Home - Články - Láskohled 10. - 16. června

Láskohled 10. - 16. června

vloženo 7. 6. 2019
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 10. - 16. června

Bude to konečně ten pravý nebo pravá? Otázka, kterou si položil v životě každý. Pro Lvy máme odpověď, která je nepotěší. Oproti tomu Berani se budou cítit jako v ráji. A co čeká vás? Zjistěte v týdenním horoskopu lásky!
sdílet článek na facebooku

Beran
Na začátku týdne počítejte s komplikacemi ve vašem milostném životě. Zejména váš protějšek vás bude trápit se svým proměnlivým chováním a vy se nebudete cítit doma příliš příjemně.

Býk
S romantikou tento týden ani nepočítejte. Sami nebudete mít na lásku náladu a jakékoliv pokusy o seznámení budete velmi striktně odmítat. Zadané zase bude štvát jejich protějšek.

Blíženci
Máte tento týden jedinečnou možnost seznámit se s nějakou úžasnou osobou, která vám od základu změní život. Nebojte se tedy vyrazit někam mezi lidi a za zábavou. Vyplatí se vám to.

Rak
Ve vašem zorném poli se objeví jedinec, který vás značně inspiruje do budoucna a bude vaší celoživotní múzou. I kdyby milostný vztah nevyšel, tak vám tato osoba hodně dá do života.



Lev
Příjemný sportovní typ, který se objevil ve vašem okolí vás zaujme svým veselým nadhledem, ale i pozitivním pohledem na svět. Nyní hledáte možnosti, jak tohoto jedince zaujmout.

Panna
Nezávazné vztahy nejsou nic pro vás. Sice se rádi bavíte a ani flirt vám není cizí, ale momentálně jste zralí tak akorát na vážnou známost. Povrchní nabídky vás tedy nezaujmou.

Váhy
Trochu vás tento týden překvapí výbušné nálady vašeho miláčka. Nejste na to zvyklí a budete to značně nelibě nést. Nenechejte sebou takhle mávat a dejte mu najevo svou nevoli.

Štír
S láskou si nemusíte dělat starosti. Ta si vás totiž tento týden najde úplně sama. Dalo by se říct, že o ní doslova zakopnete a nebudete se stačit divit, jak rychle se seznámíte.



Střelec
Koncem týdne si udělejte čas na relaxaci se svou láskou. Odpočinek už oba potřebujete a tak se vám trochu volna bude náramně hodit. Věnujte se tedy bez obav vašim milostným hrátkám.

Kozoroh
Dobrá pohoda a láskyplná nálada vás neopouští ani tento týden. Díky tomu nemáte problém se s kýmkoliv seznámit a zaujmout svým zvonivým smíchem. Jste prostě naprosto okouzlující.

Vodnář
V lásce vás čeká nějaké úžasné překvapení. Možná jste již delší dobu něco tušili, ale tohle vás doslova odrovná. Váš miláček ukáže, jak moc si vás váží a co pro něj znamenáte.

Ryby
Jste již delší dobu single a máte pocit, že vás už láska nepotká. Opak je ale pravdou. Jen musíte být trpěliví a při seznamování nesmíte tolik tlačit na pilu. Je to odstrašující.

|<< < 508 | 509 | 510 | 511 | 512

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.