Home - Články - Jarní tarotový horoskop rodiny 2020

Jarní tarotový horoskop rodiny 2020

vloženo 15. 3. 2020
čas čtení: 10 minut

Jarní tarotový horoskop rodiny 2020

Zajímá vás, jaké to bude u vás doma v jarních měsících? Tarotové karty vám to prozradí – podle vašeho znamení!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Král mincí
říká, že nejvíce ze všeho se vám teď v rodině osvědčí pragmatický a realistický přístup k věcem. Umíte si říct, co je pro vás po praktické a materiální stránce důležité, a taky si za tím cílevědomě jít, v tom se na vás mohou ostatní spolehnout. Na druhé straně, i vaše možnosti mají samozřejmě své hranice, takže oceníte, když budete mít ve svém snažení podporu a oporu, ať už v podobě vašeho životního partnera nebo někoho z příslušníků starší generace. Nakonec však stejně bude většina práce a rozhodování na vás, a úspěchy vašich plánů tedy máte ve svých rukách. Pokud vás to nemá příliš vyčerpat, je důležité, abyste si dopřáli pohodlí, dostatek relaxu a pečovali o své zdraví, zkrátka dopřejte svému tělu to, co si zaslouží! Pak budete mít na všechno mnohem více energie a trpělivosti. Taky nemá smysl ztrácet energií nepodstatnými spory o princip, mnohem důležitější totiž je, jak to všechno nakonec dopadne v praxi.

Býk
Karta Král mečů
je jasným signálem, že přesně víte, co chcete – a jste připraveni si za tím jít, i kdyby se to některým příbuzným nelíbilo! Zastáváte ovšem názor, že každý je pánem svého vlastního života, a že tedy máte nárok dělat si věci po svém, ať si o tom myslí - kdo chce, co chce. Přežité staré zvyklosti z vaší rodiny jsou pro vás již jen přítěží, kterou nemáte v úmyslu táhnout dál sebou do budoucna, a žádné řeči o tradicích vás nepřesvědčí, že něco zastaralé a nepraktické může fungovat. Vybudovat si však v rodině vlastní systém bude chtít velkou sílu vůle a přesvědčení, na to se připravte a nevzdávejte to! Výsledek bude stát za to, i když to možná bude běh na dlouhou trať a budete si muset počkat, ale jako Býci máte naštěstí vytrvalosti dostatek. Některé příbuzné budete muset hodně dlouho přesvědčovat všemi možnými silnými argumenty, ale stejně vám nakonec dají zapravdu teprve tehdy, když uvidí výsledky vaší reorganizace v praxi!


Blíženci
Karta Viselec
ukazuje, že marně čekáte, až se věci ve vaší rodině konečně pohnou kupředu! Jako kdyby dění ustrnulo v mrtvém bodě, a ať děláte nebo říkáte, co chcete, komu chcete, je to jako házet hrách o zeď. V takové situaci pomůže jedině trpělivost, protože zkrátka ještě neuzrál čas k tomu, co byste si přáli. Takové hluché období můžete využít efektivněji, než si možná myslíte – a to hlavně ke sbírání nových informací, postupným přípravám na plány do vzdálenější budoucnosti, nebo taky k práci na svém vlastním rozvoji, osobnostním růstu a získávání nových zručností. Zkrátka je čas dělat věci, ve kterých nejste odkázáni na spolupráci ostatních a můžete se jim věnovat sami za sebe. Ono to časem přinese své ovoce, ale teď je zkrátka potřeba trpělivě čekat a spíš jen pozorovat, co se ve vašem okruhu nejbližších děje, aniž byste se do toho snažili nějako aktivněji zasahovat. I toto období má totiž svůj smysl, a ten se vám za nějakou dobu ukáže!

Rak
Karta Král pohárů
prozrazuje, že své rodině věnujete maximální možnou laskavost a péči, a tak to má být! Budete rádi, že všechno zvládáte přesně tak, jako si představujete, a že kromě praktických věcí máte pořád ještě dostatek času a energie dávat vašim blízkým najevo vaši lásku, trávit společně volné chvíle a věnovat se rozvíjení vašich vztahů. Ostatní budou oceňovat vaši empatii, schopnost naslouchat a pochopit všechno, co je trápí. Možná byste to někdy v minulosti soudili a dělali si na to svůj názor, ale teď si začnete stále více uvědomovat, že mnohem důležitější je vaše vzájemná láska a pocit blízkosti, než nějaké nepodstatné rozdíly v představách o životě. A tak je to správně! Ve svém rodinném kruhu se budete letos na jaře cítit šťastně, spokojeně a naplněně, a bude to zásluhou toho, že dokážete rozdávat bezpodmínečnou lásku tak jako málokdo jiný! Můžete se tedy těšit na velmi krásné a harmonické období vašeho rodinného života!


