Home - Články - Dovolená v Česku podle znamení

Dovolená v Česku podle znamení

vloženo 24. 6. 2020
čas čtení: 5 minut

Dovolená v Česku podle znamení

Letos se v mnoha rodinách žádné velké cestování do zahraničí konat nebude, ale trápit se s tím rozhodne nemusíte! Máme pro vás tipy, jak si užít krásné léto i bez cestování světem!

sdílet článek na facebooku

Beran
K dokonalé dovolené pro vás patří aktivní odpočinek a pohyb, a výhodou Česka je spousta cyklostezek a běžeckých tras v přírodě. Tak je zamiřte trochu víc prozkoumat! Bavit vás bude i dovolená pod stanem, kde si budete moct každý den dopřát probouzení v krásné přírodě a navíc ještě ušetříte cenné finance.

Býk
Co by to byla pro vás Býky dovolená, kdyby se nespojovala s příjemnými smyslovými zážitky! Co byste řekli třeba takové výpravě do vinařských oblastí jižní Moravy? A to ideálně až na konci léta, kdy teprve nastává ta pravá sezona! Ideální pro vás budou i agroturistické pobyty na farmách, samozřejmě taky s ochutnávkou místních produktů!

Blíženci
Jako společenští Blíženci to máte letos trochu těžší, ale seznámit se s novými přáteli se přece lze nejen na festivalech a velkých kulturních akcích. Co takhle dát dohromady nějakou partičku přes internetové seznamovací skupiny, a společně vyrazit třeba do hor nebo na chatu? Určitě si to parádně užijete a nuda vám hrozit nebude!


Rak
Rodinně založený a romantický Rak se bude nejlépe cítit na chatičce někde u jezera či přehrady. Budete si tam moct do sytosti užít koupání, příjemné večerní procházky s vašimi nejbližšími, a pokud si pronajmete celou chatu i s kuchyňkou jen pro vaši rodinu, pak si snadno vytvoříte domáckou atmosféru, kterou milujete!

Lev
Letošní situace vás nejspíš donutí uvědomit si, že dovolená je pro vás do velké míry záležitost prestiže – zkrátka vybíráte si ji tak, abyste se tím pak mohli i patřičně pochlubit a všichni obdivovali vaše fotky! To letos nebude tak jednoduché, ale co takhle zkusit to jinak – když vypilujete své fotografické dovednosti a techniku, závidět vám budou i Krkonoše nebo Mácháč!

Panna
Jako Panny si příliš nepotrpíte na dovolenou ve velkém stylu, ale důležité pro vás je, aby tam byl klid, pořádek a všude čisto a příjemně. Zkuste se proto poohlédnout po nějakém příjemném rodinném penzionu v klidném prostředí přírody, kde budete moct přes den vyrazit na procházku nebo kolo, a večer se můžete těšit na chutnou večeři a čistý pokojíček bez starostí.


Váhy
K příjemnému využití volného času pro vás neodmyslitelně patří kultura. I když jsou letos možnosti trochu omezené, pořád je ještě dostatek možností. Co například udělat si poznávací výpravu po hradech a zámcích ve vašem blízkém i vzdálenějším okolí? Návštěvu historických expozicí pak můžete spojit s vycházkami do přírody a kempováním.

Štír
Smyslný Štír si rád užije trochu rozmazlování, a když už to nemůže být pláž u moře, pak aspoň zůstane více peněz na opravdový luxus a komfort nejlépe ve wellnessu či lázních. Jako vodní znamení se skvěle cítíte u vody a oceníte možnost si zaplavat, a stejně dobře vám udělají i masáže a další procedury, které vám pomohou k dokonalému relaxu vašeho těla.

Střelec
Vaše oblíbená dovolená v přírodě může být krásná i bez zdolávání závratných nadmořských výšek. I takové Krkonoše nebo Jeseníky jsou krásné, ale ještě lépe se budete cítit, když zamíříte objevovat méně turisticky navštěvovaná místa – třeba takové Krušné nebo Novohradské hory. Možností je ovšem mnohem víc, jen zkuste pozorně prozkoumat mapu!


Kozoroh
Možná jste už byli v Paříži, Londýně i Florencií, ale ruku na srdce, kolikpak je v Česku historických měst, hradů a zámků které ještě neznáte? Zkuste prozkoumat tajemná zákoutí na mapách a kromě Českého Krumlova určitě objevíte i další poklady! Co takhle udělat si výpravu s volnou vlakovou jízdenkou a dopřát si za ušetřené peníze parádní ubytování?

Vodnář
Jako svobodomilovný Vodnář se za uzavřenými hranicemi necítíte ve své kůži, ale zkuste se inspirovat čtyřiceti lety nedávné minulosti, kdy dala touha po svobodě vznik trampování, táboření a vandrům. A věřte tomu, že s batohem na zádech si nakonec užijete mnohem větší pocit svobody a volnosti, než v předchozích letech s levnými letenkami do exotiky!

Ryby
Dovolená v Česku evokuje klid, pohodu a možnost konečně se zbavit stresu, který je neodmyslitelně spojen s každým dalekým cestováním. A ruku na srdce, klid a pohoda je přesně to, co si jako Ryby umíte opravdu užít. Tak si tedy pronajměte chatu na nějakém klidném místě u vody a užijte si týden či dva sladkého nicnedělání, zasloužíte si to!

|<< < 639 | 640 | 641 | 642 | 643

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.