Home - Články - Filmy, které se dotknou vaší duše

Filmy, které se dotknou vaší duše

vloženo 21. 4. 2021
čas čtení: 5 minut

Filmy, které se dotknou vaší duše

Filmy pro nás bývají útěkem z reality - můžeme se díky nim vcítit do jiných rolí a prožít různorodé příběhy. Výběr filmů ovlivňuje i naše znamení zvěrokruhu. Které filmy mají rádi Berani či Váhy? To si zodpovíme na následujících řádcích.

sdílet článek na facebooku

Každý dává přednost jiným filmům. Někdo se rád podívá na romantický příběh někdo zase na thriller, nicméně jednotlivá znamení dávají přednost pouze určitým žánrům. Doufáme, že si sledování filmů hezky užijete!

Berani
Lidé narozeni pod vlivem tohoto znamení zvěrokruhu dávají přednost napětí a akci. Obdivují postavy, které je dokáží nadchnout svými hrdinskými činy. Rádi se podívají na romantické drama, nicméně větší přednost dávají skutečně napínavým dramatům a někdy i thrillerům. Být beranem jistě si neodpustím film Klub rváčů.

Býk
Pokud bychom chtěli najít ideální film pro býky, museli bychom hledat filmy, ve kterých se snoubí síla a krása. Mohlo by se jednat o fantastické příběhy, které v sobě skrývají věčný konflikt mezi dobrem a zlem, přičemž neopomíjí ani fantaskní prvky. Hledáte program na dnešní večer? Usaďte se pohodlně do křesla a pusťte si film, ve kterém se snoubí vše co jsme si zde zmínili. Ano, je to Kráska a Zvíře.

Blíženci
Tito lidí dávají přednost hlubokým a intelektuálním filmům, které mají mnoho zápletek. Nevadí jim pokud film trvá přes dvě hodiny. Podstatné pro ně je, aby z takového filmu měli požitek. Jsou velmi zvědaví a nenechají se oklamat žádnou jednouduchou zápletkou. I proto je pro ně vhodným filmem například Počátek.

Raci
Raci dávají přednost jemným a milým filmům, v nichž mají hlavní hrdinové silného ducha. Rádi se taktéž uchylují do samoty. Pokud chcete potěšit raka výběrem dobrého filmu, zapomeňte na ty, kde je přespříliš krve a střelby. Dejte přednost zádumčivým evropským filmům. S filmem Amélie rozhodně u raků neprohloupíte.


Lev
Morální dilema a pohled skrze film do vlastní duše. To je to, co láká lvy. Často skrz knihy a filmy hledají sebe sama. Jejich hrdinové jim pomáhají pochopit svět kolem nich a ujasnit si své představy o životě. Proto často vyhledávají poměrně náročné filmy. Takovým je i například norský film Otravný chlap.

Panny
Panny mají rády filmy, které je vytáhnou ze všednosti a u kterých si mohou odpočinout. Nemají rády násilí ani přehršel romantiky. Přednost dávají kvalitnímu humoru. Staré černobílé filmy pro pamětníkem jsou druhem filmu, který tyto atributy splňují na jedničku. Pokud jste se narodili ve znamení panen, dopřejte si odpočinek u dnes již legendárního filmu Někdo to rád horké.

Váhy
Životním postojem vah je harmonie. Snaží se vyhýbat stresu a spěchu. Podle toho vybírají i filmy. Mezi váhami tedy nenajdete milovníky filmů, kde teče krev. Spíše mají rádi romantické komedie, u kterých se mohou odpoutat od každodenní reality. Všem vahám doporučuji film 500 dní se Summer.

Štíři
Štíři mají rádi čas od času složité filmy. Sledují také řadu detektivních seriálů, kde je přítomen i humor. Hlavní hrdina pro ně musí být vždy dostatečně přitažlivý, jinak o děj ztrácí zájem. Nicméně u filmů mají rádi i tajemno a záhadno. Pokud patříte mezi štíry, neměli byste si nechat ujít film Zloba.


Střelci
Milují nečekané rozuzlení zapeklitých příběhů. Filmy ale i knihy jim pomáhají najít cestu jejich vlastním životem. Hledají tím inspiraci, jak se v určitých situacích zachovat. Vhodné jsou pro ně filmy, kde hlavní hrdina neztrácí hlavu a dokáže si na své cestě překonat mnohé překážky. Zkuste film Štěstí na dosah.

Kozorozi
Kozorozi si nepotrpí na romantické filmy. Raději si pustí film, který má hloubku. Dávají přednost dramatům, ze kterých se mohou něco přiučit. Rádi se taktéž při filmech bojí, proto nepohrdnou ani tajemným thrillerem. Kozorozi si určitě rádi večer pustí film Osudový dotek.

Vodnáři
Vodnáři mají rádi snové filmy, které oplývají klidem a harmonií. Dokáží pozitivně ohodnotit speciální efekty, které z filmu tvoří ono pomíjivé kouzlo. Někdy snovost doplní i akcí, avšak filmy, které tyto dva aspekty propojují, jsou pro ně nejlepší. Mezi takové patří i Interstellar.

Ryby
Zrozenci ryby nemají jasně vyhraněný vkus. Pohybují se přes romantické komedie až k hororům. Záleží na jejich aktuálním rozpoložení. Jejich citlivost jim však brání v dokoukání filmů, kde je příliš agrese. Patří mezi ty, kteří si i v dospělosti rádi pustí pohádku. Proto, pokud nemáte plán na dnešní večer, zkuste S čerty nejsou žerty. Uvidíte, že zrovna tento film vás potěší.

Autor článku

|<< < 748 | 749 | 750 | 751 | 752

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.