Lev
Karta Deset holí
je jasným znakem, že se v domácnosti a rodině cítíte přetíženi a je toho na vás víc, než zvládáte. Držíte se sice statečně, ale častokrát je to na hranici vašich možností, nebo dokonce kousek za nimi. Ale vy jste přesvědčeni o tom, že to zvládnete, a vaše síla vůle dělá zázraky, takže to skutečně funguje. Jenomže ta únava a stres nestojí za to! Tarot vám radí nevyčerpávat se nekonečným množstvím úkolů a povinností, vždyť je kolem vás dostatek lidí, kteří by to zvládli stejně dobře, tak proč jim nějakou tu práci taky neposunout? Nemějte obavy, zvládnou to, a co je důležité, vy si konečně odpočinete! A nejde přitom jen o fyzickou práci, ale taky o všechny starosti, organizování a zařizování všeho možného, aby to u vás doma po všech stránkách fungovalo hladce. Jaro je časem dát si pohov! Dopřejte si svůj nárok na jarní únavu, máte na to stejné právo jako kdokoliv jiný. Dopřejte si procházky na sluníčku po rozkvetlé louce nebo jarním lese místo nekonečného seznamu úkolů. Zasloužíte si to!

Panna
Karta Věž
je předzvěstí převratných změn, které do vašeho domácího života vstoupí nečekaně a bez ohlášení! Proto budete alespoň zpočátku zaskočeni, a možná vás to taky malinko rozladí, protože jako Panny máte přece rádi, když věci běží podle nějakého plánu a systému, a teď se najednou začne všechno obracet vzhůru nohama – možná všechno najednou, možná postupně, ale během krátké doby, ale ve vaší domácnosti a rodinných vztazích jako kdyby nezůstal kámen na kameni. Raději s tím počítejte, ať máte čas se psychicky připravit! Konec konců, nebude se jednat o vyloženě negativní změny – sice ani o vyloženě pozitivní, ale nějaké ty výhody to sebou nakonec přece jen přinese a postupem času pochopíte, k čemu to všechno bylo dobré. Situace bude taková, že ji nebudete moct příliš ovlivnit, tak se o to snad ani nesnažte, a raději dejte volný průběh tomu, co k vám přichází, a nechejte se překvapit. Možná to bude trošku léčba šokem, ale nakonec zjistíte, že všechno špatné je k něčemu dobré!


Váhy
Karta Pět pohárů
prozrazuje, že vás trápí nějaké výčitky svědomí a že je zde něco, čeho litujete, co jste možná mohli udělat lépe a hodně nad tím přemýšlíte. Ale ve skutečnosti to není žádná tragédie, a je důležité uvědomit si, že jste k sobě možná až příliš sebekritičtí. A to vám pak brání vidět život pozitivně, nacházet na něm ty lepší a krásnější stránky, protože takových je ve vaší rodině pořád ještě spousta, a není tedy důvod vidět všechno jen v černých odstínech. Jaro je ten správný čas nechat zbytečné trápení a starosti za sebou, zanechat je v minulosti – tam, kam patří. Možná, že věci nejsou ideální, a vaše možnosti co dělat jsou v stávající situaci omezené, ale věřte tomu, že toho pozitivního, povedeného a krásného je kolem vás víc, než si myslíte, jen máte sklon si více všímat to, co nevychází než to, co vychází. Je načase přestat brečet nad rozlitým mlékem a užívat si to krásné a dobré, co u vás doma máte, vychutnávat si v kruhu blízkých radosti života a nepřemýšlet již nad tím, co se nepovedlo!

Štír
Karta Rytíř mincí
ukazuje, že s dostatkem odhodlání a snažení se vám povede všechno, co si doma naplánujete, dovést do zdárného konce! Chce to trpělivost, rozvahu a jít na věci postupně, ale to vy dobře víte, a umíte si všechno rozvrhnout tak, aby vám to vyšlo podle plánů. Tarot vám připomíná, že navzdory občasným pochybnostem na to máte, a že jste na dobré cestě. Důležité ovšem je nejen si prosazovat své plány, ale taky dát ostatním najevo, že se na vás mohou spolehnout, a být jim pevnou oporou. Pokud totiž od ostatních potřebujete, aby se k věcem stavěli odpovědně, pak to musíte být nejprve vy, kdo jim ukáže, že to samé mohou očekávat i oni od vás. A to ne jednou, ale dlouhodobě! Když ve své rodině a domovu toužíte po stabilitě a jistotách, nezbývá vám nic jiného, než začít u sebe, a přinést tento pocit vašim blízkým. Klíčové pro vás je, abyste věřili sami sobě, že toto všechno dokážete, a nepodceňovali své kvality a schopnosti. Pak to jistě zvládnete!



