Home - Články - Láskohled 16. - 22. listopadu

Láskohled 16. - 22. listopadu

vloženo 13. 11. 2020
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 16. - 22. listopadu

Našli už jste svou lásku, nebo pořád ještě hledáte? Čekají vás ve vztahu zásadní zvraty nebo si budete užívat společné pohody? Jestli chcete znát odpovědi na tyto otázky, přečtěte si zbrusu nový Láskohled a dozvíte se, jak to vidí hvězdy!

sdílet článek na facebooku

Beran
Venuše je tento týden ve velmi přejícím trigonu s vaším znamením a přináší vám do života světlo, harmonii a pokoj v duši. I díky tomu se vám zlepší vaše osobní a milostné vztahy.

Býk
Někdo velmi sympatický a charismatický vás okouzlí a přinese vám do života spokojenost a spoustu nových zážitků, na které budete ještě dlouho s láskou a mírem v srdci vzpomínat.

Blíženci
Konečně dojde v dlouhodobých svazcích k jistému uklidnění. Poslední dobou to u vás doma bylo ale pěkně divoké. Nyní však Venuše přináší do vašeho domova mír, lásku a harmonii.

Rak
Nejvíce si tento týden porozumíte se zrozencem vzdušného znamení. Tento člověk vám bude skvěle rozumět a bude mít velice podobné názory na život, ale i na společný volný čas.


Lev
S novým objevem máte stále nová a nová témata k rozebírání. I když si po této stránce skvěle rozumíte, tak jiné stránky vašeho společného života zas až tak zalitá sluncem nejsou.

Panna
Moc si milostný život a vztahy momentálně neužíváte. Máte na opačné pohlaví doslova vztek a vůbec nemáte chuť seznamovat se s někým novým. Raději trávíte čas o samotě nebo v práci.

Váhy
Trpělivost růže přináší, a díky tomu se vám podaří získat si srdce někoho, o koho velmi stojíte. Pozvání na rande přijde v nejlepší chvíli a vy už se na něj s radostí připravujete.

Štír
Poslední dobou často podléháte pesimismu a cizím emocím. Váš protějšek má těchto vašich nálad dost a vygraduje to až ve vzájemnou hádku, ale na příčinu špatné nálady nepřijdete.


Střelec
Ať je jakkoliv, tak vy si umíte lásku užít vždy. Za každého počasí i ne zrovna příznivých okolností. Obzvlášť, když Slunce vstupuje do vašeho znamení a je vám příznivě nakloněno.

Kozoroh
Ve vašem životě konečně ustupuje vlna neklidu, smutku a pesimistických nálad a nastupuje období naplněné sluncem, životem a zejména novou láskou, která vám vlije nový elán do žil.

Vodnář
Máte kolem sebe spoustu lásky a za to můžete být moc vděční. V rodině vládne pokorná a harmonická atmosféra, večery trávíte hraním společenských her a dokonce se všichni bavíte.

Ryby
Jistá osůbka vám vyzná své city. I když jste se o daného jedince vůbec nijak nezajímali, tak vás zaujme, jak hodně originální umí být a rozhodnete se přijmout pozvánku na rande.

|<< < 688 | 689 | 690 | 691 | 692

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.