Home - Články - Kdo je můj strážný anděl?

Kdo je můj strážný anděl?

vloženo 6. 2. 2020
čas čtení: 4 minuty

Kdo je můj strážný anděl?

Máte pocit, že ho občas vnímáte ve vypjatých situacích po svém boku. Sem tam ho žádáte o pomoc a cítíte, že to slyší. Má křídla? A jakou má tvář?

sdílet článek na facebooku

Každý z nás má ve své blízkosti nepřetržitou ochranu a láskyplnou oporu v podobě strážného anděla. Ať ho cítíte, vidíte, či v něj nevěříte, jste pro něj tou nejdrahocennější bytostí na světě. Bezpodmínečně vás miluje a střeží vaši duši. Kdo je tento vzácný boží dar?

Nepřetržitý strážce po vašem boku

Andělé jsou vyspělé duše, které podstoupily už velké množství inkarnací. Mají tedy dostatek zkušeností, aby nám pomáhaly procházet životem a naučit se v něm vše potřebné pro náš rozvoj. Jejich stupeň vývoje jim ale nebrání kdykoli se opět pustit do další inkarnace a života na zemi. Z toho vyplývá, že mnoho z nás už někdy zastávalo tak nádhernou obětavou funkci. Poslání, které tento ochránce může vykonávat jen na naši žádost. Pokud si o pomoc neřekneme, nemůže zasáhnout a zajistit naší situaci snazší průběh. Poproste. Za to nic nedáte! Prosbou mu dáváte sílu k pomoci.

Podobu si tvoříme sami

Andělskou tvář vnímáme zcela individuálně podle našeho vnitřního nastavení, tedy podle našeho pohledu na svět. Zkušení léčitelé tvrdí, že svého strážce (případně jakéhokoli jiného anděla či archanděla) vidíme v podobě, v jaké ho vidět chceme. Objevuje se nám ve vzhledu, jaký je našemu nitru nejbližší, protože tvář je zrcadlem duše.



Má můj strážný anděl křídla?

Cítíte, že vám chybí volnost, síla a ochrana? Možná právě vy jste dočasně přišli o svá křídla. Existuje mnoho lidí, kteří si za pomocí různých psychologických metod (např. Regresní terapie, metoda Ruš, hypnóza, hluboká meditace) vyřešili příčiny svých špatných pocitů ze ztráty křídel. Dokud se pod vedením terapeuta neponořili hluboko do svého podvědomí k událostem v minulosti, tak samozřejmě netušili, že nepříjemné pocity pramení právě z tohoto nedostatku. Lidé, kteří si takovou zkušeností prošli, pochopili, jak významnou roli hrála právě křídla v jejich životě. Na vlastní kůži pocítili jejich existenci. Stejně tak vy je můžete vnímat u svého ochránce.

Někdo křídla vidí jako konkrétní zář aury. Jiné osoby vyloženě vnímají peří, čímž si naše kreativní mysl dokresluje zážitek, aby pocit lépe pochopila. Narazíme také na vyprávění o setkáních s nebeskými bytostmi zcela bez perutí. Každý svou zkušenost popisuje trochu jinak, protože křídla jsou ochranná energie, kterou také vnímáme podle našeho pohledu na svět. Jakou podobu zrcadlí anděl právě vám? Co jste se tím o sobě dozvěděli?

|<< < 589 | 590 | 591 | 592 | 593

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.