Home - Články - Když vaší rukou píše anděl

Když vaší rukou píše anděl

vloženo 25. 6. 2020
čas čtení: 4 minuty

Když vaší rukou píše anděl

Nechejte svoji ruku komunikovat s vlastním podvědomím za vás jen pomocí pera a papíru. Je to snazší, než se zdá! Získáte odpovědi na své otázky od Universálního nejvyššího vědomí. A to se přeci nemůže mýlit!
sdílet článek na facebooku

Channeling je intuitivní psaní, při kterém jste napojeni na zdroj nejvyšších informací. Po zasvěcení k vám proudí odpovědi na otázky od bytostí světla, například andělů, vašich duchovních průvodců, pro které máte otevřen svůj informační kanál. Stáváte se médiem, které píše na papír myšlenky, které nejsou jeho. A které získává informace ke spirituálnímu růstu či k praktickým prožitkům svého všedního života.

Vyčistit hlavu

Nemusíte být žádný duchovní učitel či zkušená čarodějka, abyste dokázali komunikovat s Vyšším vědomím pomocí Channelingu. Jediné potřebné ingredience pro recept na Automatické písmo jsou papír, lehce píšící pero a zklidněná prázdná mysl. Právě vaše mysl je to jediné, na čem závisí úspěch získávání tak cenných informací. Praktikujete-li meditaci a dokážete-li vyčistit svoji hlavu od myšlenek, pak je tato metoda pro vás velmi snadná.


Stát se čistým kanálem pro přijímání naprosto přesných informací ale vyžaduje oddaný trénink. Stejně jako studium cizího jazyka nebo hry na hudební nástroj. Pokora a důvěra bez vlivu vlastního ega a negativních osobních zájmů jsou zcela nezbytné pro přenos energie prostřednictvím Channelingu. Dokáže to každý, kdo otevřete své srdce a dovolí si slyšet hlas svého průvodce, aby se mohl stát jeho rádcem a pomocníkem.

Občanský průkaz s sebou

Posaďte se v tichu k prázdnému papíru a pomyslete na bytost světla, které byste své otázky s důvěrou svěřili. Poté napište na papír svoje jméno a datum narození (případně údaje jiné osoby, na kterou se chcete ptát) pro snazší spojení. Celý okraj papíru obkreslete nepřerušovanou čarou, dokud se obdélník zcela neuzavře.

Tím vytváříte ochrannou bránu pro přijímání pouze těch informací, o které stojíte. Po celou dobu kreslení rámečku intenzivně myslete na svůj ochranný záměr. Vaším záměrem je nevpustit do svého informačního kanálu a na tento papír nikoho jiného, než milující bytost světla, která vám chce předat jen ty správné odpovědi.


Odpovědi, které mohou děsit

Napište svou otázku, podtrhněte ji (pro přehledné oddělení) a nechte pero položené na papíře. Dále už na nic nemyslete a s důvěrou nechte svou ruku, aby se začala sama pohybovat. Buďte otevřeni jakýmkoli uměleckým projevům vašeho průvodce, dokud se neseznámí s vaším perem. Dokud vás nepřiměje nechat předanou energii psát cokoli bez vlivu vašich myšlenek.

První pokus se většinou neobejde bez čmáranic, symbolům a obrazců, ale i ty mohou obsahovat důležité sdělení. Pak se již pero začne uchylovat k jednotlivým kostrbatým písmenům, než začnou dostávat rozumný tvar. Při sledování své ruky záhy zjistíte, že píšete úplně jiným písmem, než máte sami. Jakmile si zvyknete na přijímání cizích informací skrze vaši ruku, psaní se brzy zrychlí.

Dostanete odpovědi, ze kterých vám bude běhat mráz po zádech, vženou vám do očí slzy a rozbuší vám srdce. To se děje pokaždé, když člověk nepochybně cítí čisté spojení se svým duchovním průvodcem a má radost z neuvěřitelných zázraků, co se mu dějí v životě.

|<< < 639 | 640 | 641 | 642 | 643

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.