Home - Články - Jarní tarotový horoskop kariéry 2020

Jarní tarotový horoskop kariéry 2020

vloženo 9. 3. 2020
čas čtení: 10 minut

Jarní tarotový horoskop kariéry 2020

Víte, jak se vám bude na jaře dařit v práci a na co si dávat pozor? Tarotové karty vám to prozradí! Čtěte hned teď!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Osm holí
ukazuje rychlý vývoj situace, který se vám bude zamlouvat. Máte příležitost posunout se raketovým tempem kupředu, ale budete muset držet krok s rychle se vyvíjejícími a měnícími okolnostmi. Štěstěna zkrátka přeje tomu, kdo umí držet krok s dobou, sledovat nejnovější trendy a přizpůsobit jim své projekty. Pak se i úspěch dostaví mnohem rychleji, než byste kdy čekali! Není však vůbec vhodná doba pro odpočinek a relaxaci, protože byste pak ztratili náskok a určitě se nechcete nechat předběhnout konkurencí! Vaše pracovní jaro bude plné nových podnětů, které vás budou inspirovat motivovat k vyšší výkonům, ale je potřeba, abyste právě teď dali dohromady všechnu energii a zabrali naplno. Ani nevíte, jak se objeví příležitosti, o jakých se vám předtím ani nezdálo, a nechcete přece, aby vás vaše životní šance zastihla nepřipravené! Klíčovými slovy jsou rychlost a pohotové reakce, právě to vám zajistí nejlepší výdělky a největší úspěch!

Býk
Karta Deset mincí
vám přináší velmi příjemnou věštbu materiální a finanční prosperity – zkrátka se vám bude dařit a nebude vám nic chybět! Budete mít radost z toho, že si konečně můžete dopřát životní úroveň, po jaké jste vždy toužili, a investovat do komfortu a luxusu. Vaše kariérní situace bude konečně stabilní a budete vědět, že se můžete spolehnout na své příjmy i do budoucna. Jednoduše ideální situace – osud vám bude zkrátka přát! Ale přece jen občas budete mít trošku pocit nudy a nedostatku nových podnětů. Radost ze stabilní a zajištěné pozice bude velká, ale občas by vás potěšila nějaká ta nová výzva, a chvílemi se budete potýkat s nedostatkem motivace. To jsou však pouze drobné problémy, které téměř nestojí za řeč. Když vám bude chybět energie a nadšení, pomůže vám popovídat si s mladšími a novějšími kolegy, kteří vás mohou příjemně obohatit svým mladickým nadšením. A když pak srovnáte svoji situaci s tou jejich, přece jen budete nakonec rádi, že některé výzvy máte již úspěšně za sebou!

Blíženci
Karta Pět holí
ukazuje spory a neshody na pracovišti. S kolegy nebudete umět táhnout za jeden provaz, a každý z vás se bude snažit prosadit si to své. To je ovšem situace, ve které je těžké nějak efektivně pracovat, protože nekonečné výměny názorů a debaty, které nikam nevedou, vám budou pouze zbytečně ubírat energii. Když už není možné ze sporů úplně vystoupit a držet se stranou, pak se pokuste alespoň co nejméně se v tom angažovat. Ať si ostatní plýtvají svojí energii, na co jen chtějí, vás se to nemusí týkat, nebo pouze minimálně! Je totiž z velké části vaše vlastní rozhodnutí, jestli budete svoji energii a sílu věnovat negativním myšlenkám, hněvu, sporům a hádkám, nebo si ji raději budete šetřit na skutečně konstruktivní práci. I v tom nejkonfliktnějším pracovním prostředí se jistě najde něco, čemu se budete moct v relativním klidu věnovat a vidět za sebou alespoň nějaké pozitivní výsledky! Jen to chce trošku omezit svoji ctižádost a ambice, protože právě ony vás ženou do pracovních sporů. A to úplně zbytečně!


Rak
Karta Devět mincí
vám věští velmi spokojené a úspěšné období v práci, konečně si užijete stabilitu a klid, po kterých tolik toužíte. Bude příjemné vědět, že už se nemusíte z ničím honit, ale že máte jistoty, na které se můžete spolehnout – ať už to znamená stabilní a pravidelný příjem nebo dostatečnou finanční rezervu, abyste se nemuseli s ničím zbytečně stresovat. Je načase uvědomit si, že máte svoji hrdost a důstojnost, takže byste si měli práci vybírat tak, aby byla přiměřená vašemu vzdělání, věku a podobně. Taky si zasloužíte, aby s vámi vaši nadřízení zacházeli s respektem a důstojně, vždyť nejste žádné děvče pro všechno! Když si vás nebudou vážit, pak s klidem řekněte ne – chce to chvíli zvyknout si, že jste konečně v pozici, kdy si to můžete dovolit, ale můžete to bez obav udělat. I když to možná na první pohled tak nevypadá a trápí vás pochybnosti, přece jen máte dostatečné prostředky a možnosti k tomu, abyste si udrželi komfort a jistoty i v případě, že odmítnete práci, která je pod vaši úroveň!

