Home - Články - Hodí se k sobě naše znamení?

Hodí se k sobě naše znamení?

vloženo 11. 2. 2019
čas čtení: 6 minut

Hodí se k sobě naše znamení?

Chcete vědět, zda vám to s partnerem bude klapat? Horoskop vám prozradí, jak si budete rozumět! Jenomže, co když se vaše znamení k sobě nehodí? Má váš vztah šanci? Ano! Prozradíme vám, na co si dát pozor!

sdílet článek na facebooku

Tajemná řeč horoskopů

Jste Ryby a váš partner je Štír? Skvělé, bude vám to klapat! S Blíženci to ovšem Rybám skřípe. Ale co když jste se zamilovali právě do Blížence? Máte takovým řečem věřit? Opravdu váš vztah nemá šanci? Je pravda, že se k sobě nehodíte? Říká to přece horoskop, a horoskopy nelžou...

Máte pravdu, horoskopy skutečně nelžou. Vztahy jsou ovšem komplikovaná záležitost, a jistě víte, že žádní dva Blíženci, Štíři, Lvi… nejsou úplně stejní. Mají toho sice hodně společného, ale rozhodně nejsou „jako přes kopírák“. A právě detaily, které právě mohou mít na milostný život ohromný vliv, se od sebe mohou dramaticky lišit!

Den, místo, hodina


Astrologie nestuduje zdaleka jen sluneční znamení, které snadno je zjistíme dle měsíce narození. Sluneční znamení vypovídá o zásadních rysech povahy, ale pro absolutní výstižnost horoskopu je nutné znát i polohy Luny, ascendentu, Marsu, Venuše a dalších planet.

Být dobrým astrologem znamená dlouhá léta, až desetiletí pečlivého studia a získávání zkušeností. Udělat si přesný obrázek o lidské povaze vyžaduje přesné výpočty dle konkrétního data, místa, nejlépe i hodiny a minuty narození. Takový výpočet nám umožní proniknout do největší hloubky duše, naší vlastní i partnerovy, a zjistit, zda se k sobě hodíme!



Ne, nechceme vám říct, abyste nečetli horoskopy, které mluví jen o slunečním znamení. Takový horoskop je neocenitelnou pomůckou a tím nejlepším vodítkem pro odhadování lidské povahy! Kdo však chce vědět úplně vše, musí jít hlouběji a nechat si vypočítat podrobný partnerský horoskop od odborníka, třeba zde na Astrohledu!

Zkušenosti z Indie


V Indii, známé svým vyspělým duchovním životem, je dodnes zvykem, že manželství se uzavírají podle horoskopu. Partnera si lidé vybírají nikoliv podle zamilovanosti, ale podle toho, zda jim ho „schválí“ hvězdy. Populární jsou i specializované astroseznamky. A kupodivu bývají taková manželství šťastná a láska těchto párů časem roste! I když se před sňatkem mnohdy neznají, výjimkou nejsou ani případy, že se u oltáře vidí poprvé a o výběr partnera se postarají rodiče, klape jim to.

Představte si, že jste studentka a zamilujete se do spolužáka. Vašim rodičům se líbí, ale jen do doby, než jim řeknete, kdy se narodil. V tom momentě vám vaši lásku zatrhnou a místo toho vám vnucují syna jejich známých, kterého neznáte, ale podle hvězd by se k vám perfektně hodil. Přáli byste si něco takového? Asi sotva, ale přesto taková manželství fungují a zůstávají šťastná po celý život. To vypovídá o velké moci astrologie.

Samo sebou se rozumí, že takové astrologické výpočty se provádějí s největší přesností, nestačí se podívat jen na znamení, ale patří do rukou odborníka.



Přesnost je důležitá

Zeptat se na lásku hvězd se vyplatí. Někdo zajásá už při prvním pohledu, třeba zmínění Štír a Ryby, nebo třeba Blíženec s Vodnářem, kteří se k sobě hodí už podle slunečního znamení. Podrobný partnerský horoskop vám však prozradí víc. Například, že to mezi vámi jiskří díky souladu Marsu s Venuší, nebo že se jeden do druhého dokážete výborně vcítit díky stejnému měsíčnímu znamení. Navíc odhalí i možné konflikty, na které je dobré dát si ve vašem vztahu pozor, aby vám to klapalo.

Sluneční znamení je důležité, protože vypovídá o základních rysech naší povahy. Navíc je oblíbené, protože ho lze snadno vypočítat. Pokud si však dáte tu práci a vytáhnete z protějšku údaje o přesné hodině a místě narození, můžete se dovědět ještě mnohem víc!

Horoskop řeší partnerské krize

Pokud si přečtete, že Štír s Vodnářem si nebudou rozumět, protože Vodnář má rád svobodu a Štír má sklony k žárlivosti, nevzdávejte kvůli tomu váš vztah! Pravdou je, že popsaný konflikt se mezi vámi s největší pravděpodobností dřív nebo později objeví, ale přitom se k sobě vaše povahy jako celek mohou skvěle hodit! Dejte tedy vašemu vztahu šanci a zjistěte si svůj podrobný partnerský horoskop!

Skvělou možnost máte nyní právě zde na Astrohledu, kde vám nabízíme výpočty partnerských horoskopů přesně na míru! Partnerský horoskop je užitečný nejen v začátcích vztahu, přímo nepostradatelným se stává v dobách partnerské krize. Když s partnerem nemůžete najít společnou řeč, právě horoskop vám umožní lépe nahlédnout do skrytých zákoutí vašich duší a poznat vaše tajné touhy!

|<< < 467 | 468 | 469 | 470 | 471

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.