Home - Články - Jarní tarotový horoskop pro kariéru a peníze 2019

Jarní tarotový horoskop pro kariéru a peníze 2019

vloženo 1. 4. 2019
čas čtení: 10 minut

Jarní tarotový horoskop pro kariéru a peníze 2019

Víte, co vás na jaře čeká v práci a kolik si vyděláte? Tarotové karty vám prozradí, na co se připravit!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Osm pohárů
značí, že nejspíš nastal čas posunout se dál kupředu ze situací a míst, které vás již nenaplňují a nepřinášejí vám žádnou novou perspektivu. Možná máte obavy, jestli se vám povede najít něco lepšího, ale věřte tomu, že osud má pro vás připraveny mnohem lepší příležitosti, když si dovolíte přiznat, co vás ve skutečnosti naplňuje a co toužíte dělat. Je zcela normální, že máte pocit, jako byste vcházeli do nejistoty, a zřejmě vás bude trápit pocit, že jste na všechno sami, jako kdybyste šli proti proudu, nic si z toho nedělejte. A jak poznáte, jestli skutečně nastal čas vydat se vstříc novým kariérním příležitostem? Nejlépe vám napoví vaše pocity – cítíte ve své stávající práci pocit naplnění, baví vás, přináší vám radost? Pokud ne, zkuste se poohlédnout po nových možnostech. Po finanční stránce si to můžete dovolit, a nakonec to pro vás bude dokonce výhodnější, i když se samozřejmě musíte připravit na překlenovací období, kdy budete s financemi muset hospodařit trochu skromněji.

Býk
Karta Císařovna
vám věští velmi příjemné mezilidské vztahy na pracovišti, které vám vylepší náladu, a do práce se budete dokonce těšit, i když venku svítí lákavé jarní sluníčko. A to už je co říct! V týmu budete mít roli člověka, který vždy rád každému pomůže, vyjádří pochopení, no a taky rádi přispějete k dobré atmosféře třeba tím, že občas donesete chutné domácí buchty nebo překvapíte kolegy něčím jiným pro potěšení chuťových buněk a načerpání nové energie! Budete patřit mezi nejoblíbenější lidi, které každý vždy rád vidí! Po finanční stránce se bude vaše situace postupně a stabilně zlepšovat, a povede se vám ušetřit prostředky, které investujete do vylepšení vašeho bydlení a do vašich ratolestí, pokud nějaké máte. To budou vaše priority číslo jedna, na kterých nebudete ani trochu šetřit, protože víte, jak moc jsou důležité. Jediná komplikace, která se může vyskytnout, je nutnost rozhodování, kolik času věnovat práci a kolik rodině – ale tam budou vaše priority mluvit zcela jasně a bez výhrad pro rodinu!

Blíženci

Karta Devět mečů
naznačuje, že je zde nějaká pracovní či finanční záležitost, která vám přináší hodně starostí a již nějakou dobu vám dělá vrásky na čele. Občas dokonce nemůžete usnout, protože přemýšlíte nad tím, jak to všechno co nejlépe vyřešit – ale ať se na to díváte ze kterékoliv strany, pořád ne a ne vymyslet nějaké přijatelné řešení. Nejlepší volbou totiž nakonec bude nechat to být – ono se to už nějak vyřeší i samo, nebojte se! A když nad tím budete příliš mnoho přemýšlet, akorát si zbytečně zkazíte náladu a ubírá vám to energii, kterou byste mohli použít na něco mnohem lepšího. Třeba na využití nové příležitosti k výdělku, která se před vámi již co nevidět objeví, tak pozor, ať ji nepřehlédnete! Události, kterých se obáváte, nakonec nebudou zdaleka tak strašné, jak vám to teď připadá, naopak přinesou vám pocit uvolnění od napětí a stresu, které se ve vás sbíraly. Tak nepodléhejte negativním myšlenkám a nenechejte se jimi přemoct, i když to občas bude pořádně těžké – ale vy to jistě zvládnete!



Rak
Karta Sedm mincí
mluví o namáhavé a leckdy únavné, ale plodné práci – a přesně taková bude teď ta vaše! Tak se nenechejte odradit, když chvílemi půjdou věci ztuha, nebo když si na výsledky budete muset chvíli počkat, a nezapomínejte, že všechno v životě má svůj přirozený čas, a platí to i o práci, tedy pokud je skutečně užitečná, smysluplná a cílevědomá. Prozatím vám bude odměnou za dobře vykonanou práci hlavně dobrý pocit z toho, že za sebou vidíte hmatatelné výsledky, ale nebojte se, i finanční ocenění bude nakonec stát za to – jen to nebude hned. Jako Raci patříte mezi trpělivé lidi, a tak určitě víte, že na to, co je v životě nejlepší, se vyplatí počkat a dělat na tom systematicky a dlouhodobě. Své práci dáváte své srdce a nadšení, a tak je to správně, všichni to jistě vidí a dřív nebo později to ocení. Již brzy přijde čas sklizně – obrazně řečeno – kdy se vám začnou sypat i peníze, protože pracujete na něčem, co má perspektivu, zkrátka vybrali jste si dobře!

