Home - Články - Děti v lůně žijí a vnímají – jak je vychovávat již před narozením

Děti v lůně žijí a vnímají – jak je vychovávat již před narozením

vloženo 22. 11. 2021
čas čtení: 5 minut

Děti v lůně žijí a vnímají – jak je vychovávat již před narozením

Děti je potřeba začít vychovávat ještě dříve, než se narodí. Napadá vás, že je to nesmysl? Není. Dítě žije již v lůně matky a má na něj vliv všechno, co se kolem děje. Takže i my můžeme jeho vývoj ovlivnit.

sdílet článek na facebooku

Okamžik spojení duše a těla

Když dojde k početí dítěte, tvoří se první buňka těla nového člověka. Pojí se v ní programy matky a otce, i jejich předků. Ti mají tyto programy uloženy v buněčné paměti a vědci tomu říkají zděděná DNA v genech. Do nového těla vstupuje duše. Kdy přesně proběhne ten okamžik, je zatím záhadou.

Duše ví, co se kolem ní děje. Rozumí tomu, co se povídá, pozná, co kdo cítí a na co myslí. Během prenatálního věku může kdykoliv tělo opouštět a také se rozhodnout, že už se nevrátí. Odchází z těla z vlastního rozhodnutí. Takové odchody se projeví jako samovolný potrat, náhlá smrt kojence, narození mrtvého dítěte apod. Důvody k tomuto rozhodnutí bývají pro duši velmi zásadní.

Život v lůně plný vjemů

Pro vědce je dítě v lůně matky neustálým zdrojem překvapení a fascinace. Jeho duševní svět není ještě dostatečně prozkoumaný. V děloze matky, prvním prostředí na tomto světě, je ovlivňováno to, s jakou výbavou se narodí. Svým „emocionálním radarem“ zachytává matčiny emoce a také stav okolí, včetně kritických či negativních momentů, jako je smrt v rodině, neshody rodičů či něčí nenávist.


S matkou prožívá její psychické rozpoložení, radost i pláč. Je pro něj důležité, když maminka dává emocím volný průchod. Pokud zvládá nepodléhat stresu, dítě má šanci obstát v životních situacích. Naučí se zacházet s životní energií a je odolnější. Jestliže si matka dítěte v lůně nevšímá, prožívá psychické utrpení a cítí se nemilováno. Snaží se pak získat lásku, přičemž si často klade nepřiměřeně vysoké cíle.

Výchova před narozením? - Navažte s miminkem spojení

Melodie našeho života je komponována dávno před porodem. Duše vstoupí do těla, které si vybrala, a pobyt v hřejivém a láskyplném prostředí mu přinese pocit absolutního bezpečí. Pokud je ovšem přijímáno okolím.

Pro jeho pozitivní rozvoj je třeba, abychom nebyli zaměřeni výhradně na fyzické zdraví. S dítětem musíme komunikovat. Povídáním, zpíváním a doteky mu projevíte bezpodmínečnou lásku. Výzkumy dokazují, že písně z prenatálního období preferuje i po narození. „Pamatuje si je až do jednoho roku věku“, říká doktorka Alexandra Lamontová z Univerzity v Leicestru.

Existuje také intuitivní kanál, tzv. „pupeční šňůra k duši“, kterým proudí k dítěti nevědomé myšlenky s pocity. Stačí tedy spoléhat na svou intuici a dítěti důvěřovat. Je schopnější, než předpokládáme. „Moc tě miluji a už se na tebe moc těším“ je jedna z nejlepších věcí, kterou mu můžeme říct.


Je potřeba dbát na to, v jakém prostředí se těhotné maminky pohybují a s kým jsou. Ano, je to tak, pozemské ženy drží v rukou budoucnost lidstva. Mají schopnost formovat nové generace. To nezvládnou ani peníze, ani státy, ani církev, ani školy a jiné instituce. Obdarovat zemi novou generací s ušlechtilými lidskými vlastnostmi znamená jednat v souladu se Zákony stvoření.

To podstatné pro život

Hoďte za hlavu starosti s výběrem kočárku nebo barvou čepičky. Podstatné je milovat své malé štěstí a těšit se na jeho příchod. Poskytnout mu klid a bezpečí, radost, sílu a odhodlání. A to nejen v době těhotenství, ale i potom.

Zákony stvoření ovlivňují fyzický vývoj plodu, ale i skryté duševní dění při početí a narození. Bez ohledu na to, či o nich víme nebo nevíme. To, v jakém rozpoložení rodiče počnou své dítě, a v jakých podmínkách žije v děloze, určuje jeho duševní kvality. Proto máme o sebe i o něj pečovat a jednat v souladu s těmito zákony.

|<< < 823 | 824 | 825 | 826 | 827

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.