Home - Články - Čínský horoskop na týden 7. - 13. čevna

Čínský horoskop na týden 7. - 13. čevna

vloženo 6. 6. 2021
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 7. - 13. čevna

Máme pro vás další čínský horoskop na celý týden! Buďte o krok napřed a přečtěte si, jaké budou nadcházející dny. Možná pro vás život připravil pár nástrah, ale vždycky se najde něco, nač se můžete těšit a z čeho se radovat. Nečekejte a pusťte se do čtení!
sdílet článek na facebooku

Krysa
Druhý červnový týden přináší do života Krys mnoho novinek. Ačkoliv hvězdy ukazují ryze pozitivní zprávy, počítejte i se závistí a nepřejícností lidí, kteří nejsou stejně úspěšní. Obklopte se věrnými… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Milí Buvolové, v nadcházejících dnech se mějte na pozoru před nepoctivostí mnohých osob. Nekalí obchodníci se vás snaží přemluví k obchodu, který by vás vyšel draho. Věřte tomu, že žádná sleva… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Singles by měli zůstávat obezřetní při hledání nového partnera. Při seznamování přes inzerát se nescházejte na odlehlých místech, případně si přizvěte na rande garde. Po několikaměsíční abstinenci… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
V první polovině června netlačte na pilu a dopřejte událostem ve svém životě dostatek času k rozřešení. I když po něčem hodně toužíte, vězte, že nejlepší chvíle bývají neplánované. V pracovní… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Zrozenci Draka by neměli zapomínat na sílu, kterou jim jejich patron dává do vínku. Na začátku měsíce chraňte své území a nedovolte, aby vás někdo vyšachoval z výhodné pozice v zaměstnání ani… ČTĚTE VÍCE!

Had
Nejdůležitější schopností tohoto týdne je umění podívat se pravdě do očí. Nic si nenalhávejte a ani svému okolí neslibujte věci, které nemůžete splnit. Do poloviny měsíce je třeba stát nohama pevně na… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Na začátku měsíce se radujete z výborných komunikačních schopností, které vám usnadňují dění na pracovním poli i v soukromí. Pokud jste zadaní, nezapomínejte do důležitých rozhodovacích procesů… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Klíčem ke spokojenosti je do poloviny června upřímnost. Nesnažte se hrát na své okolí divadlo, protože byste byli stejně prozrazeni. Pokud řešíte nějaké starosti, požádejte blízké o radu nebo pomoc. Nejste… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Zrozenci Opice jedou na doraz. Cítíte se psychicky i fyzicky unavení, ale nedaří se vám zvolnit tempo. Hvězdy varují před přepínáním sil. Místo kofeinu a energetických drinků dopřejte organismu… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Blížící se léto dolévá Kohoutům spoustu elánu. Energie proudící z vesmíru vám dokáže pomoci se starostmi, kolem nichž jste v uplynulých týdnech neúspěšně našlapovali. Řešení ovšem nepřinese… ČTĚTE VÍCE!

Pes
První polovina června pomůže zrozencům Psa, aby udělali čáru za minulostí. Přestanete přisypávat sůl do starých ran a zaměříte se na věci, které jsou teprve před vámi. Po čerstvém rozchodu máte opět… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Prioritou nadcházejícího týdne se stává dění na rodinné půdě. Snažte se přistupovat ke svému okolí tolerantně a respektujte odlišné názory. To, že vám někdo není na první pohled sympatický, neznamená, že… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 764 | 765 | 766 | 767 | 768

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.