Home - Články - Jak zhubnout podle znamení zvěrokruhu?

Jak zhubnout podle znamení zvěrokruhu?

vloženo 3. 5. 2022
čas čtení: 5 minut

Jak zhubnout podle znamení zvěrokruhu?

Jen málokdo se může pyšnit luxusní postavou. Někdo je od přírody jako proutek, jiný se trápí dietami a v posilovně. Jak na krásnou postavu? Nechte si poradit od hvězd a třeba se vám podaří konečně bezbolestně zhubnout!

sdílet článek na facebooku

Beran
Znamení Berana je velmi impulzivní, aktivní a energické. Beran nadváhou moc často netrpí. Jakmile má nějaké to kilo navíc, omezí zbytečnosti v jídelníčku anebo se věnuje více sportu. Beranovi prospívá sauna a zahřívací masáže, také konzumace masa a ovoce. Beran potřebuje hlavně hodnotnou snídani a večer pořádnou dávku salátu.

Býk
Kdo mívá nejčastěji problémy s nadváhou? Je to Býk. Svým požitkům prostě nemůže odolat a navíc neholduje sportovním aktivitám. Býk se musí naučit stravovat pravidelně a střídmě, jinak se obezity nikdy nezbaví. Drastické diety ho dohánějí ke stresu a navíc je stejně nikdy nevydrží.

Blíženci
Aktivní Blíženci se o svou postavu příliš nestarají, ani nemají velké sklony k obezitě. Jakmile se nevlezou do kalhot, začnou jednoduše cvičit a zdravěji jíst. Nevětší problém je ten, že u ničeho dlouho nevydrží. Blíženci jsou také požitkáři, ale naštěstí milují zeleninu, ovoce, ryby a pohyb v jakékoliv formě.


Rak
Pokud potkáte Raka, bude si ztěžovat na svou postavu ve dvou směrech – buď je příliš tlustý anebo hubený. Rak je věčně nespokojený s tím, jak vypadá a udělá všechno proto, aby zhubnul. Zbytečně se nervuje a má žaludeční problémy. Často se přejídá a potom zase hladoví, měl by v sobě najít harmonii a hubnutí půjde samo.

Lev
Znamení Lva si holduje v blahobytu, ale většinou se nepřejídá. Sklony k tloustnutí mohou přijít s nespokojeností v lásce, práci. Lev je vybíravý a ledacos nesní. Dokáže nejíst celý den a potom do sebe naházet vše, co vidí. Milí Lvi, naučte se jíst pravidelně, omezte alkoholické nápoje a sladkosti!

Panny
Je pravdou, že jsou Panny na svou postavu hrdé, proto o ni velmi dobře pečují. Pokud by nedbaly na správnou životosprávu a cvičení, ihned by ztloustly. Panny se často stresují, což jim moc nepřidá. Pomůže zelenina, obiloviny a omezení cukru.


Váhy
Mohlo by se zdát, že znamení Vah nemá se svou váhou problém, vždyť je neustále v pohybu. Ale pozor, láska k jídlu je někdy silnější. Jak už to tak bývá, nejvíce hřeší večer, což kypré postavě jen svědčí. Váha potřebuje potraviny s vitamínem A a E, které upravují hormony a pomáhají pomalu spalovat tuky. Hodí se i meruňky, banány a mrkev.

Štír
Je to zvláštní, že zrozenci Štíra milují mléčné výrobky, kefíry, jogurty a mléko samotné. Díky tomu se často potýkají se střevními problémy, možná by to chtělo trochu ubrat i masa, kterému naprosto neodolají. Štír by měl omezit i sex, který je sice k hubnutí vynikající, ale všeho moc škodí.

Střelec
Co se Střelce týče, jídlo miluje. Střelec je často výborným kuchařem a experimentuje. Tito lidé pohybu neholdují, ale naštěstí si vyjdou na nějakou tu túru. Raději vše vykompenzují vodou s citronem, kysanými výrobky či šťávou z červené řepy a mrkve. Snad by mohli zkusit dietu podle krevních skupin, odpoledne omezit porce jídla a zaměřit se na duševní stravu.


Kozoroh
Kozoroh se soustředí na svůj cíl tak upjatě, že nemá problém s jeho dodržením. Kozoroh nebývá obézní, ba naopak. Pokud k tomu někdy dojde, nastaví si krutý dietní program s cvičením a kila jsou nenávratně pryč. Pomůže jízda na kole, chůze, plavání a jídelníček s polévkami, zeleninou či kuřecím masem.

Vodnář
U Vodnáře je to s postavou jako na houpačce. Nebojí se vyzkoušet různé druhy diet, ale většinou u nich nevytrvá až do konce. Nemá rád stereotyp a pohybu také příliš neholduje. Vodnář by se měl zaměřit na zdravější jídelníček a vložit do něj více ryb, listové zeleniny, dopřát si vitamín B a přestat konzumovat sladké nápoje.

Ryby
Zrozenci Ryb se často přejídají. Trpí svými náladami a přecitlivostí, protože nemají sklony k alkoholu, vše řeší jídlem. Jakmile se zbaví Ryba psychické zátěže, také lépe zhubne a půjde to samo. Zklidnit se může kouskem kvalitní hořké čokolády, zeleninovými saláty a potravinami obsahující vlákninu.

|<< < 900 | 901 | 902 | 903 | 904

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.