Home - Články - Jarní tarotový horoskop lásky 2020

Jarní tarotový horoskop lásky 2020

vloženo 3. 3. 2020
čas čtení: 10 minut

Jarní tarotový horoskop lásky 2020

Jarní sluníčko vybízí k romantice! Víte, na co se můžete v lásce těšit? Tarot vám to prozradí – podle vašeho znamení!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Eso pohárů
patří mezi nejkrásnější karty lásky, které byste si vůbec mohli přát! Slibuje vám celé moře citů, romantiky a něhy, velké štěstí a naplněnou lásku! Konečně se dočkáte splnění svých snů o nádherném milostném souznění a po svém boku budete mít láskyplného partnera, který bude naprosto rozumět vašim pocitům a přáním. Pokud jste zadaní, slibuje vám tato karta vylepšení vztahu, nalezení nového porozumění a oživění lásky a vášně mezi vámi. Zkrátka opět budete jako jedno tělo a jedna duše, tak jako kdysi v začátcích! Ještě lepší zprávu přináší tarot nezadaným Beranům, protože se konečně dočkáte toho pravého nebo té pravé, a bude vám naprosto jasné, že přesně na tuto nádheru, kterou budete společně prožívat, jste celou dobu čekali! K velkému štěstí, které si pro vás osud toto jaro připravil, vám už můžeme jen poblahopřát a držet palce, ať vám to dlouho vydrží a ať vaše láska nadále roste a prohlubuje se!

Býk
Karta Měsíc
vás varuje před iluzemi a vzdušnými zámky, které budete teď mít sklon si v lásce stavět, přestože obvykle patříte jako Býci spíš mezi realisty, kteří umí stát nohama na pevné zemi. Vidina romantiky však každého snadno zláká, a tak ani vy nebudete výjimkou a necháte se snadno poblouznit lecjakým jarním vzplanutím. Snažte se tedy dívat se na věc raději skepticky, ať předejdete zbytečnému zklamání – konec konců, po pár vášnivých a romantických večerech si ještě nemůžete slibovat lásku na celý život, na to je zkrátka moc brzo! Když budete tápat v nejistotě o svém vztahu, ať už je nový nebo dlouhodobější, hodně vám toho napoví vaše pocity a intuice, ale taky výklad vašich snů! Právě to, co se vám v noci zdá, vám umožní pochopit hlubší pozadí vašeho partnerského vztahu a vyřešit případné neshody nebo krize. A hlavně se nezapomínejte dívat na věci optimisticky, vždyť každý vztah má člověka hodně co naučit a všechno má svůj význam a účel!

Blíženci
Karta Tři meče
prozrazuje, že vás v lásce něco trápí, že je zde něco, co zraňuje vaše srdce a nenechává vás v klidu. I když se na to snažíte příliš nemyslet, pořád se to dokolečka vkrádá do vaší mysli a přidělává vám zbytečné starosti. Těžko se vysvětluje bolavému srdci, že o nic nejde, a že se vlastně nic neděje, protože pocity jsou jiné a obavy ještě větší. A to je škoda, protože by pro vás bylo mnohem lepší začít myslet pozitivněji – a pak se jako zázrakem i váš skutečný milostný život vylepší nebo najdete konečně toho pravého partnera! Hlavně se snažte to příliš nerozebírat rozumem, i když jako Blíženci přemýšlíte o věcech pořád, a obvykle je to dobře. Tentokrát se však nekonečným analyzováním situace pouze prohlubují vaše negativní myšlenky, a pak je těžké vás z nich dostat – partner vám může říkat cokoliv, uklidnit vaše emoce není tak snadné! Zkuste raději najít na dané situaci, ať vypadá jakkoliv černě, ty lepší stránky, protože všechno špatné je nakonec k něčemu dobré!


Rak
Karta Devět pohárů
vám slibuje velké štěstí, naplněnou lásku a krásný pocit spokojenosti – pokud se tedy budete umět na věci dívat optimisticky a neřešit problémy, které vás teď momentálně nepálí! Užijete si krásné jaro plné romantických zážitků ve společnosti vaší lásky, ať už je to váš dlouhodobý partner nebo nová známost. Bude to snadné a příjemné a všechno to, po čem toužíte, si vás najde samo, stačí jen otevřít své srdce krásným věcem a uvidíte, kolik jich ve svém životě najednou budete mít! Na druhé straně, je důležité naučit se vážit si toho, co máte, a těšit se i z drobných společných radostí, protože nakonec ani ty nejkrásnější a nejromantičtější zážitky na světě nejsou automaticky zárukou spokojenosti – tu musíte najít hlavně ve svém srdci! A pak už je jedno, jestli se se svojí drahou polovičkou procházíte romantickými uličkami Paříže, nebo jen u vás doma někde v blízkém lesíku. To, co je na tom tak krásné, je hlavně pocit, který cítíte někde uvnitř, když jste spolu!

