Home - Články - Čínský horoskop na týden 6. - 12. července

Čínský horoskop na týden 6. - 12. července

vloženo 5. 7. 2020
čas čtení: 3 minuty

Čínský horoskop na týden 6. - 12. července

Jaký bude následující letní týden pro Zajíce, Draka, Krysu a ostatní zrozence jednotlivých znamení podle čínského horoskopu? Aktuální informace o tom, co vás, vaše blízké nebo známé čeká a na co si dát pozor pro vás připravila astroložka Karmen.

sdílet článek na facebooku

Krysa
Do půli července se zaobíráte záležitostmi, které jste kdysi odložili na neurčito. Už před nimi nelze déle strkat hlavu do písku. Afrodité s vámi přestává fungovat v tandemu, což se odrazí na milostném životě. Objevují se… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Zadaní Buvolové by neměli zapomínat, že jsou na všechno dva. Baví vás fungovat jako samostatná jednotka, ale s tím může mít potíž drahá polovička. Snažte se ji místo toho zapojit do vašeho života a občas ji požádejte o pomoc. I v maličkostech, které… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Zdá se, jako by se někteří lidé kolem vás zbláznili. Dřívější přátelé se chovají zvláštně, někteří jako by vás chtěli za každou cenu vytočit. Vesmírní velikáni radí, abyste udělali čistku mezi známými. Některé mezilidské vztahy… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Pozitivní myšlení je do poloviny července nesmírně důležité. Pokuste se o laskavý přístup k lidem, se kterými přicházíte do styku. Kritizováním a shazováním jejich dovedností ničemu nepomůžete. K dobré náladě pomůže… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Společenská nátura Draků najde v dalším týdnu uplatnění. Nebudete se skrývat před společností, ale vyrazíte do víru zábavy. Venuše si konečně přestává stavět hlavu a nabízí shledání s několika zajímavými protějšky. Obezřetnost bude… ČTĚTE VÍCE!

Had
Ani v letních týdnech nezapomínají Hadi na budoucnost. Nedokážete úplně vypnout, ale hledáte činnosti, které by vás posunuly někam dál. Hvězdy otevírají cestu za vzděláním. Můžete se přihlásit na letní školu, online studium jazyka nebo… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Ve druhém červencovém týdnu se pozornost stáčí k psychice. Několikrát se dostanete do nepříjemné situace, kterou je nejlepší ignorovat. Nechte po sobě kritická slova stéct a nepouštějte je do svého nitra. Oddech nabízí… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Milé Kozy, nezapomínejte, že jsou prázdniny, doba zábavy a odpočinku. Bojujete se skomírající energií, přitom by k plnému energetickému rezervoáru stačilo pár dní volna. Využijte prodloužený víkend a zařiďte ho podle sebe. S klidným srdcem ho… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Až do středy je třeba počítat s retrospektivním postavením, které do života vrací okamžiky i osoby, s nimiž se vaše cesty v minulosti rozpojili. Napravte karmu a odpusťte vše, co se mezi vámi nepovedlo. Do života se konečně… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
První polovina července nabízí Kohoutům překvapivé možnosti, jichž by byla škoda nevyužít. Poslechněte svou intuici a vydejte se na cestu za tím, co je vám blízké. Rodina tentokrát stojí na vaší straně, jen partnerovi se nelíbí, kolik… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Něžná Luna je mocná čarodějka, která se rozhodla vzít si vás do parády. Nezadaní Psi se mohou těšit na týden plný milostných příležitostí, z nichž může vzejít nádherný vztah. Abyste měsíční svit využili ke svému štěstí, mějte po ruce… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Start prázdninové sezóny přeje hlavně nezadaným Vepřům. Těšte se na společenské události a navštěvujte místa s větší koncentrací osob. Šance, že najdete spřízněnou duši, je velmi vysoká. Na pracovišti se nic zásadního neděje. Pokud uvažujete… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 643 | 644 | 645 | 646 | 647

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.