Home - Články - Květnový tarotový horoskop lásky 2020

Květnový tarotový horoskop lásky 2020

vloženo 27. 4. 2020
čas čtení: 10 minut

Květnový tarotový horoskop lásky 2020

Užijte si měsíc lásky naplno! Tarotové karty vám prozradí, na co se můžete těšit a na co si dávat pozor!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Dva poháry
vám věští nádherné milostné propojení, romantiku, vášeň a souznění! Je to snad nejpříznivější karta pro lásku z celého tarotu, takže se rozhodně máte na co těšit! V květnu si budete milostné radovánky užívat naplno a po svém boku budete mít skvělého člověka, se kterým budete naladěni na stejnou vlnu a budete si rozumět i bez slov! Pokud jste zadaní, nehledejte nikde jinde – ten pravý partner je totiž právě ten, kterého máte po svém boku, ať už mezi vámi jsou jakékoliv neshody. To všechno se v nejbližší době vyřeší a budete si rozumět ještě lépe než kdykoliv předtím! Radost mohou mít i nezadaní Berani, protože právě na vás se Štěstěna usměje nejvíce! Někde hodně blízko na vás totiž již čeká ten pravý nebo ta pravá, co rozzáří vaše dny láskou, porozuměním a novou nadějí! Rozumět si budete na všech úrovních – od názorů, přes pocity až po milostnou vášeň. Zkrátka konečně najdete člověka, se kterým jste jako dvě poloviny stejného celku!

Býk
Karta Královna mincí
vám věští příjemný a poklidný květen po boku milovaného člověka. Budete si společně užívat domácí pohodu, nebo pokud spolu ještě nebydlíte, začnete na tom nejspíš pracovat! Jako Býci umíte ocenit pohodlné a útulné zázemí, a v lásce je pro vás nesmírně důležité, abyste právě tohle mohli se svým milovaným protějškem sdílet. Pokud jste momentálně sami, budete se tedy rozhlížet po domácky založeném partnerovi či partnerce a pomýšlet již od začátku vašeho seznámení na to, že jednou byste mohli společně vytvořit krásný domov. Tuto svoji prioritu v lásce rozhodně nezapřete, a ani k tomu není důvod, protože již brzy potkáte člověka, se kterým si budete ve svých snech a představách dokonale rozumět! Zadaní Býci si najdou konečně více času na to být s vaším miláčkem, a společná pohoda v klidu vašeho domova udělá s vaší láskou zázraky. Přesně to jste teď totiž potřebovali, aby se váš vztah mohl dále rozvíjet a růst do krásy! Tak tedy dejte domov a lásku na první místo!

Blíženci
Karta Král holí
vám přináší velmi rázný přístup k záležitostem lásky. Ujasníte si, co vlastně chcete, a jste připraveni jít si za tím i za cenu, že třeba budete někdy muset říct ne, nebo že z toho bude nějaká ta roztržka. Uvědomujete si, že je důležité, abyste se nevzdávali věcí, na kterých vám záleží, jen kvůli lásce, ale váš protějšek se může cítit dotčen tím, že existuje něco, co je pro vás na prvním místě – výš než právě on či ona. Výzvou pro vás bude, jak to nějak citlivě a láskyplně vysvětlit, ať to pochopí a ať se zároveň nemusíte kvůli lásce vzdávat svých vlastních plánů a snů. Pokud jste nezadaní nebo teprve na začátku nové známosti, počítejte s tím, že vaše ráznost a pevná vůle může na jedné straně protějšek přitahovat, ale na druhé straně zároveň i odrazovat. Pokud to tedy myslíte skutečně vážně, nezapomínejte dávat vaší nové lásce dostatečně jasně najevo, že má taky ve vašich plánech místo, a že jste ochotni dělat i nějaké ty kompromisy. Důležité však následně bude, abyste je skutečně i udělali a nebylo to pouze plané uklidňování!


Rak
Karta Deset pohárů
lásce velmi přejte, a stejně tak přeje i rodině a domácímu životu. V milostném životě tedy pro vás nebude podstatné pouze to, že vy jako dvojice si rozumíte a jste naladěni na stejnou vlnu, ale budete pomýšlet i na děti a ostatní vaše blízké. Pokud již rodinu máte, osvěžíte váš vztah právě tím, že budete společně podnikat zajímavé věci, třeba výlety všichni společně, a vaše děti tak uvidí, jak moc se máte rádi a jak umíte spolupracovat – a to pro ně bude skvělým vzorem. Pokud jste bez dětí, bude pro vás na partnerovi důležité právě to, jestli si umíte společně do budoucna představit rodinu – a Štěstěna vám dopřeje ujištění, že váš stávající protějšek to vidí stejně! Společné plány vám přinesou novou radost, vášeň a pocit naplnění. Nezadaní Raci budou hledat seznámení podle stejného kritéria – nehledáte pouze vášeň a zamilovanost, ale i partnera, se kterým budete společně svoji lásku rozdávat jiným. A věřte tomu, že takového brzy najdete!

