Home - Články - Láskohled 11. - 17. února

Láskohled 11. - 17. února

vloženo 8. 2. 2019
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 11. - 17. února

Je tady valentýnský týden! Týden lásky pro zadané i nezadané. Jestli jste ve vztahu, tak si svatého Valentýna pořádně užijte a partnerské neshody nechte na jindy. Je třeba šířit lásku. Nezadaní nemusí smutnit. Láska má mnoho podob a objeví se často ve chvíli, kdy to nejmíň čekáte. A kdo ví, třeba to bude právě na svatého Valentýna!

sdílet článek na facebooku

Beran
Za každou cenu se snažíte zachránit již dávno ztracený vztah. Není třeba truchlit, ale naopak se radovat z nových začátků, které vás nyní čekají. Budete velice příjemně překvapeni.

Býk
Přitahuje vás osoba, kterou již delší dobu znáte. Jste však oba šťastně zadaní, proto není potřeba pokoušet své štěstí v partnerských vztazích. Pobláznění jednou stejně vyšumí.

Blíženci
Chytá se na vás úplný karneval emočních zážitků. Podniknete tento týden něco opravdu bláznivého. Nebude nouze o zábavu, seznámení s novými lidmi, ale ani o vášnivé milostné zážitky!

Rak
Kolem vás se pohybuje osoba, která po vás obdivně pokukuje řádově již několik měsíců. Vás však její milostné vrkání přivádí do rozpaků. Daný jedinec už začíná být pěkně otravný.



Lev
Stále se vám zdá, že ve vašem vztahu není něco v pořádku. Blíží se snad nějaká pohroma a proto vám občas vstávají chlupy v zátylku? Nebo jste jen obětí své kreativní paranoii?

Panna
Vaše vnitřní krása a klidná harmonie těla dokáže přivábit nejednoho jedince do vašeho dosahu. Umíte svou vášeň skrývat za roušku nevinnosti a to je právě na vás tak přitažlivé.

Váhy
Zrada je slovo, které vás v milostném životě provází celý týden. Je tomu však opravdu tak? Vemte rozum do hrsti a zkuste se vyhnout obyčejným dohadům. Vše je jinak než to vypadá!

Štír
Milí Štíři, co se týče lásky, umíte být někdy pěkní bouřliváci a opačné pohlaví se pod silou vaší vášně jen třese. Zkuste však někdy zahrát i na romanticky něžnou strunu své lásky.



Střelec
Příliš času trávíte na sociálních sítích a seznamkách. Virtuální realita není ni pro vás! Vyrazte někam ven a svůj chytrý telefon nechte na pokoji. Otevře vám to oči, ale i srdce.

Kozoroh
Ne vždy dáváte svou lásku najevo vhodným způsobem. Vaše láska pak střídavě prochází obdobím mocného štěstí, ale i zmatenosti. Zkuste být více konkrétnější ve svých požadavcích.

Vodnář
Máte před sebou období nádherné zamilovanosti a nevšedních zážitků. Začátky lásky jsou vždy krásné a opředené kouzelným růžovým oparem. Vychutnávejte si to do posledního doušku.

Ryby
Již opadlo prvotní zamilování a vy se více a více poznáváte. Mnoho lidí je po spadnutí růžových brýlí zklamáno. Vy však víte, že jste si vybrali dobře a vaše nadšení je o to větší.

|<< < 466 | 467 | 468 | 469 | 470

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.