Home - Články - Květný úplněk ve Štíru

Květný úplněk ve Štíru

vloženo 5. 5. 2020
čas čtení: 5 minut

Květný úplněk ve Štíru

Květný úplněk (7. květen 2020, 12:45) nese s sebou nejen rozkvetlé stromy a rostliny, ale také rozkvět našich citů a nových myšlenek. Využijme zvýšené citlivosti k tomu, abychom se nablízko dorozuměli s našimi partnery, dětmi, rodiči a přáteli. Zároveň však eliminujme rizika bezhlavých citových vzplanutí nebo zlosti. Plná Luna se nese ve znamení vášnivého Štíra, a to je citový extremista. Svezte se na něm k silným zážitkům, ale nedejte se vyhecovat k hysterii.

sdílet článek na facebooku

Poselství čísel

Třetí jarní měsíc se odvíjí, stejně jako předchozí dva, ve znamení magické jedničky. Jejímu vliv tedy podléhá celé letošní jaro. Číslo jedna nese s sebou vždy do našich životů velmi speciální významy. Jde o číslo zrodu. Nula totiž znamená absolutní prázdnotu, jednička naopak naplněnost a vznik. Všechny ostatní čísla a číselné pojmy jsou už jen dětmi jedničky. Letošní jaro tedy rozhodně znamená vhodné období pro zrod nových projektů, životních hodnot, vztahů, nových domovů, dokonce i miminek či zvířat. Je prostě ten správný čas začít s tím, nač už dlouho myslíte nebo k čemu jste dosud neměli odvahu. Znamená to také, že ze sebe můžete vybudovat nového člověka, a to uvnitř i zvenku. Můžete také vylepšit svůj zdravotní stav a kondici. Rozikem je snad jen to, že byste mohli upadnout do narcismu a sebezahledění. Stačí si to jen trošku ohlídat.


Energie Štíra

Štír je hluboké, složitě uvažující a cítící znamení. Jeho zrozenci mají dar pronikat do nejhlubších tajemství a záhad. Mají smysl pro mystérium a duchovní záležitostí. Síla tohoto úplňku ve Štíru vám může pomoci proniknout do věcí, které jste dlouho nemohli pochopit a rozkódovat. Štír je také vášnivým tvorem, který nese vždy své srdce na trh. Není moc taktizující, je upřímný a síla jeho citů je abnormální. Proto se při tomto úplňku budou otevírat tajné komnaty srdcí všech zrozenců. Máme šanci upevnit a prohloubit naše partnerské i přátelské vztahy. Štíři totiž nikdy povrchní vztahy nenavazují a nyní budou pro nás všechny v tomto umění mistry. Protože znamení Štíra dovede být sebedestruktivní, musejí si Štírci, ale i ostatní zrozenci dát pozor, aby své vztahové a citové problémy nepřeháněli k masochismu a netrýznili se. Je nutné umět si včas říct dost a být na sebe také hodní, alespoň tak, jako jsme k druhým. Prožijte období plné intenzivních citů, vášně a zážitků, kdy i závan větru a pohyb korun stromů vám může do srdce vnášet zážitky tak silné, na jaké nejste zvyklí, a které vás ohromí. Štírovské prožitky bývají jedinečné. Můžete získat hluboký mír v mysli a v srdci, pokud budete řídit svou plavbu správným směrem. Pomoc úplňku čekejte ve zmíněné oblasti už tři dny před kulminací Luny a také tři dny po ní.


Indiánský Květný úplněk

Podle starých indiánských tradic se tento úplněk nazývá Květný. Tou dobou rozkvétala prérie bílými a růžovými květy, všude vládla opojná vůně a muži a ženy si dávali dostaveníčka uprostřed květů. Lásce se mezi nimi dařilo. Tato randíčka u indiánů nekončila platonickými polibky, byli to lidé přírody a skutečného života. Vidíte, jak indiánská Luna koresponduje se štírovským poselstvím? Věnujte se lásce, buďte něžní i vášniví.

|<< < 621 | 622 | 623 | 624 | 625

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.