Home - Články - Fáze Měsíce v době narození ovlivní osobnost

Fáze Měsíce v době narození ovlivní osobnost

vloženo 9. 11. 2021
čas čtení: 4 minuty

Fáze Měsíce v době narození ovlivní osobnost

Není tajemství, že některé vaše povahové rysy určují hvězdy podle toho, jak byly zformovány na obloze při vašem narození. A právě tak se do vašeho životopisu zapisuje také Měsíc. Záleží na tom, v jaké fázi byl v okamžiku vašeho narození.

sdílet článek na facebooku

Novoluní pro novátory

Novoluní je doba, kdy na obloze nevidíme žádný Měsíc. Osoby, které se narodily v době přesného novoluní nebo ještě několik dní po něm provází většinou životem neklid. Do většiny akcí se vrhají bez přemýšlení, nedovedou ubrat plyn a milují nové začátky. Jejich energie je mocná. I drobnosti dovedou prožívat dramaticky, ale zároveň jen málokdy ztrácejí opravdu nervy a vzdávají se. Rádi šíří své ideje a hledání nových cest ke štěstí je pro ně výzvou.

Dorůstající srpek a průkopníci

Dorůstající srpek již ukazuje na obloze první srpek Měsíce. Jeho svit postupně nabírá na intenzitě. Tato fáze Měsíce dává svým kmotřencům do vínku především větší sebedůvěru. Vědí, co chtějí a sebeprosazení je jejich náplní života.
Neradi ustupují a ještě méně rádi stojí ve stínu kohokoliv. Jsou zaměřeni na rozvoj a cestu kupředu. Do minulosti se proto příliš neohlížejí, a když už, tak jen proto, aby nyní některé věci udělali lépe.


Půlměsíc a hra protikladů

Poloviční Měsíc můžeme na obloze spatřit ve dvou variantách, jednou jako dorůstající půlměsíc, který směřuje k úplňku a jednou jako ubývající Měsíc, který se blíží k novu. Zrozenci rostoucího půlměsíce jsou obdařeni velmi dobrou koncentrací, mají cit pro detaily a umí se dobře rozhodovat i v krizových situacích.

Zrozenci ubývajícího půlměsíce mají často problém s rozpolceností, něco jiného chtějí oni sami, něco jiného po nich chce okolí. Není vyloučena ani situace, kdy jim něco jiného radí rozum a kdy něco jiného diktují city. I jejich okolí někdy neví, co přesně si o nich myslet. Teprve sebepoznávání jim pomáhá ve volbách.

Tříčtvrteční Měsíc a oddanost

Pokud je na obloze tříčtvrteční Měsíc, mluvíme o něm také jako o vypouklé Luně. Do úplňku už mnoho času nezbývá. Děti s tímto znamením na obloze se často vyznačují výbornými analytickými schopnostmi, jsou nároční a málokdy se spokojí s tím, co právě mají. Přesto umí být jedni z nejoddanějších, a to nejen ohledně lásky, ale i ohledně ideálů.


Úplněk

Královna noci – zakulacený úplněk, který vrhá světlo na všechno, co by jinak v noci bylo skryto. Úplněk svým kmotřencům dává do výbavy především mimořádné schopnosti, a zvláště co se týká paranormálních jevů. V přímém protikladu k tomu, se ale tito jedinci zase ztrácejí ve vztazích mezilidských, což je způsobeno jejich černobílým viděním světa.

Ubývající Luna a jezdci

Luna již začíná ubývat, přestože na obloze je pořád velký zářící Měsíc. Tento tříčtvrteční ubývající Měsíc dává svým zrozencům do vínku neúnavnost a pevnost názorů. Pro šíření svých pravd neváhají cestovat klidně půl světa. Je ale třeba dávat pozor na přílišný fanatismus.

Ubývající srpek a samotáři

Luna se pozvolna blíží k novu a nezáří již příliš jasně, přesto její světlo nese svoje poselství. To v sobě mají i ti, kteří se narodili za posledního srpku Měsíce. Tento tvar Luny byl přičítán lidem, kteří dokázali celý svůj život zasvětit něčemu nebo někomu. Jen výjimečně umějí jít s proudem a raději vyhledávají samotu.

|<< < 819 | 820 | 821 | 822 | 823

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.