Lev
Karta Sedm mincí
vám připomíná, že na šťastném vztahu je zkrátka potřeba pracovat, a že se nesmíte nechat odradit, když je to občas dřina, která jako kdyby ani nepřinášela žádné ovoce. Opak je pravdou, a pomalu ale jistě se věci zlepšují, ať už jste zadaní a jedná se o váš partnerský vztah, nebo jste osamělí a zdánlivě marně se pokoušíte o sblížení. Život je už jednou takový, že na dobré věci je někdy zkrátka potřeba si počkat, ale kdo si počká, ten se dočká – hlavně se nevzdávat, ale ani příliš netlačit na pilu! Tak se tedy snažte i nadále být nenápadně svému protějšku v blízkosti a dávat mu najevo, že se na vás může vždy spolehnout, a že právě s vámi je to pro něj to pravé ořechové. Pokud jste ovšem nezadaní, může se stát, že opravdová láska se nakonec objeví jinde, než jste čekali – ale to, co děláte, bude na tom stejně mít zásluhu! Když si vaše kvality náhodou nepovšimne váš vyhlédnutý protějšek, o to více možná zaujmou někoho dalšího, neméně sympatického!

Panna
Karta Poustevník
je znamením, že zrovna na vás se teď Štěstěna v lásce nebude nijak zvláště usmívat – jarní měsíce budou pro vás zasvěceny spíše samotě, ale bude to samota příjemná, klidná a obohacující. Právě díky příjemným zážitkům prožitým o samotě si uvědomíte, že váš pocit štěstí a spokojenosti vlastně vůbec není závislý na partnerovi, ale že je to spíš takový příjemný bonus navíc, a nejdůležitější je, že umíte být šťastní sami se sebou. Nezadané Panny by se tedy neměly nijak zvláště hrnout do seznamování a sbližování – ten přitažlivý člověk, kterého jste potkali, na vás jistě počká, pokud je to pro vás ten pravý, no a pokud ne, pak není čeho litovat! Zadaní se zas dočkají nějakého dočasného odloučení, třeba z důvodu, že ať už vy, nebo váš partner budete někam cestovat, nebo třeba kvůli pracovnímu vytížení. Místo toho, aby vás osamělost trápila, byste na ní měli hledat výhody, protože jich má hodně – třeba se můžete mnohem více věnovat sami sobě, nebo koníčkům, které s partnerem nesdílíte. A to je taky občas potřeba!


Váhy
Karta Královna mečů
vám přináší rozhodnost a jasnou mysl, nezbytné k tomu, abyste si ujasnili, co vlastně od lásky chcete. Je snadné nechat se zmást emocemi a pocity, ale konečné slovo by nakonec měl mít rozum, který vám jasně říká, jaké jsou vaše priority. Zkuste být takoví, jací doopravdy jste, shoďte všechny masky a nesnažte se protějšku za každou cenu zalíbit. Pak budou i vaše city mnohem upřímnější a opravdovější. Vždyť láska mezi lidmi, kteří si oba dva hrají na něco, čím ve skutečnosti nejsou, vede jenom ke zmatkům a trápení! A ruku na srdce, každý z nás občas takové role hraje – ať už proto, abyste se vyhnuli konfliktům, nebo abyste zaujali protějšek a přitáhli jeho pozornost. A někdy možná i ze zvyku, protože to třeba znáte z minulosti, z rodiny, a zkrátka jste si vždy mysleli, že tak to má být. Otázkou ovšem je, jestli to skutečně vychází z vás. Když si na ni pravdivě odpovíte, bude vám hned mnohem jasnější, co máte dělat!

Štír
Karta Velekněžka
vám ukazuje, že cesta lásky je cestou naslouchání intuici, pocitům a emocím. Pokud tedy cítíte jakoukoliv nejistotu a pochybnosti, obraťte se právě na ně a důvěřujte tomu, co cítíte, ať už vám rozum říká cokoliv. Jsou však věci mezi nebem a zemí, které rozumem pochopit nejdou, a to jako Štíři moc dobře víte. A láska je jednoznačně jedna z nich! Pomoct vám mohou také partnerské horoskopy a věštecké techniky, ať už je to výklad karet nebo třeba kyvadlo. Možná máte pocit, že jste se ocitli tak trochu v slepé uličce – pokud je tomu tak, pak důvodem je právě to, že jste se příliš oddělili od své intuice a neřídíte se jejím hlasem tak, jako byste měli. Důvěřovat svému vnitřnímu hlasu je někdy těžké, hlavně pokud váš protějšek patří spíš mezi racionální skeptiky, ale vy sami nejlépe víte a cítíte, co máte udělat. Chce to jen dostatek sebejistoty a vnitřní síly! Rozvíjejte tedy kontakt s tímto svým neviditelným rádcem a uvidíte, jak moc to pomůže!

