Home - Články - Čínský horoskop na týden 3. - 9. února

Čínský horoskop na týden 3. - 9. února

vloženo 3. 2. 2020
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 3. - 9. února

Rok 2020 již vstoupil do svého druhého měsíce, ovšem čínský rok Krysy se teprve rozjíždí! Co to znamená? Že se ve vás ještě nějaký čas mohou prát dvě různé energie. Dost možná spolu ale nebudou bojovat, ale naopak se výborně doplní. Bude to váš případ? To zjistíte v novém čínském horoskopu!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Začátkem února vesmírná konstelace houstne. Krysám k tomu dělá potíž rozlišit, jakým záležitostem věnovat pozornost a nad čím naopak mátnout rukou. Dle vesmíru je radno stočit pozornost ke kariéře, kde je… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Letošní rok jsou valentýnské oslavy jako na objednávku. Buvoli žijí svým stávajícím vztahem a především čerstvě zamilovaní nedokážou myslet na nic jiného. Počítejte bohužel s tím, že ne všichni jsou z vašeho… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Na bedrech Tygrů je toho čím dál tím víc. V soukromé sféře jste prakticky jediným členem domácnosti, který něco dělá. Sice jste unavení, ovšem přináší to i mnohé výhody. Nikdo vám nemluví do rozhodování. Do konce měsíce se… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Čilost Zajíců koresponduje s jejich zvířecím patronem. S každou aktivitou si víte rady a bude hotová raz dva. Díky tomu si můžete vychutnat prostor pro sebe a své koníčky. Neplýtvejte časem před televizí a vrhněte se… ČTĚTE VÍCE!



Drak
Únorový start si posvítí na zdraví a bezpečnost Draků. Naplánujte si preventivní prohlídky u lékaře a nepodceňujte žádnou odbornou radu, kterou dostanete. Doktorova doporučení si rozhodně vezměte k srdci. Na soukromém poli je… ČTĚTE VÍCE!

Had
Zkraje měsíce se vám zdá, jako by druzí zkoušeli vaši trpělivost. Neznají rčení, že dráždí Hada bosou nohou? Na druhé straně se snažte ovládnout a notorické provokatéry ignorujte. Zůstaňte pevní v rozhodnutích, druzí… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Místo zimní únavy si na Koně pomalu došlápne jarní probouzení. Začátkem února se organismus probírá k životu. Cítíte to na zlepšující se kondici a čerstvých nápadech. Najednou toužíte po zásadních změnách, k jejichž… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Jako byste ztráceli pevnou půdu pod nohama a stávali se něčí loutkou. V novém měsíci zjišťujete, že jste pomalu ale jistě přišli o spoustu pravomocí a okolí si zvyklo rozhodovat za vás. Pokud necháte druhé… ČTĚTE VÍCE!



Opice
Do života Opic se vkradl stereotyp a nuda. Nečekejte na zázraky shůry a snažte se s tím okamžitě něco udělat. Hvězdy za vás tuto prekérní situaci nevyřeší. Bez ohledu na věk či pracovní vytížení může být… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Nový měsíc otevírá před zrozenci Kohouta nové výzvy. Máte dost síly a houževnatosti, abyste se s nimi dokázali poprat? Nepanikařte, když se před vámi objeví nějaká překážka. Vždyť všechno zlé je k něčemu dobré a… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Tak jako si pes hlídá svou kost, vy máte na mušce drahou polovičku. Ve vzduchu větříte konkurenci a nechcete se nechat okrást o lásku. Naštěstí bojujete inteligentními zbraněmi a nesklouznete k žárlivým scénám. Snažte se… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Milí Vepři, dovolte únoru, aby do života vnesl čerstvý vítr. Příliš se soustředíte na minulost a lpíte na starých pořádcích. Přiznejte si, že jsou přežité a těšte se na něco lepšího. Ukončete vše nefunkční, ať jde… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 587 | 588 | 589 | 590 | 591

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.