Lev
Karta Ďábel
znamená pokušení a jejím poselstvím je varovat vás před něčím, co vypadá snad až příliš lákavě, ale za přitažlivým prvním dojmem se ukrývá nebezpečí! Zřejmě se před vámi objeví neodolatelná nabídka rychlého a snadného zbohatnutí, ale buďte extrémně opatrní, protože je jasné, že tady něco smrdí a věci nejsou tak snadné, jak to na první pohled vypadá! Pozorně si prostudujte všechny podmínky a raději si pro jistotu nechejte poradit od někoho zkušenějšího, ať se nenapálíte! Nejspíš si vyslechnete nepříjemný verdikt, že nabídka snů je ve skutečnosti podvod, a když mu nenaletíte, vyhnete se velkému průšvihu! Opatrnost se vyplatí nejen při podezřele výhodných nabídkách zázračné práce, která vám přinese pohádkové bohatství, ale nejprve musíte spoustu peněz a času investovat, ale taky při různých rádoby výhodných půjčkách, investičních příležitostech nebo třeba i při podezřele lákavé nabídce práce v zahraničí. Důvěřujte raději svému selskému rozumu – když to vypadá příliš hezky na to, aby to byla pravda, tak to nejspíš pravda není!

Panna
Karta Mírnost
vám věští, příjemné, klidné a snadné období v práci, takže vám zůstane dostatek času na odpočinek, relaxaci a vaši rodinu a koníčky. Své úkoly si budete plnit bez velkého spěchu, ale o to pečlivěji, a šéf bude rád, že se na vás může spolehnout. Budete rádi, že hektické a stresující období předchozích měsíců již máte za sebou, a že si teď můžete užít více klidu a počítat se svými jistotami. Pro pracovní tým budete oporou díky vaší trpělivosti, vytrvalosti a pečlivosti, které jsou pro vaše znamení typické. Raději uděláte věci pořádně, než byste se někam honili, a to se bude cenit. Konečně po dlouhé době někdo skutečně ocení vaše opravdové kvality, a nebude vás tlačit do hektického tempa, ale ocení kvalitu, kterou je za vámi vidět. Vaše příjmy budou úměrně tomu pomalu, ale jistě stoupat, a můžete počítat se svými finančními jistotami, které si do budoucna ještě více upevníte, stejně jako vaši pozici na pracovišti. Čeká vás postupný posun kupředu, a to, k čemu se dopracujete, bude stabilní.


ZASADIL VÁM ŽIVOT TĚŽKÉ RÁNY? Nevíte, jak v lásce dál? Jsem tu, abych vám poradila! Zavolejte mi na tel.: 906 701 701! Kartářka Helga


Váhy
Karta Deset pohárů
je poslem velmi příjemného, spokojeného a naplňujícího období. Bez nadsázky lze říct, že se v nejbližších týdnech budete do práce dokonce těšit, a to se opravdu nestává často! Příjemná atmosféra na pracovišti, dobří kolegové, se kterými si rozumíte, neobvykle vstřícný šéf, a především pocit, že konečně jako tým táhnete za jeden provaz, na to všechno se můžete těšit. Jakkoliv vás však bude vaše práce bavit, znáte své hranice, a jednou z nich je mít dostatek času pro vaši rodinu, partnera a blízké. Takže si budete umět jasně stanovit, do jaké míry jsou pro vás ještě přesčasy a úkoly navíc přijatelné, a kdy už raději řekněte asertivní ne, abyste si mohli dopřát například ničím nerušený víkendový výlet s dětmi. Kupodivu nebude problém domluvit se v této věci s kolegy a vždy si to budete umět nějak podělit tak, aby všem zůstával volný čas tehdy, když ho potřebují. To rozhodně nebylo v minulosti pravidlem, a tak vás to velmi příjemně překvapí a potěší.

Štír
Karta Tři hole
naznačuje, že jste spokojeni s tím, kterým směrem se vaše kariéra ubírá, a jste právem hrdí na své dosavadní výsledky. To všechno vás povzbuzuje k dalším aktivitám, k tomu, abyste se pouštěli s odvahou a elánem do nových projektů a aktivně vyhledávali nové kariérní výzvy. Cítíte se připraveni posunout se kupředu a ukázat světu kvality a schopnosti, které se ve vás ukrývají. To je správný přístup, jen tak dál! Samozřejmě, že se občas něco menšího i nepovede, že se sem-tam objeví nějaký drobný nezdar, ale naštěstí máte dostatek sebevědomí, abyste si z toho nic nedělali. Dobře víte, co vás láká, čemu se chcete věnovat a jaký je váš směr, nebo jste si to již téměř ujasnili a čekáte jen na ten správný impuls odstartovat kariéru vašich snů. Po finanční stránce samozřejmě nemůžete očekávat hned na začátku zázraky, ale to vy samozřejmě dobře víte, a v dlouhodobém časovém horizontu se i vaše peněženka bude mít důvod těšit. Tak s chutí do toho, jste na správné cestě!