Střelec
Karta Císařovna
patří mezi nejsilnější rodinné karty v tarotu, a vypovídá o silném mateřském cítění. To je teď důležité především pro ženy narozené ve Střelci, a rodina bude pro vás na jaře na prvním místě. Možná taky zatoužíte po pořízení dalšího potomka nebo po založení rodiny – starší ročníky se zas začnou více jež jindy zabývat svými vnoučaty. Pokud je vaše děťátko již na cestě, věští tato karta zdárný a bezproblémový porod, a velmi příznivá je taky pro otěhotnění. A co pánové Střelci? I u vás se rodinné založení projeví naplno a uvědomíte si, kolik toho pro vás vaše partnerky, maminky a další důležité ženy vašeho života dělají. Pochopíte, že jim někdy málo pomáháte a že si zaslouží více pozornosti než vaše koníčky, srazy s kamarády a podobně. Letošní jaro se tedy pro všechny Střelce i Střelkyně ponese ve znamení rodinného kruhu a ostatní vaše aktivity, jakkoliv jsou pro vás důležité a baví vás, půjdou přece jen na vedlejší kolej!

Kozoroh
Karta Tři hole
vám otevírá cestu k novým možnostem, přináší vám optimistické vyhlídky a sílu vůle, která vám umožní pustit se do nových plánů a jít kupředu. Ve vašem rodinném životě pocítíte příjemnou jistotu a pocit opory, takže budete cítit sebejistotu potřebnou k tomu, abyste rozvíjeli další nové věci, ke kterým se již dlouho odhodláváte. Bez pevného zázemí by to ovšem nešlo, a ta pravá chvíle nastane teprve teď! Osud vám přeje a teď se konečně posunují věci směrem kupředu, k uzavření toho starého, co vás brzdilo, takže vám bude zůstávat dostatek energie pro nové domácí projekty. Uvědomíte si, že to, co vám v minulosti ubíralo energii, byly z velké části rodinné spory a pocit nejistoty, když jste se neměli o co opřít, nebyl zde pevný bod, se kterým můžete počítat, a kterým by správná rodina měla být. Teď se však všechno změní k lepšímu a podmínky pro vaši efektivní práci na tom, do čeho se chcete pustit, budou konečně ideální!



Vodnář
Karta Sedm mečů
ukazuje, že ve vaší rodině panuje atmosféra nedůvěry, ať už si to uvědomujete nebo nikoliv. Velmi často vám připadá, že se můžete spolehnout pouze sami na sebe, a podle toho taky jednáte, protože co si nezařídíte vy sami, to zkrátka nemáte! Přitom vás mrzí, že spolupráce mezi členy vaší rodiny nefunguje tak, jak byste si přáli. Jste však již vyčerpáni z pokusů snažit se jít příkladem, protože si pamatujete spoustu situací, kdy se vám to nakonec nevyplatilo, a raději tedy myslíte v první řadě na své vlastní zájmy. Jak ovšem z takového začarovaného kruhu ven? Žádný zázrak teď na jaře asi očekávat nemůžete, a spíš bude platit, že všechno zůstane při starém. Trocha více vstřícnosti aspoň v menších a méně podstatných záležitostech vám však přece jen pomůže vybudovat si postupně větší pocit spolupatřičnosti. Příště pak možná budete příjemně překvapeni, když vám někdo z doteď odtažitých příbuzných sám od sebe nabídne pomoc!

Ryby
Karta Eso mečů
přináší do vašeho domova s novým jarem nové nápady, energii a jasný směr do budoucna. Budete mít radost z toho, že se konečně vyřeší dlouhodobé i krátkodobější problémy v komunikaci, které vás brzdily v posunu kupředu. A to bude vynikající zpráva, protože vám to rozváže ruce a najednou bude jasné, že dokážete spojit své síly ve prospěch společného cíle! Bude to pro vás takový malý dar z nebes, tak za něj nezapomeňte osudu poděkovat! Za vyřešení neshod a nalezení společných cílů budete vděčit nějakým novým informacím a podnětům zvenčí. Zkrátka se stane něco, co vám najednou otevře dveře k nahlédnutí do všech souvislostí a umožní vidět situaci v úplně novém světle. A to nejen vám samotným, ale taky ostatním členům vašeho rodinného kruhu! Pro vás to však bude mít mimořádný význam, protože vám to dodá sebedůvěru a odvahu se projevit a prosadit, která vám v minulosti mezi vašimi p

Autor článku

|<< < 601 | 602 | 603 | 604 | 605

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.