte se jít s kůží na trh a nechte zazářit své přednosti. Vaši obdivovatelé budou nadšení.

Býk
Kolem vaší osoby se pohybuje zajímavý jedinec, který moc touží po seznámení s vámi. Vy ho však budete dlouho přehlížet a nedoceníte tak pořádně jeho úpornou snahu o vaši pozornost.

Blíženci
Na obzoru se objeví někdo, o koho byste dříve ani okem nezavadili. Nyní však vidíte svět jinak a mezi vámi a daným jedincem to zajiskří. Zaujmou vás jeho koníčky i smysl pro humor.

Rak
Se svým miláčkem žijete v harmonii a vzájemné úctě. Navzájem si pomáháte a máte v sobě oporu. Nebojte se tedy požádat svůj protějšek o něco, co vám již delší dobu vrtá hlavou.



Lev
Nenechte sebou mávat. I když máte pocit, že je váš protějšek láska vašeho života, tak s největší pravděpodobností na vás někde čeká někdo, kdo si vás bude konečně dostatečně vážit.

Panna
Pro zadané jedince bude mít tento týden jejich protějšek velké pochopení. Nejen, že budete utrápení prací a vaše nálada půjde ke dnu, rovněž i vaše emoce budou značně vypjaté.

Váhy
Některé věci doma je potřeba změnit. Máte totiž jisté věci nastavené tak, že vám nevyhovují a proto se možná ve vašem milostném životě objevují mračna. Nebojte se přívětivých změn.

Štír
S vaší láskou mnoho lidí nesouhlasí. Vy ji však bráníte zuby nehty a nechcete nic slyšet. Možná je ale třeba se zamyslet, proč jim váš protějšek tolik vadí. Co když nevidíte pravdu?



Střelec
Čeká vás příjemné období plné lásky a harmonie, na které budete dlouho s pozitivní myslí vzpomínat. Užijte si toto láskyplné období a nenechte si ho nějakými závistivci pokazit.

Kozoroh
V domácnosti vás čeká pohodová atmosféra, které se vám v poslední době příliš nedostávalo. S miláčkem si najdete čas jen na sebe a zažijete pár romantických i vášnivých chvilek.

Vodnář
Vaše nová milostná známost opravdu stojí za to. Užíváte si s ní skvělou zábavu, poznáváte nová místa a stále máte úsměv na tváři. Máte neskutečné štěstí, tak si ho proto važte.

Ryby
Ohledně vaší lásky vás poslední dobou sužují jisté obavy. Máte pocit, že vztah už není takový jako býval a že se navzájem vzdalujete. Nepomůžou ani společné rozhovory na toto téma.

|<< < 510 | 511 | 512 | 513 | 514

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.