Home - Články - ČÍNSKÝ NOVÝ ROK VE ZNAMENÍ KRYSY

ČÍNSKÝ NOVÝ ROK VE ZNAMENÍ KRYSY

vloženo 14. 1. 2020
čas čtení: 3 minuty

ČÍNSKÝ NOVÝ ROK VE ZNAMENÍ KRYSY

Dne 25.1.2020 vypuknou na celé východní polokouli oslavy Nového roku ve znamení dalšího čínského zvířatka, a to Krysy. Jak se bude tohle Krysí znamení chovat vůči ostatním znamením zvěrokruhu? Čtěte v našem horoskopu!

sdílet článek na facebooku

KRYSA
Krysa si s Krysou dobře rozumějí, proto i v tomto „jejím“ roce se bude Krysám / Myším skvěle dařit. Pokud budou stále aktivní a uvědomí si, že nic není samozřejmostí a zadarmo, hodně získají a život bude velice snadný a jednoduchý. Jen pozor na zvýšené utrácení!

BUVOL
Buvol si s Krysou také dobře rozumí. Krysa jej velmi podporuje, a proto v tomto roce bude moci vystoupit ze stínu a ukázat jeho kvality a hodnoty. Jednoduše nastane ta pravá doba, aby se projevil a ukázal to, co již velmi dlouho promýšlel.

TYGR
Krysa se s Tygrem snese, avšak jde o průměrný vztah, nic hlubokého a upřímného. Proto i v tomto roce Krysy bude pro Tygry výhodnější zaměřit se spíše na taktiku, než na upřimné otevírání srdcí.

ZAJÍC
Zajíc s Krysou mají přátelské vztahy bez prudkých střetů. Avšak i přesto v tomto roce čekají Zajíce / Králíka převratné změny na více úrovních, jak vztahových, tak i profesních. Bude také často kličkovat a hledat způsoby, jak překračovat překážky, které se mu mohou vyskytovat, až jej to může unavit a utlumit jeho vrozený optimismus a radost. Tento rok jej nenechá v klidu.



DRAK
Drak se bude v tomto roce cítit skvěle, protože si s Krysou velice dobře rozumějí. Snad nejlépe se s Krysou snáší ze všech zvířat zvěrokruhu. Drakovi u Krysy vyhovuje, že ona díky své zamilovanosti toho hodně za něj udělá. Tento rok slibuje Drakovi otevření nových cest a možností, které přinesou štěstí, úspěch a blahobyt.

HAD
Had s Krysou vychází, je zde naděje na příjemný rok, avšak spíše se nabízí možnosti pro položení základů a přípravu pro budoucí úspěchy. Had i Krysa jsou velice citlivými, a tudíž se Had může potácet po partnerské stránce na obou hranách, jak v zamilovanosti a okouzlení, tak i může prožívat nepříjemné strasti v této oblasti. Touží po změně a „nové kůži“, avšak ještě je zapotřebí dokončit rozdělané záležitosti a úkoly.

KŮŇ
Kůň je velice vášnivý a Krysa také! V tomto roce bude Kůň dosahovat svých cílů a výsledků, bude velice aktivním. Avšak měl by se mít na pozoru, jelikož bude hodně podněcován přívalem dalších energií Krysy, a tudíž by se mu přetlak energií mohl pěkně vymstít. Pro Koně bude výhodné častěji pobývat v přírodě a mírnit své ego.

KOZA
Koza není Krysou nijak zvláštní kamarádka, především co se týče její přecitlivělosti. Bude se jí dobře dařit po všech stránkách, jak osobní, pracovní, tak i vztahové, avšak pozor na vlastní propady a pesimismus.



OPICE
Opice se s Krysou dobře snáší. Opice se cítí nad ní povýšená, avšak Kryse to nevadí, jelikož ji miluje. Opici se bude velice dařit, hlavně v podnikání a bude velice podpořena, tím samozřejmě posílí a začne si užívat.

KOHOUT
Kohout je vizionář pracovitý člověk, s Krysou má však hlavně komunikační potíže. Proto, aby mohl realizovat všechny své plány a projekty, je zapotřebí usilovně pracovat i nadále, samo mu do klína nic nespadne.

PES
Pes se s Krysou dobře snáší, mají k sobě úctu a mohou spolupracovat. Pes v tomto roce může zásadně změnit svůj život díky důležitým rozhodnutím, kterých bude schopen vykonat. Psovi se bude v tomto roce výtečně dařit po pracovní stránce.

VEPŘ
Vepř s Krysou mají vcelku příznivý vztah, jedná se o šťastné spojení bez osobních střetů. Vepř se bude cítit v souladu hlavně v partnerském spojení, láska pokvete. Potíže však může mít nejen po pracovní stránce, ale i průchod jeho životem může být tíživější. Pozor na obchodní jednání.

VELKÝ ČÍNSKÝ HOROSKOP PRO JEDNOTLIVÁ ZNAMENÍ ZVĚROKRUHU SI MŮŽETE PŘEČÍST UŽ TEĎ → ZDE...



 

Autor článku

|<< < 581 | 582 | 583 | 584 | 585

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.