Lev
Karta Dvě mince
vám připomíná, že v životě nic nezůstává stát na místě, nic není neměnné a všechno se pořád vyvíjí. A to platí i pro lásku a partnerské vztahy. Nedělejte si tedy zbytečně hlavu s něčím, co je ve skutečnosti jen krátkodobý problém, například že váš partner má na léto jiné plány než by se vám líbilo, nebo že mezi vámi stojí kariéra a povinnosti, které jeden nebo oba z vás máte. To všechno jsou v podstatě banality a situace se může velmi rychle úplně změnit, takže to nakonec možná řešíte úplně zbytečně! Raději si užívejte to hezké, co máte, buďte spolu kdykoliv vám to čas dovolí a zkrátka, mějte se rádi! Nezadaní Lvi si budou možná dělat starosti kvůli nějakému odmítnutí nebo projevům nezájmu, ale ani to není nic, na čem by stál a padal svět, a nakonec zjistíte, že vaše skutečná láska se objeví někde úplně jinde, než byste si mysleli! Možná půjde o hodně nečekané a překvapivé setkání, které ovšem naprosto změní váš život a přinese vám něco úplně nového!

Panna
Karta Devět pohárů
má pro vás hezké zprávy, protože je poslem harmonie, lásky a spokojeného života. S partnerem budete prožívat velmi příjemné a harmonické období, a nebude existovat nic, co by vám chybělo nebo na co byste si mohli stěžovat. Konečně přijde dlouho očekávaná doba, kdy budou věci jednoduše v pořádku, všechno bude hezky fungovat, a budete si moct užívat krásné a láskyplné období, které vám již dlouho chybělo. Pokud jste nezadaní, taky se máte na co těšit, protože Štěstěna vám letos v květnu dopřeje opravdu příjemného a skvělého člověka, se kterým si užijete spoustu vášně a krásných momentů! Všechno však má přece jenom nějaké své ale, takže jak zadaní tak nezadaní by si měli dát pozor, ať zbytečně nehledáte problémy tam, kam nejsou. I na zdánlivě dokonalém životě totiž lze vždy najít nějaký ten drobný stín. Smiřte se však s tím, že tam prostě je a neřešte to – toho dobrého a krásného je totiž mnohem více! A zbytečným vrtáním se v neexistujících problémech byste mohli partnerskou harmonii jenom narušit!



Váhy
Karta Poslední soud
vám prozrazuje, že květen bude pro vás v lásce a vztazích velmi důležitý, lze říct až přelomový. Konečně se totiž posunete ve svém životě kupředu a uzavřete staré záležitosti, které vás dlouho brzdily. Dřív to nešlo, protože až teď tomu budou okolnosti přát a umožní vám podívat se na některé věci s nadhledem a odstupem. Přijdou znamení, která vám ukáží, co dál s vaším životem, a kudy vede ta správná cesta. To se samozřejmě nemůže neodrazit na tak důležité oblasti jako je láska. Váš partner se nejspíš bude divit, jak se mu proměňujete před očima, a společně budete najednou vidět věci úplně jinak. Možná vás to přivede k některým zásadním společným rozhodnutím, týkajícím se třeba bydlení, kariéry nebo rodiny. Pokud jsou ve vašem vztahu nějaké neshody, tento měsíc se definitivně ukáže, jestli to má perspektivu do budoucna nebo nikoliv. Nezadané Váhy se mohou těšit na nový začátek – konečně se vám povede pochopit, kde jste v minulosti dělali ve vztazích chyby, a víckrát už je díky tomu opakovat nebudete!

Štír
Karta Osm holí
je poslem rychlosti a věští vám přímo expresní vývoj situace, snad se dokonce budou dít zázraky na počkání! Věci, o kterých jste si ve vašem vztahu mysleli, že je to na dlouho, než se to vyřeší, nebo že se s tím prostě budete muset smířit, se najednou dají překvapivě rychle a nečekaně do pohybu. A věřte tomu, že to bude opravdu dobrodružná jízda, která vám přinese nejedno překvapení! Naštěstí se to obejde bez neshod a hádek, právě naopak, naladíte se na stejnou vlnu, bude mezi vámi panovat vášeň a díky tomu, že budete oba dva vědět, co chcete, se vám to povede neskutečně rychle taky zrealizovat! A jak na tom budou nezadaní Štíři? I vám se začnou plnit sny na počkání! Možná v některých momentech přijde nějaká ta výzva a nejistota, ale všechno se rychle vyřeší, a bude vám jasné, že ten pravý protějšek pro vás je ten, se kterým máte stejné plány a dokážete pro ně taky něco udělat! Možná se budete znát teprve krátce, ale půjdete do věcí po hlavě a to se vám vyplatí – brzy bude všechno přesně takové, jak po tom toužíte!