Střelec
Karta Vůz
vám ukazuje cestu, která vás přivede k velké lásce a šťastnému vztahu – a je to cesta, která je možná plná výzev, ale když je zvládnete, budete o to silnější a váš svazek bude mít pevné základy. K tomu, aby všechno vycházelo tak, jak má, je potřeba držet v rovnováze všechny různorodé energie a impulzy, které vás i váš protějšek táhnou jednou na jednu stranu, pak zas na jinou, ale vaším úkolem je hledat něco mezi tím, kompromisy a řešení, která nepůjdou do extrémů, ale přesto bude prostor na všechno – alespoň trochu! Může to souviset s vaší prací, s touhou jednoho z vás více se věnovat rodině, proti tomu mohou stát třeba cestovatelské nápady nebo vaše či partnerovy koníčky – zkrátka je toho hodně, a pak je vztah někdy jako na houpačce! Pokud jste nezadaní, je potřeba hledat takovou rovnováhu hned od počátku nové známosti, a to znamená taky nejít do sbližování příliš hrr, ale nejprve si ujasnit všechny důležité věci. Chce to všechno pevnou vůli, ale jistě to zvládnete!


Kozoroh
Karta Dva poháry
vám věští nádherné jaro ve znamení velké a naplňující lásky, která bude jako z romantického filmu! Pokud jste zadaní, budete s vaším partnerem jedno tělo jedna duše, všechny konflikty budou dávno zapomenuty a budete naladěni na stejnou vlnu. Oceníte, že s vaším milovaným protějškem si umíte užít nejen vášeň a romantiku, ale že dovedete taky skvěle spolupracovat v běžných záležitostech a sdílíte společné zájmy a vkus. Zkrátka, čeká vás přímo idylické období, i když to možná ještě tak nevypadá, ale věci se budou rychle zlepšovat! A pro nezadané Kozorohy má tarot snad ještě lepší zprávu, protože se konečně dočkáte sblížení se skvělým člověkem, se kterým vám to bude klapat po všech stránkách – bude vás spojovat nejen vzájemná přitažlivost a silné erotické jiskření, ale taky podobné plány do života, názory, životní styl, zkrátka všechno, co je potřeba k tomu, aby vztah klapal přímo ideálně. Svému protějšku se naprosto oddáte a láska bude na prvním místě ve vašem životě!

Vodnář
Karta Rytíř pohárů
ukazuje, že jste připraveni rozdávat lásku a vaše city jsou zralé, vyrovnané a máte v nich jasno. Velká zamilovanost, kterou pocítíte k jistému sympatickému člověku, možná nebude opětovaná tak silně, jako byste si přáli, ale pro vás bude důležitější, že můžete dávat milované osobě radost a zlepšovat náladu, a není pro vás tak podstatné něco žádat a dostávat. Zkrátka už jen být spolu a trávit společně čas, vidět vaši lásku se usmívat vám bude dělat velkou radost! Pokud jste zadaní, znamená tato karta oživení zamilovanosti a velkou lásku ve vašem partnerském vztahu. Pochopíte, že jste možná málo dávali najevo, co skutečně ve svém srdci k protějšku cítíte, a rozhodnete se to změnit, aby již neměl žádné pochybnosti o vaší lásce. Důležité je ovšem dávat nezištně a nic nepožadovat na oplátku – nebojte se, nakonec to stejně nejspíš dostanete, ale nesmíte si o to přímo říkat! Budete toužit po společném rodinném a domácím životě, otázka je, jestli na to již uzrál ten správný čas.

Ryby
Karta Čtyři poháry
je takovým malým připomenutím, že si možná málo vážíte to, co v lásce máte, a sníte o něčem, co není reálné. Příliš mnoho energie pak věnujete svým vzdušným zámkům, a to na úkor protějšku, kterého máte po svém boku, nebo který o vás stojí, ale vy tak nějak pořád sníte o něčem lepším. Ale skutečně by to bylo lepší? Vždyť všechno má své mínusy, a jak se říká, sousedova zahrada je vždy zelenější. Možná si představujete, že jiní lidé mají v lásce přímo idylku a taky byste si něco podobného přáli, ale zkuste být realisty – nic není tak růžové, jako to zvenčí vypadá! Pokud toužíte po více projevech lásky a po romantických vyznáních, zkuste to nějak naznačit nebo přímo říct vašemu protějšku, místo snění a iluzí, že s někým jiným by to možná bylo lepší. Vztah, který máte, nebo který se vám rýsuje, je totiž ve skutečnosti mnohem lepší, než vám to někdy připadá, ale tyto pozitivní stránky už začínáte brát trochu jako samozřejmost. Pozor na to!

Autor článku

|<< < 597 | 598 | 599 | 600 | 601

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.