Home - Články - Nepřehlédněte! Dva Úplňky v jednom měsíci. Souboj Berana a Býka

Nepřehlédněte! Dva Úplňky v jednom měsíci. Souboj Berana a Býka

vloženo 29. 9. 2020
čas čtení: 5 minut

Nepřehlédněte! Dva Úplňky v jednom měsíci. Souboj Berana a Býka

Říjen je, co se úplňků týče, zvláštním obdobím. Máme totiž dva úplňky v jednom měsíci: 1. října (ve 23:05) v Beranu a 31. října (v 15:49) v Býku. Tento druhý úplněk v měsíci nastává opravdu zřídka kdy a říká se mu Blue Moon – Modrý měsíc. Je prý magický a zesiluje naše přirozené vlastnosti. Pokud však chcete posílit to dobré a co nejvíce vyčistit to zlé, pomůže vám.

sdílet článek na facebooku

Poselství čísel

První, dá se říci „řádný“ úplněk v měsíci vychází součtem všech hodnot na číslo 7. Pokračuje tedy nikoli náhodná řada sedmiček, které sumarizují dosavadní poznání v hloubi mysli a tvoří z něho novou kvalitu. Bude nám vyhovovat ztišení a zamyšlení se nad svým životem. Oceníme vše dobré, co jsme dostali a vše, co jsme zkusili a poznali, ať už to bylo příjemné, anebo to bolelo. Pochopíme, že vše má svou hodnotu a příjemnost či nepříjemnost zkušenosti je relativní. Vše, čím jsme doposud prošli, se smísí v jediný elixír života, který nám pomůže uvědomit si, že nastala změna. Je dobré neulpívat na starých zvycích a názorech, ale dát sami sobě zelenou, abychom nového pohledu na věci mohli využít. Jednička, v které se odvíjí Modrý měsíc, je bonusem, který vrátí našemu životu hravost. Vyplouváme s novu nadějí a novým poznáním zpět k životu a dychtivě opět uchopíme život za klopy.



Energie Berana

Také ohnivý beran přináší nové kvality ještě horké z pece života. Vyberme si ty, které nám konvenují, zkusme odhodit ty, které nechceme. Záměrně nepíšeme potlačit, protože žádná síla se potlačit nedá. Důležité je si své horší já uvědomit a přijmout se i s tím. Pak teprve s tím můžeme hnout. Vykonejte tedy dobrou práci během Modré Luny. Zpět k prvnímu úplňku: Beran je stvoření plné výbušné energie, ohně, temperamentu a síly. Se svou vervou dělá vše, na co sáhne, od lásky po utírání prachu. Projevuje se jako velmi zásadový tvor, ale neuvědomuje si, že své názory často mění. Samozřejmě platí, že jen hlupák nemění názor, ale u beranů podléhá názor často silné emoci. Proto takové změny. I my všichni dostaneme od této Luny beraní nadílku. Budeme sebevědomí, budeme se rozhodovat rychle a samostatně. Můžeme hravě rozjet nové projekty, podnikání, uměleckou činnost. Jděte nyní za svými sny, ukažte světu i vám samým, co ve vás je. Dokážete to s lehkostí, pokud naskočíte na beraní vlnu. Berte v potaz, že vliv úplňku se projevuje tři dny před kulminací Luny a tři dny po ní.

Modrý měsíc ve znamení Býka vaše ohnivé emoce více zakotví v zemi a zklidní. Sami pocítíte zpomalení a vychutnávání si věcí, od dobrého jídla až po milování nebo jen pohled z okna. Tyto dva úplňky jsou velmi mocné, každý jinak, a proto se nabízí využít je podobně jako vývojku a ustalovač: Beraní Luna vám dá syrovou a velkou energii pro vaše cíle a zemský ukotvený býk je nasměruje a bude realizovat. Také v lásce a vztazích Býk zapůsobí jako harmonizující činitel. Můžete vybudovat hluboké a stabilní vztahy, pokud budete chtít.



Indiánský Dožínkový měsíc

Podle starých indiánských tradic se nazývá tento první úplněk Dožínkový. Měli bychom, stejně jako prérijní lid, vzdát díky celému roku a matce přírodě za všechny dary, kterých se nám dostalo. Je zvykem ve všech kulturách děkovat společně – celý rod nebo celá rodina. Takové díky mají rituální charakter a jsou vyšší mocí kvitovány. Druhý Modrý úplněk nasměruje vaši vděčnost k matce Zemi, protože vládně býčí silou. Ona je tím pravým adresátem, kam má putovat naše vděčnost za život, který máme. Dobrou oslavou může být upečení domácího chleba či koláčů, zkuste je s domácím medem a nezapomeňte je sníst společně v kruhu své rodiny.

|<< < 672 | 673 | 674 | 675 | 676

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.