Home - Články - Láskohled 11. - 17. června

Láskohled 11. - 17. června

vloženo 8. 6. 2018
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 11. - 17. června

Cítíte ten žár? To se vám zapalují lýtka! A není se co divit, hvězdy věští, že celá řada nezadaných dostane skvělou šanci k seznámení. Aby také ne, když je červen, měsíc, který lásce opravdu přeje. Ve vztazích můžete pokročit na vyšší úroveň a také společně vyzkoušet něco nového. A co ti, kteří teď nemají důvod ke spokojenosti? Za týden bude líp!

sdílet článek na facebooku

Beran
Zadaní zapřemýšlí nad svým vztahem a budou se snažit ho prohloubit a vylepšit. Nezadaní budou flirtovat, ale zároveň si dobře všimnou, že o ně má zájem jistý člověk z jejich okolí.

Býk
Věnujte se svému partnerovi a snažte se překlenout propast, která se mezi vámi v poslední době začala vytvářet. Nezadaní se nesmí nechat ošálit líbivým zevnějškem nové známosti.

Blíženci

Pokud jste zadaní, snažte se co nejvíce ukázat partnerovi, že vám na něm záleží. Jestliže protějšek teprve hledáte, budete úspěšní, pokud se budete usmívat a chovat se přívětivě.

Rak
Vaše myšlenky se budou točit okolo vztahu s partnerem a prohloubení pout mezi vámi dvěma. Vaše snaha bude mít úspěch. U single osob budou věci trochu váznout, nic nepůjde snadno.


BIJÍ VAŠE BIOLOGICKÉ HODINY NA POPLACH? Povím vám, kdy potkáte toho pravého pro společný život! T. 906 701 701. Kartářka Adina


Lev

Budete po většinu týdne na partnera protivní. Ještě, že je pohodový a hned tak něco ho nerozhází! Ani vaše rozmrzelost. Nezadaní sice hledají vztah, ale couvnou v rozhodné chvíli.

Panna

Budete se snažit vnést do vašeho vztahu více pohody a hravosti. Také vám bude ležet na srdci partnerova spokojenost. Svobodní by měli poslouchat svůj vnitřní hlas a najdou štěstí.

Váhy
Bude to víceméně klidný, neutrální týden bez větších události. S partnerem si přesto užijete mnoho hezkého! Nezadaní dostanou příležitost k prima dobrodružství i k vážnému vztahu.

Štír
Mezi vámi a vaším protějškem bude v tomto týdnu panovat příjemná harmonie. U nezadaných to bude o velkém osobním magnetismu, kterým si lehce podmaní okolí i potenciálního partnera.

Chcete se dozvědět více o budoucnosti vaší lásky a překážkách, které vás mohou na cestě za štěstím potkat? Spolehněte se na MAGICKÝ TAROT LÁSKY, který se stane důvěrným průvodcem ve světě lásky a vztahů. Nečekejte na další rány osudu a vytáhněte si svých 5 karet, které vám pomohou odhalit, co vás ve světě lásky čeká a nemine. 


Střelec

Ve vašem vztahu se nebude odehrávat nic, nad čím byste se museli trápit. A to je dobře! Svobodní dostanou na výběr ze dvou potenciálních partnerů. Hlavně si volbu dobře rozmyslete.

Kozoroh

Nevyhnete se řadě nedorozumění a zjitřeným emocím. Na druhou stranu to nebude nic, co by váš vztah ohrozilo. Nezadaní potřebují poněkud zvýšit sebedůvěru, jinak se fakt neseznámí.

Vodnář
Vaše rozmrzelost se promítne i do vašeho vztahu. Budete hlavně hodně nedůvěřiví vůči partnerovi. Svobodní si budou těžko vybírat potenciální partnery, budou totiž příliš kritičtí.

Ryby
Nebudete v tomto týdnu vůbec ukázkoví partneři. Měli byste být vstřícnější a ohleduplnější. U nezadaných zavládne stagnace. Měli byste si přiznat, že teď nepůsobíte milým dojmem.

|<< < 392 | 393 | 394 | 395 | 396

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.