Home - Články - Harmonizace čaker pomocí meditace

Harmonizace čaker pomocí meditace

vloženo 30. 3. 2021
čas čtení: 3 minuty

Harmonizace čaker pomocí meditace

Pokud toužíte po uvolnění a oproštění se od všeho negativního, měli byste vyzkoušet meditaci. Meditaci, při které pročistíte své čakry a vaše barva aury zesílí. Není nic jednoduššího než to vyzkoušet právě teď. V následujících větách vám napovím, jak na to.

sdílet článek na facebooku

Řádně se na meditaci připravte

Meditace pomůže rozproudit vaši vnitřní energii. Uvolní potlačované pocity a budete díky ní moci vstoupit do vašeho vědomí. Důvěřujte svému vnitřnímu Já. Ono vás povede. Než začnete s meditací, připravte si kolem sebe prostor, kde budete mít klid od vnějších ruchů. Najděte si proto příjemné místo, kde se pohodlně usaďte, a to nejlépe do lotosového květu či do tureckého sedu. Zavřete oči a meditace může začít.

Nikam nespěchejte

Až zavřete oči, vnímejte pouze svůj dech. Prožívejte každý nádech a výdech. Nesnažte se jej však ovlivnit svoji vlastní vůlí. Každým nádechem a výdechem se uvolňujete a klesáte k podstatě vašeho bytí. Nalézáte svůj vnitřní klid.


Pokud se již nacházíte v této fázi, můžete se začít soustředit na svoji první čakru. Zaměřte se na dolní konec páteře. Představte si, jak se tam vznáší červená koule. Pokud má tato koule nějaké nedokonalosti, je málo červená či je popraskaná, snažte se ji opravit. Vyhlaďte ji a rozzařte ji. Až budete s tímto hotoví, přejděte ke své druhé čakře.

Pozornost přesuňte pod svůj pupek. Čakra v této oblasti by měla mít jasně oranžovou barvu. Udělejte to samé jako v prvním případě. Zbavte kouli veškerých nedokonalostí a pokračujte zase dál, a to na oblast nad pupkem, kde se nachází třetí čakra mající žlutou barvu. Dbejte na to, abyste i zde zahladili jakékoliv nerovnosti a pokračujte dál.


Další zastávkou je střed hrudníku. Zde sídlí čakra, která je symbolizovaná barvou zelenou. Vnímejte tuto barvu a nechte ji rozzářit. Stejně tak pokračujte u páté čakry. Ta má barvu světle modrou a nachází se v oblasti krku. Následně se přeneste do oblasti mezi očima, kde se nachází třetí oko, tedy šestá čakra, která nese barvu tmavě modrou. Sedmá, tedy tzv. korunní čakra se nachází na temeni hlavy a má fialovou barvu. Pročistěte řádně i tu a překontrolujte, zda jsou všechny koule vašich čaker jasně zářící.

Po takovéto meditaci byste se měli cítit jako znovuzrození. Vaše vnitřní energie se rozproudila naplno a do žil se vám vlil nový život.

|<< < 740 | 741 | 742 | 743 | 744

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.