Home - Články - Čínský horoskop na týden 7. - 13. září

Čínský horoskop na týden 7. - 13. září

vloženo 6. 9. 2020
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 7. - 13. září

Přinášíme vám nový čínský horoskop! Psy čeká týden překypující láskou a Hadi jsou nespokojení s fungováním letitého partnerství. Vsaďte na čínský horoskop a přečtěte si, na co se můžete těšit zrovna VY!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Milé Krysy, další zářijové dny připomínají nedokonalosti v lásce. Singles potkávají samé nevhodné adepty k seznámení a mají obavu, že příjemní společníci vymřeli. Hvězdy to vidí jinak. Vybral si vás stydlivý protějšek… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Druhý zářijový týden slibuje zadaným Buvolům utěšení atmosféry ve vztahu. Planeta komunikace ulehčí partnerské diskuse. Jednáte narovinu a dokážete si objasnit mnohá nedorozumění. Dokonce i velmi rozhádané… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Vztahové klima je na začátku měsíce napjaté. Každý prosazujete svou, ale vaše světy nejsou tak odlišné, abyste nemohli objevit rozumný kompromis. Drahá polovička nechce, abyste kvůli něčemu trpěli. S trochou trpělivosti a… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Zadaní Zajíci by se v tomto čase měli více napojit na svého partnera. Jeho pohled na svět bude v mnoha směrech užitečný. Dokáže lépe odhadnout typ člověka a také lépe vyhodnotí důsledky nějakého rozhodnutí. Na vás aktuální… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Návrat do klasického pracovního a školního režimu je pro Draky v tomto roce náročný. Především pokud máte malé děti, musíte se obrnit trpělivostí. Mnohé povinnosti, které s tím souvisí můžete delegovat na drahou… ČTĚTE VÍCE!

Had
Zadaní Hadi jsou v první polovině září nespokojené s fungováním letitého partnerství. Cítíte se odstrčení na vedlejší kolej. Protějšek si bohužel vaší nespokojenosti nevšimne. Nestyďte se říct o častější projevy pozornosti a… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Tématem dalšího zářijového týdne jsou mezilidské vztahy. Někdo vtíravý se kolem vás neustále motá a snaží se získat důležité informace. Instinkt vás před takovou osobou varuje, ale měli byste to probrat s… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Společenská nálada Koz je na začátku měsíce v útlumu. Láká vás spíš poklidné trávení volného času s miláčkem, nebo nějakou dobrou knihou. Z rodinných a přátelských sešlostí se raději omlouváte. Pozor, abyste blízkým… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Pro spokojený týden kolem sebe potřebujete parťáky. Teplo rodinného krbu je pro Opice v těchto dnech velmi důležité. Ruku v ruce s rodinou ustojíte všechno zlé a radujete se z toho dobrého. Myslete na to při nakupování, kde… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Na pracovišti potřebujete spoustu trpělivosti, abyste ustáli kolegy. Nechápete jejich žádosti o pomoc a radu, když ve výsledku dělají všechno podle sebe. Oproti tomu vynikající souhra čeká zadané Kohouty. K partnerovi jste… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Milí Psi, druhý zářijový týden nevypadá z vašeho pohledu vůbec špatně. Láska vás obklopuje ze všech stran, což platí dokonce i pro nezadané! Ve vztahu se slibuje prohloubení intimních prožitků, singles se radují z četných… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Závěr astrologického léta upozorňuje na vnitřní hlas, který je vám v životě spolehlivým průvodcem. Zadaní Vepři by měli stát za partnerem, který se chystá k riskantnímu kroku. Singles mají otevřené dveře k novému seznámení, nutně… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 664 | 665 | 666 | 667 | 668

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.