Home - Články - Láskohled 11. - 17. března

Láskohled 11. - 17. března

vloženo 8. 3. 2019
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 11. - 17. března

Láska! Tak pomíjivá, přesto k životu stejně důležitá jako vzduch. Zjistěte, co vás v následujícím týdnu čeká v oblasti lásky! S nastupujícím jarem mnoho z vás prolomí ledy i vysněným partnerem! Čtěte více v horoskopu sestaveným profesionální astroložkou Laurou.

sdílet článek na facebooku

Beran
Vaše sebevědomí je momentálně na vrcholu. Jste nadšení ze všeho, co vám život přináší, což se samozřejmě podepíše i na vašich milostných, pracovních ale i přátelských vztazích.

Býk
Kolem vás se pohybují jedinci, kteří velice touží alespoň po kousku vaší pozornosti. Vy však tento týden nemáte na flirtování tu nejmenší náladu a věnujete se raději jiným věcem.

Blíženci
Snažíte se za každou cenu dosáhnout svého a jdete přes mrtvoly. V partnerském vztahu je však toto vaše netolerantní chování chápáno velice negativně a oheň je ihned na střeše.

Rak
Snažíte se zachránit to, co už se z popela vzkřísit nedá. Vaše láska bohužel bájného Fénixe nepřipomíná a tak se musíte srovnat s tím, že jste opět vykročili na další životní pouť.



Lev
Naplno si užíváte pozornosti lidí okolo vás. Máte společenskou náladu a vaše komunikační schopnosti jsou tento týden naprosto okouzlující. Váš milostný život zažívá velký boom.

Panna
Nezadaní jedinci mají tento týden jedinečnou možnost potkat úžasného jedince, který se může stát jejich potenciálním partnerem. Je však třeba více vyrazit někam do společnosti.

Váhy
Neubíjí vás neustálý život se sociálními sítěmi? Jste daleko osamělejší. Zkuste pro jednou svůj chytrý telefon odložit a začněte se dívat kolem sebe. Vše hned dostane jiný rozměr.

Štír
Láska na pracovišti není v tuto chvíli zrovna nejideálnější. Jenomže, co naplat, láska si taky nevybírá čas ani vhodnost svého působení. Je to tedy momentálně jen ve vašich rukách.



Střelec
Své emoce se vám nepodaří zkrotit ani tento týden. Chvilku je vaše nálada na vrcholu blaha a po čase se zase brodíte hluboko v melancholickém poblouznění. Na lásku ani nemyslíte.

Kozoroh
Vaše vnitřní kouzlo je úžasné a málokdo si ho nevšimne. Vy sami se však nedokážete dostatečně ocenit a to je kámen úrazu. Prvně musíte projevit úctu sobě, poté uvidíte výsledky.

Vodnář
Dejte si tento týden pozor na pochybné osoby. Snaží se vám vloudit do vaší mysli i vašeho srdce. Jedná se však o podvodníky s nekalými úspěchy, kteří se nebojí handlovat s láskou.

Ryby
Láska je něco, co vám poslední dobou opravdu neschází. Jste skvěle naladěni a milostná dobrodružství vám přidávají nejenom na sebevědomí, ale i na kráse. Jen si to pěkně užívejte.

|<< < 474 | 475 | 476 | 477 | 478

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.