Home - Články - Láskohled 14. - 20. září

Láskohled 14. - 20. září

vloženo 11. 9. 2020
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 14. - 20. září

Láska umí zacloumat i těmi největšími kliďasy! Mezi racionální a klidné povahy patří Rybky, které se tento týden mohou těšit na spoustu žhavých momentů. Možná to s vámi pořádně zamává - snad v tom dobrém slova smyslu. Nepodceňujte sílu lásky a přečtěte si nový horoskop lásky!

sdílet článek na facebooku

Beran
Vztah není momentálně nic pro vás, však by vás taky jenom brzdil! Chcete se teď soustředit sami na sebe, rozvíjení své osobnosti a chcete něco dokázat, proto se soustředíte na práci.

Býk
Je zbytečné nuceně si vyhledávat nějaké známosti. Už je na vás trochu vidět, že jste až příliš urputní a tato pomyslná křeč se odráží ve vašem vzorci chování, ale i na vzhledu.

Blíženci
Poslední dobou jste v milostných vztazích doslova ztráceli naději. Nyní se ale karta obrátila! Pociťujete neskonalou dobrou víru v lepší budoucnost s někým sobě rovným po boku.

Rak
K nové známosti přistupujete opatrně. Nechcete se znovu zklamat, proto raději volíte cestu pomalého proklepávání. Protějšek si ale všimne vašemu vyhýbání a občasné odtažitosti.


Lev
Prožijete vskutku romantický týden plný pozitivních emocí, ale i láskyplných, či dokonce snad dobrodružných zážitků. Váš protějšek se k vám skvěle hodí a ví, čím vám udělá radost.

Panna
V dlouhodobých svazcích pozorujete již nějaký ten čas problémy, které nemají žádné konkrétní ohraničení. Přesto ale víte, že to není v pořádku, ale řešit se vám to moc nechce.

Váhy
Jste člověk, který má rád aktivitu a nesnáší nudu. Stále vymýšlíte nějaké nové věci a víkendy trávíte na nějakých dobrodružných výpravách. Partnera byste měli hledat podobného.

Štír
Stále ještě máte nevyřešené trable s partnerem, které se již táhnou nějakou tu dobu. Jste to vy, kdo hledá aktivně řešení a váš protějšek to stále bojkotuje. To se vám nelíbí.


Střelec
Na partnera nemáte ani trochu náladu a už vůbec ne na milostné hrátky. Jen při pomyšlení na nějaké sbližování vám je nevolno. Měli byste s tím urychleně něco zásadního udělat.

Kozoroh
Mars je v nepříjemné kvadratuře s vašim znamením. I když se nějaký ten náznak lásky objeví, tak skoro ihned zmizí, protože zjistíte že daná osoba pro vás prostě není ta pravá.

Vodnář
Ve vašem začínajícím vztahu se už teď cítíte nespokojení. Protějšek utrácí nemalé peníze za hlouposti a pak na nic nemá. Pořád jen sedíte jak pecky a nic si nemůžete dovolit.

Ryby
Máte tendenci tento týden vzplanout vášnivou láskou, která ale tak rychle jak přijde, tak stejně rychle i odejde. Budete tímto dramatickým pseudorománkem spíše zklamáni.

|<< < 666 | 667 | 668 | 669 | 670

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.