Home - Články - Květný úplněk ve Štíru

Květný úplněk ve Štíru

vloženo 5. 5. 2020
čas čtení: 5 minut

Květný úplněk ve Štíru

Květný úplněk (7. květen 2020, 12:45) nese s sebou nejen rozkvetlé stromy a rostliny, ale také rozkvět našich citů a nových myšlenek. Využijme zvýšené citlivosti k tomu, abychom se nablízko dorozuměli s našimi partnery, dětmi, rodiči a přáteli. Zároveň však eliminujme rizika bezhlavých citových vzplanutí nebo zlosti. Plná Luna se nese ve znamení vášnivého Štíra, a to je citový extremista. Svezte se na něm k silným zážitkům, ale nedejte se vyhecovat k hysterii.

sdílet článek na facebooku

Poselství čísel

Třetí jarní měsíc se odvíjí, stejně jako předchozí dva, ve znamení magické jedničky. Jejímu vliv tedy podléhá celé letošní jaro. Číslo jedna nese s sebou vždy do našich životů velmi speciální významy. Jde o číslo zrodu. Nula totiž znamená absolutní prázdnotu, jednička naopak naplněnost a vznik. Všechny ostatní čísla a číselné pojmy jsou už jen dětmi jedničky. Letošní jaro tedy rozhodně znamená vhodné období pro zrod nových projektů, životních hodnot, vztahů, nových domovů, dokonce i miminek či zvířat. Je prostě ten správný čas začít s tím, nač už dlouho myslíte nebo k čemu jste dosud neměli odvahu. Znamená to také, že ze sebe můžete vybudovat nového člověka, a to uvnitř i zvenku. Můžete také vylepšit svůj zdravotní stav a kondici. Rozikem je snad jen to, že byste mohli upadnout do narcismu a sebezahledění. Stačí si to jen trošku ohlídat.


Energie Štíra

Štír je hluboké, složitě uvažující a cítící znamení. Jeho zrozenci mají dar pronikat do nejhlubších tajemství a záhad. Mají smysl pro mystérium a duchovní záležitostí. Síla tohoto úplňku ve Štíru vám může pomoci proniknout do věcí, které jste dlouho nemohli pochopit a rozkódovat. Štír je také vášnivým tvorem, který nese vždy své srdce na trh. Není moc taktizující, je upřímný a síla jeho citů je abnormální. Proto se při tomto úplňku budou otevírat tajné komnaty srdcí všech zrozenců. Máme šanci upevnit a prohloubit naše partnerské i přátelské vztahy. Štíři totiž nikdy povrchní vztahy nenavazují a nyní budou pro nás všechny v tomto umění mistry. Protože znamení Štíra dovede být sebedestruktivní, musejí si Štírci, ale i ostatní zrozenci dát pozor, aby své vztahové a citové problémy nepřeháněli k masochismu a netrýznili se. Je nutné umět si včas říct dost a být na sebe také hodní, alespoň tak, jako jsme k druhým. Prožijte období plné intenzivních citů, vášně a zážitků, kdy i závan větru a pohyb korun stromů vám může do srdce vnášet zážitky tak silné, na jaké nejste zvyklí, a které vás ohromí. Štírovské prožitky bývají jedinečné. Můžete získat hluboký mír v mysli a v srdci, pokud budete řídit svou plavbu správným směrem. Pomoc úplňku čekejte ve zmíněné oblasti už tři dny před kulminací Luny a také tři dny po ní.


Indiánský Květný úplněk

Podle starých indiánských tradic se tento úplněk nazývá Květný. Tou dobou rozkvétala prérie bílými a růžovými květy, všude vládla opojná vůně a muži a ženy si dávali dostaveníčka uprostřed květů. Lásce se mezi nimi dařilo. Tato randíčka u indiánů nekončila platonickými polibky, byli to lidé přírody a skutečného života. Vidíte, jak indiánská Luna koresponduje se štírovským poselstvím? Věnujte se lásce, buďte něžní i vášniví.

|<< < 621 | 622 | 623 | 624 | 625

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.