Home - Články - Jaké zvíře se k vám hodí podle zvěrokruhu

Jaké zvíře se k vám hodí podle zvěrokruhu

vloženo 6. 7. 2020
čas čtení: 4 minuty

Jaké zvíře se k vám hodí podle zvěrokruhu

Uvažujete o pořízení domácího miláčka? Nevíte pro jaké zvíře se rozhodnout? Podívejte se na malou inspiraci podle hvězd!

sdílet článek na facebooku

Beran
K odvážným a nezávislým Beranům se hodí labrador. Stejně jako on miluje společnost a má vůdčí sklony. Aktivní Beran si s labradorem skvěle sedne, protože také nesnáší nudu, dlouho nevydrží na jednom místě, zvědavě si mapuje okolí a je bezstarostný.

Býk
Znamení Býka neodolá společnosti kočky. Býci i kočky jsou tvrdohlaví, vyrovnaní, tak trošku leniví a ve všem nároční. Jakmile se Býk k něčemu upne, jde si za svým cílem. S kočkou také nic nehne, má prostě ráda své pohodlí, a tak spolu mohou klidně relaxovat.

Blíženci
S kým si Blíženec nejvíce zařádí? No přeci s papouškem, odvážnější povahy i s opičkou a chameleonem. Exotická zvířata mu připomínají tajemné dálky, které chce on sám prozkoumávat. Hlučný a upovídaný papoušek je také velmi inteligentní, a to Blížence naprosto fascinuje.


Rak
Citlivá a něžná duše Raka nepotřebuje mít kolem sebe domácího mazlíčka obřích rozměrů, proto se k němu perfektně hodí křeček. Rak se může o malého křečka láskyplně starat a mazlit se s ním. Když už si opatří psa, tak jedině plemeno větších rozměrů, aby chránili jeho rodinu.

Lev
Lev a kůň, to je dokonalá kombinace a souznění. Lvi mají obrovskou duši a koňům prostě rozumí. Nutno říci, že jsou zrozenci slunečního znamení aktivní a noblesní, rádi se předvádějí, proto se k nim kůň hodí jako žádné jiné zvíře. Je přece symbolem elegance, vkusu a rafinovanosti.

Panna
Pokud jste byli na návštěvě u Panny, určitě jste si všimli akvária. Panny jsou puntičkářské, vybíravé a čistotné, proto nesnesou nepořádná zvířata. Rybičky v akváriu nepředstavují, hluk, špínu ani zápach, jsou pro Panny nejlepšími tichými společníky.


Váhy
O Váhách se ví, že prahnou po vyrovnanosti a krásnu. Určitě si nepořídí špinavého nepěkného domácího mazlíčka. Bílá perská kočka je pro ně ideální volbou. Váhy zbožňují harmonii a něhu, proto se rády upnou k překrásné perské kočce.

Štír
Tajuplné Štíry nedojme pes, kočka ani papoušek. Naprosté uspokojení jim poskytnou hadi anebo škorpioni. Štíry upoutají magická stvoření, protože v nich vzbuzují pocit něčeho nevysvětlitelného, strašidelného a děsivého.

Střelec
Veselá dobrodružná povaha Střelce se nedokáže příliš o někoho postarat. Dalo by se uvažovat o pořízení hravého mírumilovného psího plemena. Střelce fascinují i malá prasátka, pštrosi anebo ptáčci. Jen pozor na to, Střelec dlouho nevydrží na jednom místě!


Kozoroh
Kdo nejlépe vycvičí psa? No přeci vytrvalý, trpělivý a pečlivý Kozoroh. Toto znamení vzbuzuje respekt a jen tak se něčeho nezalekne. Kozoroh miluje psy a nepohrdne ani fretkou. Dalo by se říci, že si může Kozoroh dopřát jakékoliv zvíře, jeho tvrdohlavá povaha zkrotí vše.

Vodnář
Romantickým a bezstarostným Vodnářům svědčí nenáročný mazlíček, který v nich vzbuzuje pocit něčeho tajuplného. V tomto ohledu jim vyhoví ptáčci, páreček hrdliček. Vodnář rád experimentuje a objevuje něco nového, ale přesto je nenapravitelný romantik.

Ryby
Oddanost, náladovost a smysl pro pořádek, to je priorita Ryb. Rychle se zamilují do malých pejsků, králíčků a jiných roztomilých stvoření. Z větších domácích miláčků mají spíše strach a nechce se jim po nich uklízet velký nepořádek.

|<< < 643 | 644 | 645 | 646 | 647

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.