Lev
Karta Páže pohárů
ukazuje, že mezilidské vztahy na pracovišti budou pro vás toto jaro mnohem důležitější, než byly doposud. Neměli byste je tedy podceňovat, a vyplatí se vám věnovat pozornost společně strávenému času o přestávkách u kávy, firemním večírkům a podobně, i když samozřejmě jsou podle vás na prvním místě výkony a nikoliv vztahy. Ale přece jen dobrá spolupráce a soudržnost týmu stojí i na nich, a přichází čas začít se jim více věnovat. Budete trochu váhat nad tím, nakolik je správné a vhodné otevírat kolegům záležitosti ze svého soukromí, mluvit o rodině, vztazích a podobně. Přece jen vám to připadá tak trochu neprofesionální, takže jste si alespoň s některými lidmi drželi raději odstup. Ale kupodivu to teď vůbec nebude na škodu, právě naopak, díky trošku osobnějším rozhovorům pochopíte, že jste přece jen všichni lidé, že někdo je možná v trochu složitější osobní a finanční situaci a podobně, a položíte základy skutečného přátelství. A to vám nakonec může otevřít další brány ke kariérním úspěchům!

Panna
Karta Osm mincí
naznačuje, že ať děláte, co děláte, základem úspěchu je zkrátka vždy tvrdá a trpělivá práce. To jako Panny dobře víte, ale přece jen občas zapochybujete, když vidíte, jak snadno se jiní dostávají k úspěchům a bohatství. Takové zkratky však málokdy mají dlouhého trvání, a když si toužíte vybudovat skutečně pevnou pozici, nejlépe toho dosáhnete, když budete zkrátka neúnavně dřít a všichni budou vidět, že na kvalitu vaší práce je za každých okolností spolehnutí. Když se budou ostatní snažit vyšvihnout nahoru pomocí různých triků, vtíráním se do šéfovy pozornosti nebo čímkoliv jiným, vy můžete zůstat v klidu, protože zkrátka víte, že některé věci jsou pro vás zdrojem stability a jistot – a to je právě kvalitní práce, kterou je za vámi vidět! Možná to neslibuje pohádkové příběhy a zázraky ze dne na den, ale to, co si jednou odedřete, pak už budete mít. Tak tedy nemějte obavy, zůstaňte sami sebou, pracovitými Pannami, a právě to si na vás budou všichni nejvíce cenit!


Váhy
Karta Hvězda
patří mezi velmi šťastné karty – přináší vám inspiraci, motivaci a naději na velké úspěchy, když budete dělat to, co vás baví a naplňuje! Vidíte před sebou jasnou vizi projektu, který toužíte rozjet, ale chvílemi si nejste jistí, jestli by se to vyplatilo, jestli vás to dokáže uživit a podobně. Tarot ovšem říká, že tato nejistota je zbytečná, můžete tedy směle odhodit pochybnosti a jít si za svojí vizí, ať je jakákoliv odvážná! Máte skvělé vyhlídky do budoucna, pokud budete následovat svoje srdce a hlas inspirace! Právě teď je ta nejvhodnější doba rozjet nové plány a projekty, které pro vás budou znamenat skutečnou seberealizaci a přinesou vám konečně způsob obživy, který je smysluplný a naplňující! Nepodceňujte ovšem propagaci svého projektu a komunikaci s okolím. Čím více lidem o tom budete s nadšením povídat, nejen v pracovních kruzích, ale taky mezi přáteli, v rodině a podobně, tím více se vaše plány dostanou do povědomí a získají si své podporovatele!

Štír
Karta Šest pohárů
vám přináší velmi příjemné a klidné jaro v práci, radost vám budou dělat hlavně harmonické a mimořádně přátelské vztahy na pracovišti. Přesně to je atmosféra, ve které se vám dělá nejlépe, protože jako Štíři jste vůči mezilidským záležitostem velmi vnímaví a jsou důležité pro vaši spokojenost. Nejlépe si přitom budete rozumět s těmi kolegy a spolupracovníky, se kterými vás spojuje nějaká společná minulost – možná jste stejně staří, nebo jste spolu chodili do školy, případně spolu na stejném pracovišti děláte nejdelší dobu. Rádi si připomenete vzpomínky z vašich společných začátku, a budete mít radost, že jste se od té doby přece jen posunuli o znatelný kus kupředu, i když možná malými a postupnými krůčky. Pokud tápáte v kariérní oblasti v nejistotě a trápí vás pochybnosti, vyplatí se taky podívat do minulosti. Co vás kdysi bavilo? O čem jste snili? Přesně to jsou vaše priority, ke kterým byste se měli vrátit a dále je rozvíjet!