Střelec
Karta Měsíc
vás upozorňuje, že máte sklon si stavět vzdušné zámky a ne všechno, o čem přemýšlíte, je tak perspektivní, jak by se to mohlo zdát. Sny o lepší kariéře, ke kterým se občas upínáte, mohou být pouhou iluzí, jestliže nejsou podloženy nějakou konkrétní a jistou nabídkou, nezapomínejte na to. Je hezké snít a malovat si vize krásné budoucnosti, je to taky prospěšné, když si člověk ujasní, po čem vlastně touží, ale tyto sny rozhodně nelze brát jako jistotu, se kterou lze počítat. Na druhé straně – proč si nedávat velké cíle? Jen nebuďte zklamaní, když to nevyjde hned napoprvé, chce to trpělivost počkat si, než přijde ta správná chvíle. Tarot vám však zároveň připomíná, že ani to špatné, co ve své práci, nebo naopak ve svém údělu nezaměstnanosti vidíte, není zdaleka tak černé a beznadějné, jak vám to občas připadá. Všechno nepříjemné se dřív nebo později skončí, a vám již brzo zasvítí sluníčko v podobě nějaké nové, zajímavé a hlavně naprosto realistické příležitosti!



Kozoroh
Karta Sedm mečů
ukazuje atmosféru nedůvěry a podezíravosti – dobře víte, že ve své stávající situaci se můžete stoprocentně spolehnout pouze sami na sebe, a podle toho se budete taky chovat. Důležitý pro vás bude především váš vlastní prospěch a zisk, protože kolegové nebo obchodní partneři vám budou připadat jako naprosto netýmoví hráči a budete mít silné podezření, že se snaží nečistou hrou obohatit na váš úkor. Takže logicky budete v pokušení taky nejednat zcela férově, přizpůsobit se pravidlům hry a myslet jen na sebe. Tento přístup vám však sice krátkodobě může přinést zisk, ale v dlouhodobém horizontu je jeho přínosnost nulová. Koukejte se tedy zaměřit především na to, jak se z této situace dostat ven a posunout se někam, kde můžete svým spoluhráčům skutečně věřit. Nejenže vám to ušetří spoustu stresu a neklidu, ale budete mít ze své práce mnohem lepší pocit, když budete vědět, že všechno probíhá tak, jak má, a podle jasných pravidel!

Vodnář
Karta Deset mincí
vám přináší krásné a optimistické vyhlídky – jejím poselstvím je materiální hojnost, úspěch, zajištění a dostatek financí na to, abyste si mohli dopřát všechno, co potřebujete, a zajistit slušnou životní úroveň! Co více byste si mohli přát! Ve své práci se budete těšit stabilní pozici a jistotám, které pro vás donedávna vůbec nebyly samozřejmostí! Váš příjem bude stabilní a spolehlivý a můžete se dokonce těšit na zvýšení platu nebo na nějaké ty odměny navíc! Po kariérní stránce budete stoupat, těšte se na brzké povýšení, postupně se však blížíte k vrcholu svých možností, které můžete ve své stávající práci dosáhnout. To vám na jedné stránce dělá velkou radost a rozhodně je to vynikající důvod k oslavám, ale na druhé straně – kde nejsou nové výzvy, tam se pomalu vytrácí také motivace. Dávejte si tedy pozor, ať neusnete na vavřínech, ale pomalu se poohlédněte po něčem dalším, co vás bude pohánět kupředu a motivovat, i kdyby to byl jen nějaký váš soukromý menší projekt – ale hlavně, že vás to bude bavit!

Ryby
Karta Devět holí
ukazuje, že v práci prožíváte napětí a často se cítíte, jako kdybyste bojovali proti příliš silnému protivníkovi, jako kdyby všichni byli proti vám, nebo jste museli všechno důležité zvládnout úplně sami. Máte v tomto pocitu nejspíš pravdu, skutečně se nacházíte v prostředí, do kterého po mnoha stránkách nezapadáte a vaše cíle a plány se liší od toho, co je důležité pro vaše spolupracovníky. Proto někdy potřebujete skutečně velkou vnitřní sílu, abyste se necítili se svými prioritami ušlápnuti, ale uměli si je asertivně prosadit. Ale naštěstí vám to jde, a věřte tomu, že i tyto neshody, odlišnosti a napětí mohou být k něčemu dobré. Možná právě ony vás přivedou k vyšším a lepším výkonům nebo k tomu, že najdete nové možnosti, jak k věcem přistupovat, odhalí vaši skrytou kreativitu a zmobilizují vaši energii. Tak nevěště hlavu! Když se ještě chvíli budete snažit, nakonec přestanou okolnosti hrát proti vám a dočkáte se zasloužených úspěchů, a to včetně odpovídajícího finančního ohodnocení!

Autor článku

|<< < 483 | 484 | 485 | 486 | 487

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.