Home - Články - CO PŘINESE ROK 2020 PODLE HVĚZD?

CO PŘINESE ROK 2020 PODLE HVĚZD?

vloženo 25. 12. 2019
čas čtení: 3 minuty

CO PŘINESE ROK 2020 PODLE HVĚZD?

Vesmír znovu otevírá svou knihu a dává nám do rukou pero, abychom do ní vepsali svůj další příběh...

sdílet článek na facebooku

Stejně jako každý přicházející nový rok, tak i rok 2020 spouští po celém světě zvonkohry, které zaznamenávají začátek nového cyklu – přinese nám tato éra něco nového či převratného? Odpověď zní ANO, máme být i nadále svědky a účastníky zrychlených změn a inovací, které byly před několika desítkami let považovány za sci-fi. Jak vesmírní trubadúři napovídají, rok 2020 je rokem, který znamená velký skok ve světě technologií, ať už se jedná o novou generaci mobilních telekomunikací, komunikaci s roboty a drony na dálku, instalaci moderních senzorů či definitivní skok pro holografická multimédia. Inu, geniální Uran zabydlený na území znamení Býka je vynálezcem všeho, co dokáže zajistit větší komfort a pohodlí!

Co se týče klíčové astrologické události tohoto roku, je jí trojitá konjunkce a to Saturna, Pluta a Jupitera. Působištěm těchto vlivných planetárních Guruů je znamení Kozoroha, což má co dočinění s hierarchickými mocnostmi, zavedenými řády a existenčními otázkami vůbec. Pluto, jakožto mytologický Hades, je generátorem velkých krizí, tzv. smrti a znovuzrození, přerodu, což přináší konfrontaci, mimo jiného, také s politikou a ekonomikou. Saturn neboli Cronos, pán času, je vládcem znamení Kozoroha a signifikátorem velkých struktur, principů a zákonů. Jupiter přináší téma víry, filozofie, přesvědčení, ale také hojnosti a možných zdrojů. Nutno dodat, že co se týče Pluta, je to malá planeta, ale s maximální silou, přičemž ve spojení se Saturnem je silnější než kdy jindy. S připojujícím se Jupiterem vyvstává otázka, zda je to dobré či špatné – zda svobodnou pozitivní energií Jupitera dojde ke kýženému uvolnění. Zvládne tento velký planetární optimista převýšit dvě obrovské mužské síly, jakými jsou Saturn a Pluto? Každopádně je z těchto konstelací nevyvratitelné, že po roce 2020 nebudou věci stejné a ekonomický a politický model projde velkou regenerací.



Astrální trubadúři napovídají, že stěžejném momentem může být konjunkce Jupitera a Saturna ve Vodnáři, která nastává na konci roku 2020 a mohla by představovat okamžik důležitého přechodu. Semknutí těchto dvou vesmírných avatarů je spojeno s kulturou, ideologií a socioekonomickou sférou a faktem je, že mu náleží přívlastek „VÝJIMEČNÉ“! Naposled se totiž Jupiter se Saturnem setkali v tomto znamení v roce 1405, a jak vše nasvědčuje, jsme nyní v plném přechodu od věku Ryb do věku Vodnáře. A co to pro nás všechny znamená? Je jednoznačné, že s věkem Vodnáře přichází lepší svět, ale také je nám nadělena velká zodpovědnost a potřeba velké revoluce. Vítězí intelektuální náboj a touhu po moci, chamtivost, závist atd., by měla vystřídat ušlechtilost, láska mezi lidmi, soucítění, přejícnost, ale také například nadšení pro pokrok a vědátorství ve „světě záhadna“.

V našich rukou je rozhodnutí, s jakou energií a záměry chceme přispět světu v této důležité éře změn – vesmír nám k tomu kyne svým požehnáním!

CHCETE ZNÁT SVŮJ OSUD? VŠE DŮLEŽITÉ NALEZNĚTE V NEJVĚTŠÍM ROČNÍM HOROSKOPU 2020 PRO VŠECHNA ZNAMENÍ HOROSKOPU → ČTĚTE ZDE...

|<< < 573 | 574 | 575 | 576 | 577

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.