Střelec
Karta Velekněz
vám věští velké štěstí na nadřízené, konečně budete pracovat pod člověkem, kterého můžete opravdu respektovat pro jeho profesionální znalosti a zkušenosti. Bude to příjemná změna oproti vašim minulým zkušenostem, když jste kolikrát museli poslouchat nesmyslné příkazy od někoho, kdo tomu ve skutečnosti rozuměl mnohem méně než vy sami! Možná taky dostanete příležitost zúčastnit se stáže nebo kurzu, kde si budete moct rozšířit své znalosti a dovednosti ve spolupráci se skutečným expertem, který je uznávanou špičkou ve vašem oboru! Od dobrého vedoucího nebo učitele či lektora se však toho můžete naučit mnohem více než jen profesní zručnosti. Jde taky o schopnost dobře svoji práci zpropagovat a prezentovat, o komunikační dovednosti a podobně – to máte jako Střelci občas sklon trošku podceňovat, ale pro spoustu vašich zákazníků to může být velmi důležité! Ve všech ohledech se toho zkrátka můžete od zkušenějších hodně naučit, ale pouze pokud je to člověk skutečně hoden respektu a žádná samozvaná autorita!


Kozoroh
Karta Páže holí
vám přináší nové podněty, příležitosti a možnosti, které pro vás budou zpočátku možná až příliš velkým soustem, a jen postupně budete sbírat odvahu k tomu, abyste se do toho skutečně pustili. Pokud cítíte při pomyšlení na nový projekt nadšení a motivaci, pak to znamená, že je to pro vás ta pravá cesta, a že tuto příležitost byste si rozhodně neměli nechat uniknout! Možná si přece jen málo věříte, možná vás trápí pochybnosti, jestli na to máte, jestli je dobrý nápad jít do nejistoty, ale riskovat se vyplatí – samozřejmě, jen v rozumné míře, zas ne natolik, abyste se kvůli plánům s nejistým výsledkem zadlužili! Všechno je lepší nejprve rozběhnout v menším, a teprve když vám počáteční zkušenosti dodají sebedůvěru a dostaví se první úspěchy, můžete svůj projekt nebo podnikatelský záměr dále rozšiřovat. Vyplatí se jít na to pomalu a postupně, ale rozhodně do toho jděte, neváhejte a zkuste to! Byla by přece škoda ztratit jedinečnou příležitost dělat něco, co vás doopravdy baví a má to smysl!

Vodnář
Karta Šest mincí
vám konečně přináší zasloužené úspěchy a odměnu za vaše snažení! Můžete se těšit na štědré odměny a finanční ohodnocení, které skutečně odpovídá vašim schopnostem a výkonům. Možná jste se v minulosti cítili podceněni, tedy alespoň po stránce peněz, protože za pochvalu si člověk nic nekoupí, ale teď je s tím konečně konec a vaše bankovní konto bude mít radost! Ale pozor, protože naději na zbohatnutí si můžete dělat jen v případě, že jste v posledních měsících skutečně tvrdě pracovali a nezaháleli – to už vám nejlépe řekne vaše vlastní svědomí. Pokud jste si dali přece jen trochu pohov, není to špatně, ale asi vám to nikdo nezaplatí! Ještě však není pozdě to změnit. Každá práce nebo projekt, do kterých se letos na jaře pustíte, vám slibují více než adekvátní výplatu. A to už je dobrý důvod trochu se posnažit a jít skutečně na plný plyn, protože pak si můžete třeba i něco ušetřit, a rozhodně si můžete výrazně polepšit ve své životní úrovní. A to za tu trochu námahy navíc a třeba nějaké ty přesčasy rozhodně stojí!

Ryby
Karta Spravedlnost
vám slibuje nadílku úspěchů přesně podle toho, jak si to skutečně zasloužíte – nic před ní neskryjete, ať už je to dobré nebo špatné! Odflákli jste nějaký úkol a vyhýbáte se práci, kdykoliv to jde? Pak se asi jen stěží můžete těšit na nějaké pohádkové výdělky, ať už jste se šéfem jakkoliv zadobře! Naopak, pokud jste v posledních měsících byli pracanti k pohledání, teď se konečně dočkáte zaslouženého ocenění a odměn, které vám právem patří! Boží mlýny melou někdy pomalu, ale vždy spolehlivě, a to teď poznáte ve své práci. Štve vás někdo z kolegů tím, že podvádí a nejedná férově? Pak se můžete těšit na to, že se to konečně provalí a zbavíte se toho otravy! Máte naopak vy sami nějaké ty šmouhy na svědomí a víte, že jste porušili nějaká pravidla nebo jste se obohatili na něčí úkor? Je nám líto, ale toto už nejspíš nevyžehlíte, a bude dobrý nápad dávat si napříště větší pozor! Ale naštěstí většina Ryb na tom bude velmi dobře, protože máte smysl pro férovou hru!

Autor článku

|<< < 599 | 600 | 601 | 602 | 603

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.