Home - Články - Čínský horoskop na týden 9. - 15. září

Čínský horoskop na týden 9. - 15. září

vloženo 8. 9. 2019
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 9. - 15. září

Další týden září je tady! Láska, vztahy nebo práce! Jestli vás zajímá, jak si v těchto záležitostech budete stát v nadcházejícím týdnu, je čínský horoskop tou nejlepší volbou! Dozvíte se, na co se těšit a na co si dát pozor!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Krysy jsou proslulé upřímností. V mnohém vám to pomůže, ale do poloviny září spíš počítejte s opačným výsledkem. Ne každý člověk je připravený na smršť otevřenosti vůči jejich osobě. Osočí vás z neomalenosti a otočí se k vám zády. Zkuste ze sebe… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Začátek září byl na vás vkus příliš nudný, takže se rozhodnete pro změnu. Hledáte nové volnočasové aktivity, nebo se rozpomenete na koníčky, které jste kvůli práci i rodině museli zanechat v minulosti. Singles by se díky tomu mohli… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Do poloviny týdne dostávají Tygři fyzicky zabrat. Máte pocit, jako by se bez vás přestal točit svět. Za vším stojí vysoké ambice a přílišné nároky, které jste si vytyčili na začátek školního roku. Nebojte se přiznat, že něco… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Milí Zajíci, než se září překulí do druhé poloviny, zaměřte se na lásku. Zadaní by měli miláčkovi věnovat více času, protože se cítí odsunutý na vedlejší kolej. Citové ochlazení podceňujete, čímž si koledujete o pořádný malér. Ve vzduchu dokonce… ČTĚTE VÍCE!



Drak
Další zářijový týden je důležitý pro Draky rodiče. Máte pocit, že se potomstvo chová naprosto opačným způsobem, než byste chtěli. Pracujte na uvolnění mysli a nebuďte na své děti zbytečně přísní. Když jim svěříte větší zodpovědnost, mile… ČTĚTE VÍCE!

Had
Nároky Hadů na jejich okolí rostou vzhůru. Především v zaměstnání se vám zdá, že výkonnost podřízených nebo kolegů není taková, jaká by měla. Snažíte se dávat druhým jasné instrukce a brát ohledy na jejich vrtochy, přesto se kýženého… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Úkolem pro tento týden je uchránit svou sebejistotu. Kritika se na vás valí jako lavina a vy můžete neprávem podlehnout hořkým slovům. Nenechte se vyprovokovat a věřte, že pravda je na vaší straně. Argumentů, které hovoří ve váš prospěch, máte… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Kozy mají náladu vyhodit si z kopýtka. Bohužel polovička nemá na experimenty ani pomyšlení. Nenechte se od svého plánu odradit a obvolejte kamarády i příbuzné. Někdo na společenské vybouření i výlet se jistě najde. Do vztahu tím zvete… ČTĚTE VÍCE!



Opice
Do poloviny září bojujete s atmosférou na rodinném poli. Mrzí vás, že příbuzní nechápou vaše myšlenkové pochody a neustále se staví do opozice. Nemáte potřebu se v ničem pitvat, takže nad tím mávnete rukou. Vesmír ukazuje, že čas hovoří… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Partnerství Kohoutů nabírá zajímavý směr. Nově navázané známosti získají na stabilitě, dlouholeté vztahy profitují ze vzájemné důvěry. V komunikaci se pustíte do témat, jimž jste se dříve vyhýbali. Že byste nakousli společné bydlení, svatbu nebo… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Pozornost Psů se stáčí na partnerskou půdu, kterou zatěžují protějškovy vrtochy. Střídání nálad není nic, co byste vítali s nadšením. Nenechte se vyprovokovat a raději vykliďte půdu, než se strhne roztržka. Vyventilujte napětí při sportu s… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Zadané Vepře čeká fantastický týden, kdy jsou s protějškem jako jedno tělo a duše. Miláček udeří hřebíček na hlavičku, ať plánuje víkendový program, nebo se vás pokusí nažhavit na intimní chvíle. Na pracovišti zůstaňte nestranní, i když se vás kolegové… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 538 | 539 | 540 | 541 | 542

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.