Střelec
Karta Sedm mečů
vám připomíná, že v lásce se nevyplácí příliš mnoho myslet na sebe a své vlastní zájmy. Nebo tedy rozhodně ne v případě, že by to bylo na úkor toho druhého! Pokud tedy cítíte, že se do vašeho milostného vztahu vloudila nedůvěra, je načase s tím něco dělat – a ne se jen spoléhat na to, že to nebo ono partnerovi říct prostě nemusíte a bude klid. Jo to možná bude, ale tím se od sebe jenom více vzdalujete a vzniká mezi vámi zbytečná propast, a to by byla škoda. Vsaďte na otevřenou komunikaci a možná budete překvapeni, že věci jsou řešitelné, i když možná trochu jinak, než jste předpokládali. Taky nezadaní Střelci se budou muset smířit s tím, že pokud toužíte po vážném vztahu, musíte do toho vložit všechno – zde není místo pro kalkulace a vypočítavost. Komunikujte se svým protějškem s důvěrou a nenechávejte si věci pro sebe, nakonec se ukáže, že podezíravost byla zbytečná a všechno je tak, jak má být. Je skvělé, že se spoléháte sami na sebe, ale ve skutečném partnerství přece musí být odpovědnost sdílená!



Kozoroh
Karta Čtyři poháry
ukazuje, že v lásce sníte o něčem, co alespoň v této chvíli nemůžete mít, a u toho vám občas tak trochu uniká všechno to hezké, co existuje tady a teď! Možná vám na vašem partnerovi chybí nějaké vlastnosti a sníte o tom, jaké by to bylo hezké, kdyby se v něčem změnil, nebo kdybyste spolu mohli sdílet něco, co aktuálně nemůžete. Zamysleli jste se však nad tím, že každá mince má dvě stránky, a že splnění vašich snů by nejspíš bylo vykoupeno zas jinou ztrátou a jiným problémem. Zkrátka nic není stoprocentně dokonalé, a vy jste na tom momentálně o dost lépe, než si myslíte, tak si užívejte to, co spolu máte! I nezadaní Kozorozi budou letos v květnu hodně vybíraví, a pokud si chcete měsíc lásky užít a dočkat se romantických zážitků, budete muset ze svých nereálných nároků trochu slevit. Známost, která je téměř dokonalá, ale chybí ji nějaká drobnost k vašemu ideálu, může být ta pravá – jen musíte vidět věci pozitivně a soustředit se na to, co je hezké a dobré, místo hledání pořád nějakých chyb!

Vodnář
Karta Viselec
naznačuje, že jste se ocitli v období stagnace, kdy se věci jako kdyby nemohly pohnout z místa. Nejspíš vás již pořádně frustruje, že ať se snažíte jakkoliv chcete, pořád vám to s těmi seznámeními nevychází, nebo pokud jste zadaní, že se pořád táhnou stejné problémy a nemůžete se s partnerem posunout kupředu. To ovšem není náhoda, a taky je to součást plánu osudu, která vám má co říct. Smiřte se tedy s tím, že místo vášnivě romantického května vás letos čeká spíš období věnované vnitřnímu životu. Vyřešení vnějších problémů a opravdová láska a romantika se dostaví teprve tehdy, až budete mít své vnitřní věci uzavřené – a nebojte se, bude to již poměrně brzy, jen je potřeba přijmout události tak jak přicházejí a nesnažit se nic silit a zbytečně řešit. Události ve vašem milostném životě se zpomalují proto, aby vám daly příležitost si oddechnout od neustále nových podnětů a abyste se mohli zabývat svým vlastním vnitřním růstem. I to je totiž potřeba, abyste se připravili na ještě krásnější a hlubší vztah, než bylo cokoliv v minulosti!

Ryby
Karta Královna pohárů
vám přináší nádhernou a láskyplnou věštbu, v milostných záležitostech budou Ryby letos v květnu patřit mezi miláčky Štěstěny! Konečně se dočkáte pravé a nefalšované jarní romantiky a souznění duší, po jakém jste dlouho toužili – ať už to znamená prohloubení stávajícího partnerského vztahů a vyřešení konfliktů díky lásce a pochopení, nebo pro nezadané Ryby nové seznámení plné něhy, romantiky a porozumění! Měsíc lásky si budete užívat naplno se vším, co k tomu patří! Podmínkou toho, aby vám to skutečně vyšlo, je ovšem otevřít své srdce vaší typicky rybí empatií, díky které se s protějškem naladíte na stejnou vlnu. Síla lásky porazí všechny překážky, a konečně přestane být důležité, jestli máte na to nebo ono různé názory, a podstatné bude jen a pouze to, že se velmi milujete! Mnohdy budete ochotni se vzdát i něčeho, co je pro vás důležité, protože láska zkrátka bude na prvním místě. A podobně na tom bude i váš protějšek, takže to bude vyrovnané. A podle toho poznáte, že je všechno v pořádku!

|<< < 617 | 618 | 619 | 620 | 621

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.